Jídlo do palubního zavazadla

21091
27.5.19 12:28

@Martanek123 Já měla toasty, ovoce atd. V podstatě můžeš mít cokoli. S tekutinami tě nepustí přes kontrolu, ale pokud si v duty free shopu koupíš vodu atd, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101644
27.5.19 12:33

@Martanek123 V podstatě jsou problem akorát tekutiny. Plus tedy se x veci nesmi do x zemi dovazet, ale kdyz to cestou snis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.5.19 12:37

Tohle neřeší, jen do některých desinací je zakázáno přivážet některé potraviny, to se ale řeší až na místě, takže jako večeře na letišti/ v letadle cokoliv. Jo, jednou, jim na skeneru kostka sýra přišla jako plastická trhavina, ale po rozbalení batohu mi ho normálně pustili dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.5.19 12:38

Jo a asi by mohly být problém takové ty potraviny, co jsou tekuté, pastovité, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24155
@P4ja píše:
@Martanek123 Já měla toasty, ovoce atd. V podstatě můžeš mít cokoli. S tekutinami tě nepustí přes kontrolu, ale pokud si v duty free shopu koupíš vodu atd, tak je to v pohodě.

My jsme si vzali práznou lahev a naplnili jsme si ji za kontrolou vodou na záchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@j.a.n.i1 píše:
@Martanek123 V podstatě jsou problem akorát tekutiny. Plus tedy se x veci nesmi do x zemi dovazet, ale kdyz to cestou snis :D

No, nevím, jestli to byla jen horlivost úředníků, ale kamarádce zabavili housku sypanou mákem, když letěla do Dubaje. Prý se tam mák vozit nesmí. Ale jestli je to fakt reálné a nebo jen příliš lpěli na nařízeních, to nvm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.5.19 12:39
@ugluk píše:
Jo a asi by mohly být problém takové ty potraviny, co jsou tekuté, pastovité, atd.

Jj, ale třeba dětskou výživu, pokud je zavřená nebo sunar nechávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.5.19 12:40
@elen-ka píše:
My jsme si vzali práznou lahev a naplnili jsme si ji za kontrolou vodou na záchodě.

Z Prahy je to reálné, ale v zahraničí už jsem se kolikrát setkala s tím, že tam na záchodě tekla jenom teplá a ještě byly ty kohoutky tak blbé, že by se pod to stejně žádná lahev nevešla :jazyk: Ale zas tam litr vody vyšel na dvacku a ne půllitr na 60 jako na Ruzyni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.5.19 12:41
@P4ja píše:
Jj, ale třeba dětskou výživu, pokud je zavřená nebo sunar nechávají.

jo, s dětskýma jsou benevolentnější. Pokud jede člověk s dítětem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
27.5.19 12:42

Na prevoz ovocie taky bacha. Mna v US kontrolovali kvôli banánom :potlesk: a kamošku o pár mesiacov nato taky. Musela som ich vyhodiť.

• Citovat
  • Upravit
36012
27.5.19 12:44
@P4ja píše:
No, nevím, jestli to byla jen horlivost úředníků, ale kamarádce zabavili housku sypanou mákem, když letěla do Dubaje. Prý se tam mák vozit nesmí. Ale jestli je to fakt reálné a nebo jen příliš lpěli na nařízeních, to nvm.

Stačí 3 zrnka máku na oblečení: https://www.denik.cz/…0080208.html !!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
27.5.19 12:49
@elen-ka píše:

mám-li na letenku, mám i na balenou vodu
doma teda běžně vodu z kohoutku piju, ale na letišti se mi to zdá trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.5.19 12:52
@ugluk
@ugluk píše:
jo, s dětskýma jsou benevolentnější. Pokud jede člověk s dítětem :)
Jak kde, nekde muzou chtit aby se to otevrelo a rodic pred nimi musi ochutnat… jak ja ty decky blafy nenavidela :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
27.5.19 12:52
@P4ja píše:
No, nevím, jestli to byla jen horlivost úředníků, ale kamarádce zabavili housku sypanou mákem, když letěla do Dubaje. Prý se tam mák vozit nesmí. Ale jestli je to fakt reálné a nebo jen příliš lpěli na nařízeních, to nvm.

Ja bych tomu verila. Mak je ilegalni treba i v Cine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.5.19 12:53
@P4ja píše:
taky bych verila… v Recku byl taky problem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario