Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@aaalenickaa já týden parkovala na parkovišti v jedné vesnici 5minut od letiště. Parkoviště hlídané a oplocené, v rámci ceny odvezli a přivezli a cena myslím za 10 dní 800. Ale na jméno si nevzpomenu
@aaalenickaa Parkování jsem si koupili letos podruhé k zájezdu..ale je to tedy, no..
Musíš dojet o kus dál za Prahu, tam jsou takový týpci, necháš jim tam auto a čekáš (klidně i půl hodiny), až tě odvezou dodávkou na letiště, poukd máš malé děti, autosedačky žalostné a to jedeš snad i kus po dálnici. Svou roční dceru jsem měla na klíně, protože ten podsedák byl drsnej
Druhá dcera měla také podsedák a to na něj ještě nemá ![]()
Cestou zpět, jelikož jsme přiletěli v noci a volali je hned po vystoupení z letadla, bylo to akorát, trvá jim to třeba 45minut, než dojedou a to ještě neznamená, že se vejdeš..
Letos to uděláme tak, jelikož letíme v 5h ráno, že nás manžel s dětmi odveze na letiště a dojede to dovyřídit, my na něj budeme čekat. S dětmi už to absolvovat nechci..
Ale pořád nás to vyjde levněji než taxi tam a zpět, to je cca 1200,– a parkování stálo 600,–
ale za mě je to tedy děs ![]()
My auto necháváme tady , za 14 dní jsme vloni platili asi 2500, ale je to opravdu na letišti, na terminál dojdeš pěšky.
Není lepší vybrat hlídané parkoviště na okraji Prahy a na letiště dojet MHD? Nemám s tím zkušenost, protože jsem z Prahy, u domu máme vlastní parkovací stání, ale na letiště autem nejezdíme. Létám často a na letiště dojedeme prostě vždycky MHD a domů v klidu nočním busem. A dcera už se na to naučila.
Go Parking. Parkujeme tam vždy, nikdy žádný problém. Okamžitě přistavený minibus. Pomůžou se zavazadly i s kočárkem.
Hele my bereme moje starší auto, necháme ho na sídlišti u divoké Šárky a ty 3 stanice dojedeme busem
@lucynka25 já nevím, na co si stěžujete. Máte parkování k zájezdu. Čekat půlhodiny je nějaká hrůza? Parkování na letišti je drahé a díky za tyhle alternativy. A teda říct, že je podsedák špatnej a mít raději dítě na klíně..to chce extra dávku odvahy.
@Petula306 tak roční ditě na podsedáku?
Nejen, že tam nechtěla sedět, hned se vyvlíkla, ale kdyby se něco stalo, pás měla stejně pomalu nad hlavou, buď by jí to oběsilo, nebo by prolítla, takže jsem to radši vzala do svým ruko. Já mám pro děti si myslím nejlepší sedačky, takže za mě noční můra tohle.
Každopádně už vím, že se nechám vždycky dovézt na letiště a neni potřeba děti tahat tam a zpět.. ![]()
Nemám parkování k zájezdu zdarma, platim to (stačí číst). O ono jet k parkovišti 20 minut, pak tam půl hodiny čekat a zase jet 20min do Prahy je pro mě fakt šílený, hlavně když bydlím v centru Prahy a jsem na letišti za 20minut..
Bohužel cestujeme se spoustou zavazadel, kočárem a malými dětmi, většinou v noci, tak MHD prostě nepřipadá v úvahu.
Třeba máte lepší zkušenosti, tak máte štěstí
![]()
@lucynka25 píše:
@Petula306 tak roční ditě na podsedáku?Nejen, že tam nechtěla sedět, hned se vyvlíkla, ale kdyby se něco stalo, pás měla stejně pomalu nad hlavou, buď by jí to oběsilo, nebo by prolítla, takže jsem to radši vzala do svým ruko. Já mám pro děti si myslím nejlepší sedačky, takže za mě noční můra tohle.Každopádně už vím, že se nechám vždycky dovézt na letiště a neni potřeba děti tahat tam a zpět..
Nemám parkování k zájezdu zdarma, platim to (stačí číst). O ono jet k parkovišti 20 minut, pak tam půl hodiny čekat a zase jet 20min do Prahy je pro mě fakt šílený, hlavně když bydlím v centru Prahy a jsem na letišti za 20minut..
Bohužel cestujeme se spoustou zavazadel, kočárem a malými dětmi, většinou v noci, tak MHD prostě nepřipadá v úvahu.
Třeba máte lepší zkušenosti, tak máte štěstí![]()
To bych radši dala peníze za taxíka
Když bydlíš v centru Prahy, ten lze objednat i se sedačkou, než takovýhle kejkle.
@lucynka25 Take mame let o 5 rano, takze musime prijet o 3 na parking-letiste. Mame 2 deti, takze musime neco, co bude radeji primo na letisti. Budemem mit kocarek s pulrocnatkem a triletaka.