Nezbytnosti na dovolenou pro 2,5 leté dítě

556
21.5.19 14:11

My na dovolenou taháme chůvičku, k lékům bych ještě přibalila fenistil. Opalovací krém mají děti s faktorem 50 a určený pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6993
21.5.19 14:25

Plinky pokud nosi, fenistil, na horecky, opalovak, pokrývku hlavy… vic bych nepovazovala za nutne ;)
Jinak chci zkusit vestu, jako vestu a rukavky budou v zaloze. Uvidime, co projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.5.19 14:32

@Ajena16 super jsou ty rukavky s pasem, da se to i odepnout a pouzivat zvlast. Prodavaji i v Decathlonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.5.19 14:33

S 2,5 letym ditetem uz nevozime nic specialniho.. A ty znas svoje dite nejlíp, a vis, bez ceho se neobejdete, ne?

I k mori vozime do zastrcky takovou tu vuni proti komarum, bez toho ani ranu. Na plavání nosi jenom rukavky. Cepici na hlavu a staci nam vzdycky bohate detska 50 od Baley z DM. Nejaky predrazeny krem z lekarny netreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
21.5.19 14:37

Doporučuji vestu Sevylor a konzultaci kvůli lékům, které s sebou budeš brát, u vašeho pediatra. Já vozím vždycky plně zásobenou lékárničku. Seznam mi kdysi pomohla sestavit sestra od naší pediatričky a používám jej dodnes, i když už mám podstatně větší dítě. My používáme dětský Ladival 50 v zahraničí a v Čechách tentýž s ochranným faktorem 30.

• Citovat
  • Upravit
2129
21.5.19 14:48
@Ajena16 píše:
Dobrý den maminky
Za měsíc nás čeká první dovolená s dítětem(2,5 roku).A tak bych se chtěla co ROZHODNE mít a co NE. ;) Jaký opalovak je pro dite nejlepší? A vzít kruh, rukavky nebo spíše takovou tu vestu s pripnutymi rukavky?
A jaké léky si také přebalit krom tech hlavních(horecka, ryma, prujem)? ;) budu rada za všechny tipy. Děkuji :*

Vzala bych jen rukávky, krem podle typu dítěte, ale pravděpodobně SPF 50,já používám opalovaky přírodní. Z léků beru fenistil kapky i gel, Enterol na průjem, Panadol a nurofen na horečku, Streptokill na bolest v krku (ale ten nevím, jestli už může a navíc je to hnusné, ale teda nejvíc účinné),sprej do nosu…Kdybys cokoliv akutně potřebovala, tak můžeš dokoupit na místě. Nějakou pokrývku hlavy a tot vše. uzijte si dovolenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24215
21.5.19 15:09

@Ajena16 tak krom toho co tu píší ostatní, bych nabalila kyblík, lopatku, bábovky apod. hračky (i na dovolenou u moře), také bych přibalila i míček.

Co se týče léků, tak já beru klasiku - horečky, průjem, kašel, bolest v krku, alergie (fenistil) a to jak kapky, tak i gel, na poštípání (či cokoliv jiného na štípance). Pokud budete někde v Čechách u vody, tak bych vzala i repelent.

Na plavání měli děti takový plovací pás a pěnové rukávky. Později jsme jen tak pro blbnutí koupili i kruh, ale ten měli spíše opravdu na blbnutí, než na plavání. Také můžete vzít stříkací pistolku. Také jsme brali nafukovací lehátko, vozili jsme na tom děti v bazénu.

Z oblečení bych vzala buď nějaký lehký župan či přehoz, nebo trochu větší tenké tričko, které bych dítku přehodila přes něho, když bude na dece. Také více plavek než jedny. Ale toto je možná i to co víš a myslíš si na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
21.5.19 15:14

Pro takhle stare decko uz nic specialniho, tedy alespon ne pro to moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.5.19 15:19

Krom toho co pisou vsichni… Pokud to ma byt dovolena u more, nezapomela bych na tricko do vody. Idealne lycru, nebo aspon jakekoliv jine. A botky na koupani + nejakou ksiltovku, satek… Co se muze namocit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí