Jídlo přes den 8měsíčního chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4411
8.6.14 09:57

Jídlo přes den

Ahojte jdu si pro rady. Můj syn 8 měsíců má období spánku a já si docela nevím rady s jídlem. Ráno když vztáváme tj. kolem 6.hodiny kojím pak se tak do 8 válíme v postely a v 8 nebo 7:45jako dnes syn usíná. Cucne si asi třikrát s prsu a spí a spí ještě teď. Takže ještě neměl svačinu :nevim:. Už je to tak nějaký týden co jak se vzbuudí dám svačinu, ale tím pádem oběd jí až tak okolo 15té hodiny, aby vůbec něco snědl. Nevím jak to mám udělat aby ten oběd vyšel nějak normálně kolem 12. Jinak ho pak kolem 17 kojím a ve 19- 20 má kaši. Měl to někdo taky tak a zvládl stím něco udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
8.6.14 10:00

Neřeš ;) rozhodně bych ho nebudila jen proto, že je čas k jídlu. Má takové období a to za čas přejde. Hlavně, že něco jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.6.14 10:01

A co s tim udelas? Bud rada, ze ti ji :) me moje dcera v techle vedrech spala a jen pila mleko, na nejaky prikrmy mi hazela bobek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
8.6.14 10:05

Malá mi taky hodně spávala..sváču buď dej před spánkem v těch osum a nebo nedávej vůbec a dej brzký oběd, nejela bych podle nějakých snídaně-svačina-oběd-atd…na takový režim času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.6.14 10:05

@Ivčis take bych to vubec neresila, nam obidek take kuli spanku vychazi az tak na 13:30 a musim rict ze me to i tak vyhovuje, pak jde mala spinkat, da tak hodku a pul az dve a pak uplne bezproblemu vydrzi bez spani do 20 nez ji ukladam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.6.14 10:06

Svacu bych taky vymenila za obed a dala pak odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35717
8.6.14 10:07

Ja s tim mam taky problem, bud obedva kolem dvanacte nebo druhe, jak to vyjde. Asi bych az se vzbudi dala mensi svacu a pak po poledni.obed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.6.14 11:07

Ahoj, já to neřeším vůbec. Někdy se syn vzbudí ráno tak, že mu pak vyjde dopolední sváča na 9.00 a to pak obědvá ve 12. Jindy vyjde dopolední sváča na 11 hodin, a to pak obědvá ve 2, nebo po 2. Neřeším, nehodlám do něj cpát jídlo jen proto, že je poledne :)
Tak malým dětem je totiž úplně jedno kolik je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
8.6.14 11:12

@Ivčis nech ho žít ;) Moje obědvá běžně mezi 14 - 16 h. Podle toho, kdy se vzbudí. Praktikujeme to takto už několik měsíců a žádnou újmu na ní nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.6.14 11:23

U nás se pravidelně obědvá ve 2-3, protože kolikrát jsou děti ospalé už kolem 11, ospalí by mi toho stejně moc nesnědli, tak se nejdřív vyspí a pak mají oběd. Postupně to posouvám, že chodí spát později a později a někdyo prázdninách už nám to vyjde, že jim snad šoupnu jídlo před spánek (od září jdou do školky).

V Holandsku je hlavní teplé jídlo až po 16h, v poledne mají běžně i malé děti sendvič, maximálně polívku. A žijou a mimochodem jim to zjevně svědčí, tlustýho Holanďana musí člověk hledat opravdu dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí