Jídlo u pětiměsíční dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
766
24.6.14 14:44

@brulinka no těch 2,5 h se hodně uvádí. Pokud se z toho nestane pravidlo, nemyslím, že by to byl problém. Jasně, že ji nenecháš hlady, to chápu. Ale 200ml je už podle mě hodně mlíčka. I když nevím kolik malá váží a jak dlouho to pije…? Pokud jí to samotné nedělá nebo nezačne dělat problémy, tak ji s chutí do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.6.14 14:58

Malá váží 6,9kg a měří cca 69cm Těch 200ml má vypito raz dva, i mě se to zdá hodně, tak jsem přidala ovoce na odpoledne a pak dopít mlíčkem a na večer jsem dala do mlíčka trochu kaše, ale jen dvě lžičky, tak aby pořád pila flaškou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
24.6.14 15:05

To je krásný… Problém by byl, kdyby si s tím hrála třeba půl hodiny a víc. Pokud to zdolá tak rychle, tak hurá :palec:. Kdyby se jí ale začalo navalovat nebo začala zvracet, tak bych určitě dobu prodloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.6.14 15:08

Ne ne, s mlíkem si nehraje, jak vidí flašku tak kope nohama a hned do pusy a pije a pije a to občas by si dala ještě víc. Do ted jsme bojovali s tím, že nejedla, vážila málo, a nechtěla moc pít a ted se to obrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
24.6.14 15:30

Jééé, co bych za to dala :D. My bojujem o každej mililitr!!! Snad se taky dočkáme a jednou se to takhle obrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.10.20 05:26

Jídlo pro 5mesicniho prcka

Holky můžu malému 5.mesicnimu prckovi uvařit omáčku popř. jakou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23208
2.10.20 09:25

@Mertova jak dlouho už dáváš příkrmy? a jaké? Do omáčky bych se nepouštěla, co zeleninové polévky třeba? Zkus se podívat na nějaké recepty tady ;)
Taky záleží jakou omáčku. Já třeba dělala zeleninové s přílohou, ale pokud myslíš klasickej guláš atd, tak to jsem dávala až někdy po roce. Já dlouho nesolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.10.20 16:03

lucynka2

Příkrmy dávám od 4. měsíce, začínala jsem nejprve jednodruhovou zeleninou, pak polevkama…a myslela jsem jakoukoli omajdu, s tím, že ji samozřejmě neochutim..dám malýmu na stranu a nám to přidělám…
Polévky dělám pořád a chtěla jsem mu to trochu změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí