Jidlo 10měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
S tím prvním neporadím a dotaz na vzhled
moc nechápu
vygooglovala jsem si ji a co na to říct, ženská no
a ne, nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cibuli dávám od 8 měsíce… od 10 měsíců je jeho jídlo hodně podobné tomu našemu, teď na roce jí to co my, jen nekořením a nesolím. Takže před dochucením odeberu. Miluje boloňský špagety, rizoto, kaši s karbanátkem
jinak krupičandu už jsem dělala asi 5×. Už měl i z klasickýho mlíka. Jinak jsem vařila ve vodě a když to bylo uvařené, tak jsem dodala UM. Krupici nenamáčím. Navždy svoji ani nevim co je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez cibule neuvaříš. Malá se teda rozjedla až po roce, takže jsem dělala cibulové základy naprosto v klidu. Bela je pro mě sprostý, obhroublý typ ženský. Kdyby nemluvila, tak je asi docela hezká, ale tím projevem se sebe dělá sprostou děvku. Stačí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcerka má taky deset měsíců a už jí dávám to, co nám, jen teda neosolené a nekořeněné. Například koprovku, rizoto, maso na přírodno s kaší, polévky vývary a nebo třeba hutnější jako z dýně, svíčkovou…Bramborovou kaši dělám z kravského mléka. UM používám jen na večerní kaši z polenty, jinak teda kojím. Samozřejmě má i pořád mimi jídlo, jako třeba brokolice s bramborem, květák a tak. Cibuli už používám déle, vzala to v pohodě a dělám ji na másle či oleji, záleží na jídle. Krupici nevařím, ale nenamáčela bych, o tom jsem ještě neslyšela. A o té reality show jsem neslyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem s jídlem pro děti celkem opatrná, ale občas by ta cibule vadit neměla. O namáčení krupice jsem neslyšela. Běla se mi nelíbí, a to ani co do vzhledu, ani co do chování - mohla by zhubnout a v seriálu se projevovala jako zlá, hloupá, vypočítavá a vulgární ženská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krupicačku dělám pro desetiměsíčního z normálního kravskýho mléka, dělám mu i puding.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim vsechny mamainky a poprosim ty zkusenejsi o rady s jidlem 10 mesicniho ditete. Zajimalo by me, odkdy muzu pouzit k vareni cibuli. A je pak lepsi ji osmahnout na masle nebo oleji? A dale, jak je to s krupickou? Budu ji male delat az po roce, ale slysela jsem, ze nekdo ji namaci ve vode nez ji uvari a nekdo nenamaci.Tak prosim poradte, jakym postupem ji mam uvarit pro rocni dite. Jeste by me jen tak zcela mimi toto tema zajimalo, jaky je vas nazor na Belu z reality show NAVZDY SVOJI.Ale pozor, myslim co se jejiho vzhledu tyka. Libila se vam jako zena nebo ne a popr.proc.