Jogurt - špatně ho tráví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jogurt - špatně ho tráví
Mám na vás prosbu, jestli někdo máte také takovou zkušenost a co s tím. Již první syn měl problém s bílým jogurtem. Vyloženě ho nechtěl, blinkal po něm, přímo ho to natahovalo. Začala jsem mu kupovat tedy ochucené a bylo to v pořádku. Myslím, že mu bylo kolem 8 měsíců a nyní po 5 letech začínám s jogurty u dcery. Je jí necelým 7 měsíců. Minulý týden snědla první jogurt zcela nečekaně, protože ho snědla mě a byl borůvkový. Druhá den jsem zkusila dát bílý a v pohodě, tak jsem byla ráda. Ale každý den je to asi horší. Řekla bych, že jí ten jogurt asi špatně traví. Dávám jí ho kolem 15.30 a poslední dva dny, když vypila večer mlíko v 19.OO tak se hodně pozvrací, hlavně je tam cítit ten jogurt. Někdy ho vyblinká už i v průběhu (do těch 19.00). Asi jí vrátím zpátky ještě jako svačinu mléko. Jak by jste to viděli vy?
Děkuji!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Heduna malá mi blila po jogurtu až skoro do roka. Je teda kojená, kaše ostatní mléčné výrobky byly ok. Jen ten jogurt, alergie ani nesnášenlivost nemá, prostě jí nesedl..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
Mám na vás prosbu, jestli někdo máte také takovou zkušenost a co s tím. Již první syn měl problém s bílým jogurtem. Vyloženě ho nechtěl, blinkal po něm, přímo ho to natahovalo. Začala jsem mu kupovat tedy ochucené a bylo to v pořádku. Myslím, že mu bylo kolem 8 měsíců a nyní po 5 letech začínám s jogurty u dcery. Je jí necelým 7 měsíců. Minulý týden snědla první jogurt zcela nečekaně, protože ho snědla mě a byl borůvkový. Druhá den jsem zkusila dát bílý a v pohodě, tak jsem byla ráda. Ale každý den je to asi horší. Řekla bych, že jí ten jogurt asi špatně traví. Dávám jí ho kolem 15.30 a poslední dva dny, když vypila večer mlíko v 19.OO tak se hodně pozvrací, hlavně je tam cítit ten jogurt. Někdy ho vyblinká už i v průběhu (do těch 19.00). Asi jí vrátím zpátky ještě jako svačinu mléko. Jak by jste to viděli vy?
Děkuji!!!
Tak dcera zrovna teda z borůvkového jogurtu nezvracela, ale zase měla zácpu. Asi je ještě malá, takže bych dávala jen občas, když jí to nesedne. My taky hodně bojujeme, co se týká trávení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přestala bych je dávat a zkusila zase za měsíc nebo dva. V tomhle věku se ten trávicí trakt vyvíjí poměrně bouřlivě, za pár týdnů může být všechno jinak.
(Kupované ochucené jogurty bych takhle malému dítěti nedávala programově. Pokud ti už jí mixované ovoce, míchej jogurt raději do něj.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyz vidis, ze ji to nedela dobre, neni nutne tlacit na pilu a proste bych davala neco jineho a bily jogurt zkusila az po delsim case
nemuzes dat ovocnou svacinu? A treba do toho postupne pridavat ten jogurt a vyzkousis, jak bude reagovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocnou svačinu má dopolko, asi jí nechám nějaký čas ještě mlíko, je jí půl roku, tak se prd děje. Ale syn po bílých taky zvracel a ochucený mu nic nedělaly. No uvidíme, díky všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit