Všechno hned vyplivne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Všechno hned vyplivne
Ahoj mamimky, prosím poraďte, moje 14m holčička nikdy neměla velké problémy s jídlem ale posledních několik dnu vše co sní tak hned nebo po chvilce vyplivne. S kouskama nikdy problém nebyl ani s ničím jiným, tak mi teď připadá divný že nic nechce. Začínám mít strach, aby nezačala hubnout. Nevíte čím to může být nebo poraďte, jak do ní mám dostat alespoň kousek jídla. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A nerostou ji zuby? třeba male lezly špičáky a stoličky a ona uplně stávovala s jídlem nesnědla vubec nic držela hladovku dokud se ji neproříznul zub…starší dcera ta s tim nikdy problém neměla tahle jak nejí nebo plive, neotevře pusu tak je jasný nový zub. a ještě zda nama třeba trošku anginu třeba ale asi zuby, to e má zkušenost. raději hladovka, to si nevzala ani oblibenou křupku ani ovoce, nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji dávala mlíko, protože všechno jine odmítala jednu dobu nechtěla i to mlíko, přitom celý den nejedla nic-a kolik dnů ti plive jidlo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mala se ve 13m jen koji. Neporadim, obcas jsem taky zoufala. A take tipuji stolicky
- Citovat
- Upravit
Také ji lezly tři zuby najednou, do pusinky si moc sahat nenechá ale s manželem jsme ji tam mrkly násilím a fakt jsme zahlédly zub. navečer exla mlíko a spala. k to měla nateklé, dala jsem ji sirupek nurofen aby ji to nebolelo, protože ten gel na zuby nezabíral. jinak krásně spala celou noc jen ty hladovky, navečer si exla mlíko a spala do rána. za pár dnů začala jíst jíst nejdelší hladovku měla 4 dny to byla jen na sunaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý má 15m a několik dní po sobě to dělal taky, tak byl jak mimiso jen na um a krupkach, pak jsem mu objevila 2stolicky, ale občas to dělá i ted prostě nechce zrovna jíst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@qvana píše:
Ahoj mamimky, prosím poraďte, moje 14m holčička nikdy neměla velké problémy s jídlem ale posledních několik dnu vše co sní tak hned nebo po chvilce vyplivne. S kouskama nikdy problém nebyl ani s ničím jiným, tak mi teď připadá divný že nic nechce. Začínám mít strach, aby nezačala hubnout. Nevíte čím to může být nebo poraďte, jak do ní mám dostat alespoň kousek jídla. Děkuji
jo kolem toho roku bývá tkaové období, že i děti, které normálně jí začnou prudit, hlavně jí nenuť to nemá cenu, má nějaké ovoce nebo zeleninu nejraději? Dávala bych nějakou dobu to co má nejraději.
Možná zkusit, že ty budeš jíst s ní, jednou ona jednou mamka a tak dokola
možná nakrájet na kostky, dát čajovou lžičku nebo menší vidličku a zkusit, že by se krmila sama třeba by se chytla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuby. Dávej jen to, co jíst bude-jogurty, mléko, studené, nekousací. Bolí ji to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za rady, asi tu budou zuby. Malá není na mléku od 9m a ulělé nechtěla tak teď dostává každé ráno obyčejnou dětskou krupici a tu sní. budu trpělivá. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit