Plíseň na jídle
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plíseň na jídle
Prosím o radu, jestli se někomu stalo něco podobného. Hrozně hysterčím. Synovi (15 M) jsem namazala chleba pomazánkou žervé. Měli jsme ji v lednici otevřenou asi 4 dny. Když jsem si pak šla večer taky namazat chleba a odlepila jsem celé to víčko, tak jsem tam objevilo takové pidi kolečko plísně, ale prostě to plíseň byla? Myslíte, že by z toho mohlo malému něco být? Čichám ke všem potravinám a vždycky, tohle nijak cítit nebylo a ani chuť nebyla jiná, ukusovala jsem s ním. Mlátím se do hlavy, že jsem si toho nevšimla, když jsem ten chleba mazala jemu. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak teď už to nevrátíš
Né, já myslím že mu z toho určitě nic není, ale příště bych si dala bacha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to dlouho, co si mu to dala sníst? Podle mě se maximálně pozvrací…
Mě už se to také povedlo, jednou se zakysanou smetanou do omáčky a jednou s marmeládou…prckovi nic nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pidi kolečko plísně zdravému dítěti neublíží. Přírodní antibiotikum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plíseň jsou antibiotika
![]()
Neblbni.
Jistě že mu z toho nic nebude.
Kdyby to jídal každý den, bude mu to zatěžovat játra a působit problémy - ale takováhle kravina opravdu není nic, proč by sis měla lámat hlavu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se plíseň objeví na povrchu potraviny (chleba, marmeláda, pomazánka, jogurt…) je dávno prolezlá celým produktem…naposledy vyleze napovrch, takže i kdyby jsi ráno tu pomazánku měla bez kolečka, uvnitř plíseň už byla…pro jednou se mu nic nestane…příště konzumuj dřív..tak do 24 hodin…pro jistotu…v marmeládách bývají konzervační látky, což v žervé není…
Příspěvek upraven 21.10.13 v 22:44
- Citovat
- Upravit
Myslím, že mu nic nebude. Asi ta plíseň byla skrytá a objevila se tam až večer, to se stává občas i na pečivu. Jednou jsme snědli chleba a ráno byl celý plesnivý
Nic nám naštěstí nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janina2012 neřeš, pro jednou to přežije, navíc nevíš, jestli kus plísně snědl- třeba byla jen kus vedle. A zas tak toxická, že by hned zamořila celý sýr, nejsoíš nebyla.. Dříve lidi zbaštili omylem nebo z nevědomosti plesnivého kde co- ne že by jimto nějak prospívalo-to samozřejmě ne- ale přežili docela ok.. a to to urřčitě snědli pravideklně.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys to snědla ty, tak ti řeknu ať si dáš půlku, ale to prckovi dát nemůžeš ![]()
To bude dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pepřenka píše:
Kdybys to snědla ty, tak ti řeknu ať si dáš půlku, ale to prckovi dát nemůžešTo bude dobrý
pulku ceho? Tak flasky vodky me napadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janina2012 uklidni se a vyspi se na to, jak psaly holky, pro jednou neresit.
Jinak mne Zerve nikdy tak dlouho nevydrzelo bez plisne, uz druhy den k tomu chodim, jako kdyby to zilo vlastnim zivotem. Pritom domaci jsem jedla i tyden a bez naznaku plisne, zajimave, ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite mu nic nebude. My jednou se segrou byly na chate. Vypli proud a my si namazaly chlaba s pastikou. Mnam jak my si posmakly. Pak zapli proud a ze si jeste namazeme. No a chleba byl celej zelenej.
a nic se nam nestalo:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim Půlku tvrdého alkoholu (já myslela, že je tady více alkoholiků jako já, co to hned pochopí
). Půlka flašky by mohla přivodit zase jinou otravu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit