Jiný do zpráv, jiný v reálu

Anonymní
15.8.17 08:35

Jiný do zpráv,jiný v reálu

Ahoj všichni, chtěla bych slyšet váš názor..s chlapem jsem dva měsíce, známe se pět let. Je hodně pracovně vytížený a v podstatě je dvakrát do týdne doma a padá na hubu. No a teď k věci. Píšeme si furt a super, do zpráv milackuje, láskuje, tutu nunu.. pak přijede a hrůza, přijdu si vedle něj jak kámoška na sex, neřekne nic pěkného, ani lásko mě neoslovi, prostě je to divný..já nevím jestli je to únavou nebo jestli ke mě nic necítí..jsem zmatená. Znáte to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2998
15.8.17 08:40

„pak přijede a hrůza, přijdu si vedle něj jak kámoška na sex, neřekne nic pěkného, ani lásko mě neoslovi, prostě je to divný“

A ty s ním za těchto podmínek navázalas intimní vztah? Pokud ti nejde jen o sex, šla bych od toho. A ty řeči o pracovním vytížení - neberu jako důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
15.8.17 08:45

Musím souhlasit s dotazem od @LLump. Nevypadá to, že bys byla něco víc, bohužel. Takhle se zamilovanej chlap nechová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
15.8.17 08:46
@Anonymní píše:
Píšeme si furt a super..

Psaní neznamená nic, je to jen nutnost k vyřízení vzkazu nebo k tomu, kdy si chce někdo něco odbýt.. podstatný je jen reál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.8.17 09:16

A pak je tu ještě varianta, že ti lže i o té práci, protože je ženatý a jsi skutečně nízkonáladová milenka a stačí trocha šišlání přes sms.

Vřele doporučuju vyhrabat někde trochu sebeúcty poslat ho do háje, naučit se vážit sebe sama a příště si začít s někým, kdo tě bude chtít a nebude tě používat jen jako organickou sexuální pomůcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.8.17 09:34
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, chtěla bych slyšet váš názor..s chlapem jsem dva měsíce, známe se pět let. Je hodně pracovně vytížený a v podstatě je dvakrát do týdne doma a padá na hubu. No a teď k věci. Píšeme si furt a super, do zpráv milackuje, láskuje, tutu nunu.. pak přijede a hrůza, přijdu si vedle něj jak kámoška na sex, neřekne nic pěkného, ani lásko mě neoslovi, prostě je to divný..já nevím jestli je to únavou nebo jestli ke mě nic necítí..jsem zmatená. Znáte to někdo?
…a mě ještě napadlo jestli např. nemá problém s vyjádřováním citů nahlas.Ono je vždy jednodušší něco napsat než to říkat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.8.17 09:35

@LLump „Nejlepší je, když si milenka myslí, že jsi u manželky a manželka si myslí že jsi u milenky a ty jsi mezi tím v práci a máš klid“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.8.17 09:37

@Ou Taky dobrý pohled na danou věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
15.8.17 09:49
@Ou píše:
@LLump „Nejlepší je, když si milenka myslí, že jsi u manželky a manželka si myslí že jsi u milenky a ty jsi mezi tím v práci a máš klid“
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.17 09:54

Buď jsi opravdu tou kamarádkou na sex, jak jsi to sama napsala (případně přímo milenkou), nebo (což bude asi méně pravděpodobné) má problém tyto věci říkat. Já to mám naprosto stejně :oops: do SMS umím napsat pěkné oslovení, vyjádřit cit, ale v reálu? Hrůza. I když jsem opravdu zamilovaná a protějšek mi řekne něco pěkného, nejsem ze sebe schopna vydat ani hlásku, prostě jsem jak bloklá :zed: Kolikrát už kvůli tomu byly s partnery hádky, že k nim zřejmě nic necítím, když to neumím dát nijak slovně najevo…
A můj současný přítel je třeba opak toho tvého - v SMS mám pocit že si píši se spolubydlícím, známým, bavíme se pouze o praktických věcech, ani náznak nějakého „láskování“, ale když jsme spolu je jako vyměněný. TAk to potom babo raď :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4000
15.8.17 09:56
@Anonymní píše:
Já to mám naprosto stejně :oops: do SMS umím napsat pěkné oslovení, vyjádřit cit, ale v reálu? Hrůza.

Hm tak to pak máš ale poruchu vyjadřování, když neumíš vyjádřit v reálu to co cítíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.17 00:36
@minoe píše:
Hm tak to pak máš ale poruchu vyjadřování, když neumíš vyjádřit v reálu to co cítíš :?

A…? :nevim: Takoví lidi prostě jsou. Taky jsem se musela horko těžko učit to říkat a dodneška mi to dvakrát nejde… Ukecaná jsem až dost, ale dětství se na mě podepsalo tak, že prostě neumím vyjadřovat city. Taky mi to jde líp po zprávách… Naštěstí ten můj je chlap, ne ženská, natož ženská na emiminu, takže nemá potřebu to nikde rozpitvávat, řešit s kamarády, jak mě kopnout do zadku, a ví, že i když mu to řeknu jednou za čas, že jsem upřímná a že to platí. Díkybohu za něj. 8o

• Citovat
  • Upravit
106240
16.8.17 01:30
@Anonymní píše:
Buď jsi opravdu tou kamarádkou na sex, jak jsi to sama napsala (případně přímo milenkou), nebo (což bude asi méně pravděpodobné) má problém tyto věci říkat. Já to mám naprosto stejně :oops: do SMS umím napsat pěkné oslovení, vyjádřit cit, ale v reálu? Hrůza. I když jsem opravdu zamilovaná a protějšek mi řekne něco pěkného, nejsem ze sebe schopna vydat ani hlásku, prostě jsem jak bloklá :zed: Kolikrát už kvůli tomu byly s partnery hádky, že k nim zřejmě nic necítím, když to neumím dát nijak slovně najevo…
A můj současný přítel je třeba opak toho tvého - v SMS mám pocit že si píši se spolubydlícím, známým, bavíme se pouze o praktických věcech, ani náznak nějakého „láskování“, ale když jsme spolu je jako vyměněný. TAk to potom babo raď :nevim: :lol:
ja to mam taky tak … napsat je to jednodussi , vyjadrit to moc neumim
@minoe píše:
Hm tak to pak máš ale poruchu vyjadřování, když neumíš vyjádřit v reálu to co cítíš :?

tak ja ji mam urcite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.8.17 06:14
@Anonymní píše:
A…? :nevim: Takoví lidi prostě jsou. Taky jsem se musela horko těžko učit to říkat a dodneška mi to dvakrát nejde…

A? No, že to jde změnit, a určitě je to jedna ze základních lidských „dovedností“, kterou by měl každý umět ovládnout než to jak například poslat smailíky ve zprávě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.8.17 08:21

Mně ale vůbec nepřijde, že má zakladatelky chlap problém s vyjadřováním citů nahlas. Spíš to vypadá, že k ní cítí maximálně chtíč, pak je to jeho chování naprosto odpovídající. Celkově se to tváří, že ji má jen „na to,“ nemá na ni ani pořádně čas atd.
Přece když mám nový vztah s chlapem, který je do mě zamilovanej/má mě moc rád, zdaleka to není o tom, jak často mi řekne miláčku či lásko. Když se tak celkově chová, žena je spokojená a toto by extra neřešila. Ovšem v tomto konkrétním případě zakladatelka instinktivně vnímá, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí