Jiná HA než Pharmatex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
9.8.12 14:52

JIný než Pharmatex

Holky, existuje ještě jiná antikoncepce než pharmatex, která je cenově dostupná, bez předpisu a není to kondom? :mrgreen: Mám pocit, že mě po pharmatexu pálí rodidla a navíc ten bordel co to nadělá.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
9.8.12 14:59

@kissi Ahoj, myslím že ty čípky vyrábí i jiná firma, „bordel“ ale naděla čípky všecny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
9.8.12 15:01

Mám pocit, že Pharmatex je dnes jediný spermicidní přípravek na trhu. Dřív se dělal Patentex Oval, ale ten už dneska asi neseženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 15:39

Můžeš se maximálně kouknout po německých lékárnách inetrnetových, zda něco nemají, ale ono to bude všechno na jedno brdo. Po pharmatexu mě též pálilo, po krému míň, po globulích hodně.
Osobně můžu říct, že zatím nejméně invazivní a úspěšná metoda pro mě byl kondom, jedině teda durex real feel, je fakt tenoučký.
Jinak femcap jaksi zklamal :mrgreen: Měření BT je sice celkem spolehlivá metoda k určení ovulace, ale ne k jejímu předvídání, takže když se předběhne a trefíte se do plodných dnů, tak máš pak o zábavu postaráno.

Já osobně hormony nechci, po porodu asi pojedem v kondomech a hodně zvažuju nehormonální tělísko, i když se mi to dřív příčilo, tak už fakt nevím, co vymyslet, abych nepočla a zároveň nemusela antiko řešit přímo při sexu (nandavání kondomu, zavádění spermicidu atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.8.12 15:46

@Gladys Jojo když já se zrovna moc neka s latexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.8.12 15:50
@kissi píše:
Jojo když já se zrovna moc neka s latexem

http://www.zbozi.cz/…al-feel-3ks/?…
:mrgreen: vyrobeno z nelatexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.8.12 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.12 16:53

Stačí paralen… Pevně držet mezi koleny :P
Co nehormonální tělísko? Sice chceš bez předpisu, ale tak třeba bys to přežila a pak máš pár let pokoj :nevim:
Nebo hormonální?
V nadpisu máš jiná HA než ph., ale HA je Hormonální Antikoncepce a ph. je bez hormonů, tak nevím, co hledáš vlastně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.12 17:13

@Pipet Ono totiž amini změnily nadpis, víš, původní byl jiná než ph. :-) Ale paralen, určitě působí :-)

• Citovat
  • Upravit
24798
9.8.12 18:22
@Anonymní píše:
@Pipet Ono totiž amini změnily nadpis, víš, původní byl jiná než ph. :-) Ale paralen, určitě působí :-)

Aha, to jsem si nevšimla… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.8.12 18:54

Mně teda pharmatex nic nedělal, ale nebavilo mě to do sebe patlat, dala jsem si to nehormonální tělísko a jsem zatím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.8.12 06:25

Patentex me osobne teda stipal a sumel jako bombony junak :-) pharmatex ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie