Jiný venku jiný doma

Anonymní
29.7.18 18:37

Jiný venku jiný doma

Ahoj,

řeším co dal ve vztahu, který trvá par měsíců.

Přítel kdykoliv jsme mimo domov je super, ale jak zavřeme dveře je strašně nudnej, pořad se chce jen valet, doma ma šílený bordel a chlupy od kočky neuklidj třeba měsíc, připadá mi jak starej strejc :oops: vůbec to nechápu a začínám mít strach, ze tohle je realita na kterou bych měla dat a řídit se dle toho. Zatím je toho času mimo domov víc, protože spolu nezijeme.

Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
251
29.7.18 18:46

No tak být s ním přece nemusíš. Asi spolu nemáte žádné společné závazky, tak odejdi a najdi si někoho lepšího. Normální to není. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.7.18 18:51

Zkrátka je taková nátura, každý jsme nějaký. Mám to obdobné, jsem schopná vymyslet nějakou akci, dokážu za pochodu přizpůsobit plán, bez keců s úsměvem přejít komplikace. A pak s sebou placnu doma a mám vystaráno a chci mít klid.
On se nezmění, je to povahou, pokud jste spolu krátce a nejsi schopna tuhle vlastnost tolerovat, pust ho k vodě a najdi si nějakou motorovou myš, co je akční nonstop. Usetris trápení sobě i jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
29.7.18 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj,

řeším co dal ve vztahu, který trvá par měsíců.

Přítel kdykoliv jsme mimo domov je super, ale jak zavřeme dveře je strašně nudnej, pořad se chce jen valet, doma ma šílený bordel a chlupy od kočky neuklidj třeba měsíc, připadá mi jak starej strejc :oops: vůbec to nechápu a začínám mít strach, ze tohle je realita na kterou bych měla dat a řídit se dle toho. Zatím je toho času mimo domov víc, protože spolu nezijeme.

Co si o tom myslíte?

Co dodat,prostě chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová