Jit běhat během spánku dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
7.7.19 12:46

Ty jo 8o jak se pise vyse, praskne ti cevka nebo neco a dite samo doma? Ja mam paniku i ze jsem sama doma s malou, tak mam naprogramovaneho pritele, ze kdyz se par hodin neozvu (neuvidi me na whatsapp apod), tak mi ma hned volat, popripade dorazit, kdyby se mi cokoliv stalo, at tu mala neni nekolik hodin sama a ja v bezvedomi (ano, v tomhle jsem cerna kronika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13888
7.7.19 13:23
@Tableta píše:
Ne! Dítěti se nic stát nemusí, ale tobě jo! A dítě pak zůstane doma napospas třeba několik hodin. Jen to, že tě něco takového napadne, je nezodpovědné.

A když budeš s miminem sama doma a něco se ti stane, tak samotné x hodin nebude? Tomuhle argumentu moc nerozumím.

Tím neříkám, že bych šla, okolo bloku s kamerou asi ano, ale je otázka, jestli tě běh na pár minut okolo bloku uspokojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.7.19 13:29

Osobně bych nešla, když měl syn méně než 2 roky, byla jsem nervózní i z toho, že jsem šla dolů vyzvednout balík (ještě když se jim zasekla platba kartou :zed: ).

Na druhou stranu, šance, že se něco stane, je opravdu mizivá, a přitom skoro stejně velká, jako že se něco stane, když u mimča člověk je. Cévní příhoda apod. se úplně stejně může přihodit i doma, člověk si ani nestihne zavolat záchranku, a dítě bude samo taky několik hodin, u samoživitelky třeba déle, a může to skončit i tragicky pro oba. Venku je akorát zvýšené riziko srážky autem s následným bezvědomím nebo vraždy (ale stále je to naprosto mizivá pravděpodobnost). Když by se něco stalo miminku, tak doma u něj taky nejste vždy za 10s. Co když jste večer sama se spícím dítětem a jdete do vany/sprchy, fénujete si vlasy nebo vaříte jídlo v kuchyni o patro níž. Asi nemáte chůvičku zesílenou na sluchátka, abyste slyšeli každé zakňourání a nevypínáte vodu po 30 sekundách. Takže stejně je to dítě třeba 5 minut „samo“ bez možnosti okamžité pomoci. Ano, některé to možná praktikují opravdu tak, že se od dítěte nehnou ani na záchod, ale to je dle mě už přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.7.19 13:45

Ja bych taky nesla. Beham s kocarkem. Doma cvicim Jillian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40795
7.7.19 13:53
@Anonymní píše:
Holky diky. Leze mi na mozek nedostatek pohybu a hlidani zadny. I me bylo jasny ze je to nezodpovedny a ze to neudelam. Ani nevim jak me to napadlo. Spis jsem si rikala ze kdyby to bylo kolem baraku a mela bych tu kameru budu do dvou minut doma. Ale je to blbost. Diky vsem

Já bych taky nešla…

Známou srazil při běhání cyklista a skončila na chir., druhá si zlomila kotník, že při běhání spadla do díry, odsoudilo by to i okolí, kdyby se něco stalo a miminko bylo samo doma kvůli běhání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
7.7.19 13:55

Dalsi riziko je, ze se stane neco v baraku, clovek se k diteti uz nedostane a to zustane bez pomoci - ne jednou horelo v panelacich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.7.19 14:06

@AnastazieB tak dle me je tam mensi pravdepodobnost nez venku, ze se ti neco stane - srazi te auto, kolo,… ;)

Příspěvek upraven 07.07.19 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.7.19 14:38
@AnastazieB píše:
A když budeš s miminem sama doma a něco se ti stane, tak samotné x hodin nebude? Tomuhle argumentu moc nerozumím.

Doma tě sotva např. srazí auto.
Tvému podivu moc nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
7.7.19 19:47
@Anonymní píše:
Holky diky. Leze mi na mozek nedostatek pohybu a hlidani zadny. I me bylo jasny ze je to nezodpovedny a ze to neudelam. Ani nevim jak me to napadlo. Spis jsem si rikala ze kdyby to bylo kolem baraku a mela bych tu kameru budu do dvou minut doma. Ale je to blbost. Diky vsem

možná, kdyby to byl nějaký třeba 600m okruh kolem bloku domu, takové to, že opravdu jsem případně za minutu dvě v pokoji (ono když se něco děje a člověk se třeba kroutí v křeči na toaletě, tak taky není u postýlky „ve vteřině“), tak bych to dala :nevim:…ale upřímně, prakticky vzato - než kroužit jak pako kolem domu, to už mi přijde lepší ten běžecký pás a třeba u toho koukat na televizi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
7.7.19 23:04
@Yopii píše:
Ty jo 8o jak se pise vyse, praskne ti cevka nebo neco a dite samo doma?

No a když ti cevka praskne doma tak to dítě tam bude samo taky…Teda s mrtvou matkou.

Ale ani já bych nešla. Sportuji s kočárkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí