Jít pracovat do Lidlu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@shadowbabe píše:
Tahle informace je od koho?
od kamarádky, která právě absolvovala pohovor a test před přijetím, pomáhala jsem jí to se naučit. Vzali ji před týdnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arboretka píše:
Lidl nemá sklady, je to rychleobrátkový obchod. Takže se ráno začíná brzy, vyskaldní se kamiony, to dělají všichni, pak se v průběhu dne prodává a do toho stále najíždějí kamiony a zboží se vykládá a hned dává na prodejny. Dělají to všichni, odvolávají prodavačky z kasy, ty chvíli vyjkládají, skládají do regálů, prostě všechno. Lidl platí nejlépe ze všech obchodů v republice, ale ta práce tam je fakt makačka, ty peníze jsou vydřené. Dle jejich statistik projdou denně prodavačkám rukama 2tuny zboží. Moje známá tam dělá léta manažerku v jedné z prodejen, takže ta práce tam opravdu není lehká. Ale víc peněz ze supermarketů není nikde. A kupodivu lidi se tu práci snaží udržet, na jedno volné místo je spousta zájemců. Začíná se tím, že před nástupem je zkouška z asi 80druhů pečiva, musíš poznat pečivo a umět nazpaměť kódy, pokud ne, ani tě nevezmou.
v Lídlu mají 80 druhů pečiva? Mají tam jen rozmražené - dopékané a Penam ap. to je všechno Babišárna a to se nekupuje. Na rozeznání to bude jednoduché - Babišovo sra. čky
Znát čárové kódy
to asi neee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arboretka píše:
Lidl nemá sklady, je to rychleobrátkový obchod.Takže se ráno začíná brzy, vyskaldní se kamiony, to dělají všichni, pak se v průběhu dne prodává a do toho stále najíždějí kamiony a zboží se vykládá a hned dává na prodejny.Dělají to všichni, odvolávají prodavačky z kasy, ty chvíli vyjkládají, skládají do regálů, prostě všechno.dnes nemá téměř žádný obchod sklady, všechno paletový prodej
kamarádka tam dělala a byla z toho hotová, jak pořád pobíhala od regálu ke kase, pak buzerace, že není doplněné zboží, nebo že je fronta u pokladny
Lídl nemám ráda, je tam divný puch, hadry které se nedají vyzkoušet a snad je kupuje jen dobrodruh co miluje silon. Jedině dětské oblečení je tam dobré, ale to koupím kdekoliv jinde. Už tam nechodím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arboretka píše:
od kamarádky, která právě absolvovala pohovor a test před přijetím, pomáhala jsem jí to se naučit. Vzali ji před týdnem.
Ve kterém městě? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Arboretka píše:
Lidl nemá sklady, je to rychleobrátkový obchod. Takže se ráno začíná brzy, vyskaldní se kamiony, to dělají všichni, pak se v průběhu dne prodává a do toho stále najíždějí kamiony a zboží se vykládá a hned dává na prodejny. Dělají to všichni, odvolávají prodavačky z kasy, ty chvíli vyjkládají, skládají do regálů, prostě všechno. Lidl platí nejlépe ze všech obchodů v republice, ale ta práce tam je fakt makačka, ty peníze jsou vydřené. Dle jejich statistik projdou denně prodavačkám rukama 2tuny zboží. Moje známá tam dělá léta manažerku v jedné z prodejen, takže ta práce tam opravdu není lehká. Ale víc peněz ze supermarketů není nikde. A kupodivu lidi se tu práci snaží udržet, na jedno volné místo je spousta zájemců. Začíná se tím, že před nástupem je zkouška z asi 80druhů pečiva, musíš poznat pečivo a umět nazpaměť kódy, pokud ne, ani tě nevezmou.
Lidl nemá sklady? Co si to vymyslis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl nebrat. Já pracuju v Bille a tam je to úplně o něčem jiném. To bych klidně doporučila. Jak směny, plat, člověk zodpovídá jen za svůj úsek, ne jako v Lidlu, kde se člověk honí od ničeho k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vsem dekuji za zkusenosti a odpovedi, ja jsem pro kazdou spatnost doba je zla, uprimne ve sve praci delam 12 tky, ve volnu brigadu,
protoze proste ceny rostou potreby deti take, o bille jsem take slysela, nicmene tam nabidka prace u nas nyni neni
, jak rikam, umim zabrat, mam dobry pocit, kdyz dobre odvedu praci a pristane mi pekna mzda, houzel v me praci nyni jsem platove hodne nizko, proto brigadnicim,
s platem v lidlu, bych nemusela brigadnicit a mela bych vice nez ted v podstate tak mozna to bude dobre… Asi to zkusim, ptz pak uz mne napadaji jen fabriky
a ty jsou hodne pres agentury a to se mi nechce nikdy jsem pres agenturu ani nepracovala…
- Citovat
- Upravit
@Arboretka sice dekuji za typ, ale ani ja nevim o tom, ze by v lidlu bylo 80 druhu peciva… Ale treba je tam neco co ani neznam kdo vi, clovek se uci cely zivot, u nas v lidlech jsem si vsimla bezneho peciva a vesmes rozpekanych polotovaru, jelikoz kdysi se kody musely znat i v albertu zelenina pecivo, nez dali kasy, ktere jsou ted, nevidim jako hruzu se naucit tech par druhu peciva, teda zatim
samozrejme muzou byt i nejake zaludne potvory, ktere si nezapamatuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@DanielaD píše:
v Lídlu mají 80 druhů pečiva? Mají tam jen rozmražené - dopékané a Penam ap. to je všechno Babišárna a to se nekupuje. Na rozeznání to bude jednoduché - Babišovo sra. čkyZnát čárové kódyto asi neee
jo, 80 druhů pečiva, do pečiva se počítá všechno pečivo, každé to slané, sladké, nejen chleby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xkoup21 píše:
Lidl nemá sklady? Co si to vymyslis?
no nevymýšlím, v prodejnách se zboží neskladuje, vykládá se z kamionů, které najíždějí, nechavá se na paletách v těch zadních místnostech, co navazují na rampy a rovnou se to šoupe do regálů v průběhu celého dne, kamiony nenajíždějí jen v noci, zboží jim vozí z logistických center podle objednávek jednotlivých prodejen,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arboretka myslim, ze vsichni chapeme pecivo v globalu, nicmene 80 druhu volne prodejneho peciva, na ktere by clovek musel umet znat kody, ja se omlouvam, ale to tak mozna globus, ktery ma toho peciva teda markantne vice… Ale je mozne, ze existuje nejaky extra lidl, ktery teda, toto ma nepopiram, kazdopadne v hypru albertu, bylo peciva pozehnane take plus zelenina
pred par lety a kody byly nabusene v hlave za par dni
to opravdu neni az takovy problem, predevsim kdyz je clovek typuje dokola tak to do ty hlavy zajede jak po masle… Nechci at se tady nekdo hada, potrebovala jsem realne zkusenosti. Znam lidi, kteri moc neumi za praci vzit a pak si stezuji, a taktez jsou pracoviste, kde ta buzerace je na dennim poradku, nejvice mne zajimalo, zda je realne pracovat opravdu x krat do mesice misto sveho uvazku 10-12 h, zda je nejaka moznost mit 1 volny vikend v mesici aspon, plus aby pomer ranni a odpo byl alespon nejak 50 na 50 protoze ciste jen odpo s detmi nemohu delat stale, ale zase je fajn se nekdy dospat a na to jsou odpo fajn. To ze smena leti jak drak a clovek ma porad co delat to uz je jen plus urcite takova smena utece lepe nez napriklad ve zlatnictvi, kde ten denni provoz neni az takovy, mam treba rada. Kdyz sme leti tak ze mrknu a sup ani nevim kam se podely 4 hodiny, lepsi nez kukat do stropu.
- Citovat
- Upravit
@Arboretka píše:
no nevymýšlím, v prodejnách se zboží neskladuje, vykládá se z kamionů, které najíždějí, nechavá se na paletách v těch zadních místnostech, co navazují na rampy a rovnou se to šoupe do regálů v průběhu celého dne, kamiony nenajíždějí jen v noci, zboží jim vozí z logistických center podle objednávek jednotlivých prodejen,
A ta zadní místnost je co? No sklad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A ta zadní místnost je co? No sklad
Tady se @Arboretka zastanu. Neni to sklad jako sklad. Spis je to chodba od rampy do prodejny, kde zbozi je na palete a ceka na vylozeni do regalu. Sklad jako separatni mistnost neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glucklich píše:
Tady se @Arboretka zastanu. Neni to sklad jako sklad. Spis je to chodba od rampy do prodejny, kde zbozi je na palete a ceka na vylozeni do regalu. Sklad jako separatni mistnost neni.
Tak pokud nekde zbozi ceka, tak je to proste sklad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:Čárové kódy se nikdo fakt učit nemusí
v Lídlu mají 80 druhů pečiva? Mají tam jen rozmražené - dopékané a Penam ap. to je všechno Babišárna a to se nekupuje. Na rozeznání to bude jednoduché - Babišovo sra. čkyZnát čárové kódyto asi neee
O kvalitě pečiva od Babiše máš jasno. Jsi si jistá, že ostatní pečivo z velkovýroben je lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit