Jít pracovat do Lidlu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Murka píše:
@GlucklichČárové kódy se nikdo fakt učit nemusí
O kvalitě pečiva od Babiše máš jasno. Jsi si jistá, že ostatní pečivo z velkovýroben je lepší?.Ale každé pečivo má svůj kód, který obsluha zadává do pokladny. Například obyčejný rohlík 5953, houska 5954, kobliha s marmeládou 2585 atd. Tyhle kódy, nebo alespoň ty nejčastější, naskáčou do hlavy celkem rychle.
A jednak na ty kody maj tahak a druhak se dost casto nekdo na kody do sluchatka pta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den vsem, cetla jsem spousty recenzi ohledne prace v LidluA jsem mirne v rozpacich, rada bych se pokusila o tuto praci uchazet z duvodu momentalni velmi nizko placene prace
, sice mam svou praci rada, ale cim je vse drazsi, tim hure vychazim s vyplatou ( jsme s detmi sami ) na internetu jsou recenze takove, ze by clovek radeji utekl od mobilu ci pc, natoz se hlasil, jen mne zajima je tady nekdo kdo tam pracuje a je to vazne az takova hruza, nebo je to zkratka prace jak si predstavuji, proste normalni pracovni den, kdy je clovek placen za praci a ne sezeni na zadku.
mozna je ten dotaz hloupy, jen do vylozene buzerace by se mi asi jit nechtelo, tam kde oceni pracovni silu a vykon i treba usmevem tak to uz ano.
Co já vím od známé, tak si vydělá prý hodně, na peníze si nestěžuje, ale peníze to jsou vydřené. Pokud nejsou lidi na pokladně, honem vybalovat a stíhat u toho i nějaké věci kolem. Ranní směna jim začíná klidně i ve 4 ráno a když chystají akci, někdy ji dělají i do půlnoci, ne-li později.
Chtělo by to přímo jít zeptat se na prodejnu, ve které chceš pracovat, jak to tam mají, kvůli dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit