Jít do vztahu s momentálně nechodícím?

Anonymní
11.1.13 14:07

Jít do vstahu s moment. nechodícím?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli by jste šli na rande s moment. nechodícím? Mám bratra po těžké nehodě na motorce a moment. je doma na vozíku + venku trochu ujde na berlích - do budoucna chodit bude. Já právě nevidím problém v tom, že by neměl teď hledat lásku, ale třeba se pletu, proto se ptám. Šli by jste na rande? A pokud by to zajiskřilo, šli by jste do vstahu(vážného)?
On nikoho nehledá, zřejmě se necítí, ale vidím jak je sám (pomalu dva roky) a často smutný, nejraději bych mu dala nějaký inzerát, samozřejmě za jeho zády a přišla s hotovou věcí, ale nevím jestli je to dobrý nápad. Co myslíte? Díky za názory. Omlouvám se za anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4569
11.1.13 14:10

Inzerát bych mu nedávala za jeho zády :think:, ale jinak co se týká otázky tak šla bych, v tomhle problém nevidím ;) Jen už jsem 13 let vdaná tak mě už se to asi netýká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
11.1.13 14:11

Nechápu proč by měl být sám, pokud dá najevo hned že je na vozíku určitě někoho najde, ale těžko doma u okna, buď inzerát, nebo mezi lidi, vozík není překážkou, vztah je o člověku, ne o způsobu pohybu. Já mu fandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.1.13 14:13

Přesne jak píše hanulik, inzerát bych za zády nedavala, spis si s nim o tom promluv..Mě by rozhodně nevadilo že je nechodící..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.1.13 14:14

Inzerát není dobrý nápad, myslím.

A nebo možná trochu jiný typ inzerátu - jakože hledá někoho v podobné situaci. Můžou si vyměňovat zkušenosti a brácha nebude sám a ještě mu to třeba pomůže. Třeba přeskočí jiskra, nebo taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.1.13 14:14

S. Ivanka přesně takhle to vidím i já… Jenže on ne, za vozík se stydí, ven by s ním nevyšel, ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.1.13 14:15

Myslím si, že ho nech si dát nejdřív život do pořádku, nevíš jestli je připravený na nějaký vztah, i když je smutný že nikoho nemá, nemusel by nikoho teď přijmout.

• Citovat
  • Upravit
542
11.1.13 14:16
@Denisa313 píše:
Přesne jak píše hanulik, inzerát bych za zády nedavala, spis si s nim o tom promluv..Mě by rozhodně nevadilo že je nechodící..

Já, už jsem mu naznačovala, že i já si manžela našla přes seznamku, že to je v dnešní době normální. A´t to zkusí. Ale nic nezkouší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
11.1.13 14:19

Myslim, ze lidi by se nemeli posuzovat podle zdravotniho stavu, ale bohuzel je to casto realita. Kdysi jsem se na podobne tema bavila s mym nejlepsim kamaradem a ten dokonce rekl, ze i cukrovka by pro neho byla minimalne tematem k zamysleni :(
mam kamaradku, ktera mela taky pred rokem a pul nehodu, zlamala se uplne komplet a ted se pomalu uci chodit…vlastne uz na druhy pokus, protoze kdyz uz prvne stala na svych, tak ji zmrsili rehabilitace a ona skoncila znovu jako lezak :cert: Bez podpory manzela by to taky sotva zvladla… :nevim:

ja osobne mam pohled na tyhle veci ale malinko zkresleny. Pred par lety jsem se dozvedela, ze muj tehdy pritel je nemocny. Resp. je zatim v poradku, ale nemoc se prihlasi za par let. Je to geneticka zalezitost, dedicna 50:50, bud to zdedis nebo ne. Lidi konci totalni demenci. Proste nic hezkeho. „Musela“ jsem se tehdy rozhodnout, jestli ve vztahu zustanu nebo ne. Dneska jsme manzele a bojujeme o sanci na zdrave miminko. Spousta lidi si mysli, ze jsem se zblaznila, ale ja proste jen dala sanci vztahu s uzasnym clovekem. Nikdy nevis, co se muze stat a tak by nikdo nemel nekoho odepsat tak snadno.

ve dvou se to urco lip tahne a preju tvemu bratrovi jednak brzke uzdraveni a jednak aby si ho laska brzy sama nasla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
11.1.13 14:19
@santape píše:
S. Ivanka přesně takhle to vidím i já… Jenže on ne, za vozík se stydí, ven by s ním nevyšel, ani za nic.

No pokud se ještě nevyrovnal s tím že nechodí a za vozík se stadí, tak to chce nejdřív terapii v podobné skupině, potřebuje vědět že není sám a možná i tam pak někoho najde, vím že terapií prošel už nejspíš v Kladrubech, nebo kde byl hned po úrazu, ale asi to pro něj bylo málo, v každém případě je určitě psychicky na dně takže ho v tom nepodporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.1.13 14:24

Nevadilo by mi, že nechodí ale to, že je zdeptaný, nevyrovnaný, má problémy a nejspíš se ani seznamovat nechce. Co pro něj můžeš udělat spíš než mu tajně hledat ženskou je vytáhnout ho někam mezi lidi, na výlet apod, Až bude chtít, ženskou si najde sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.13 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli by jste šli na rande s moment. nechodícím? Mám bratra po těžké nehodě na motorce a moment. je doma na vozíku + venku trochu ujde na berlích - do budoucna chodit bude. Já právě nevidím problém v tom, že by neměl teď hledat lásku, ale třeba se pletu, proto se ptám. Šli by jste na rande? A pokud by to zajiskřilo, šli by jste do vstahu(vážného)?
On nikoho nehledá, zřejmě se necítí, ale vidím jak je sám (pomalu dva roky) a často smutný, nejraději bych mu dala nějaký inzerát, samozřejmě za jeho zády a přišla s hotovou věcí, ale nevím jestli je to dobrý nápad. Co myslíte? Díky za názory. Omlouvám se za anonymitu.

Jasně, že šla :palec:.
Se současným přítelem jsme se seznámili 2 měsíce po jeho těžké autonehodě, v době seznámení sice chodil, ale velice špatně a o holích, ruce a nohy plné želez. Postupem času se to zlepšovalo, byl i na operaci a nyní už je úplně zdravý. Ale minimálně první půlrok se sotva šoural o holích. Nevadilo mi to vůbec.

• Citovat
  • Upravit
30975
11.1.13 14:30

Za jak dlouho bude chodit? Pokud by to byla otazka par let a nehori mu vek, nechala bych ho, bud az se bude citit sam na vztah a nebo at se uzdravi.

Je neco jineho, pokud je clovek s partnerem a ten onemocni. Pak je to samozrejme v dobrem i ve zlem a hlavne uz toho cloveka mam rada, zalezi me na nem.

Ale pri prvotnim seznameni a vyberu partnere takto anonymne jde mimo jine take to, co muze nabidnout k budoucimu zabezpeceni, o tom, jaka je to „partie“. Asi jako zdravy by mel vetsi vyber partnerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.13 14:31

Sranda byla, že v posteli to bylo v pohodě už od začátku (samozřejmě nemohl klečet atd…), ale PO se vždycky nahý sotva došoural do koupelny zavěšený do těch berlí. Bylo to roztomilé. Ale jak píšu, nevadilo mi to ani trochu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 14:31

Nedávala bych za něj inzerát

nikde není nepsáno, že lidi jsou jen zdraví, třeba ho pak bude chtít nějaká sympatická slečna, co má taky zdravotní handicap. Anebo někdo s várazně menším sebevědomím.
Nezlob se za upřímnost, ale myslím, že zdravý člověk by ho nechtěl. něco jiného ho je, že když by už nějakou měl a stalo se mu to, tak pokud bude slušná, tak ho neopustí, ale takto-život je i tak složitý.
A ted mě ukamenujte, raději anonyma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí