Myslím na muže, kterého skoro neznám

Anonymní
10.1.13 21:58

Myslím na muže, kterého skoro neznám

Poslední měsíce neustále myslím na muže, kterého jsem měla možnost potkat asi třikrát, ale mě to nedá spát. Šíleně mě přitahuje a nevím proč. Manželství mám takové klasické, žádné velké problémy na to, že jsme spolu skoro 10 let, muže mám ráda a rozhodně vztah nechci rozbíjet. Jenže, muž po kterém toužím mého manžela zná a kdysi se před manželem vyjádřil, že se mu líbím. On mě taky a cítím mezi námi něco nevyřčeného, silnou přitažlivost, aniž by to bylo od něj potvrzeno. Vůbec se nevídáme :nevim: a já to vůbec nechápu, proč mě tedy tak přitahuje a ještě k tomu mám pocit, že já jeho taky? Stalo se to některé z vás? Nebo jsem blázen co si něco namlouvá? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.1.13 22:15

Mamka

Moje maminka mi kdysi říkala, že během manželství s tátou se semtam i platonicky zaláskovala do někoho jiného (nějak jsem nepátrala, co to pode ní přesně znamená), ale to, co jí za to stálo byla její rodina.

A myslím, dle sebe, že Tě přitahuje spíš proto, že je to něco neznámého, myslím, kdybys ho oznala, tak Tě to přejde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.13 22:24

Snad máš pravdu, protože se mi o něm už i zdá. Je to něco jiného, neznamého a hlavně mě zajímá, pokud já cítím toto, je možné, že on cítí to samé? Aniž by jsme se více znali? Nestojí mi za rozbití rodiny, ale to neznámo :roll:

• Citovat
  • Upravit
10405
10.1.13 22:27

Jak se řiká zakazane ovoce nejvic chutná. Prižívala sem neco podobneho a proživám doted ale bohužel ja mam doma naprosty problemy a týraní takže me totahne jinam vic a vic nic jsem s nim nemela ale stači ho videt a mam lepší naladu a to vše. Držím se ale dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.1.13 22:28

Stalo několikrát a vždy když sem pak onoho muže poznala tak sem byla ráda za toho mého. sen je většinou pak jinej než skutečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.1.13 22:29

Nojo, za plotem je tráva zelenější :mrgreen:
Hele, chlapi zas až takoví romantici nebývají. Tipuju, že maximálně cítí, že máš pěkný kozy nebo prdel, případně obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.1.13 22:30

Já sem se takhle doslova na první pohled zamilovala do svého manžela a asi půl roku jsme se po tom prvním setkání neviděli a stejně jsem na něj každý den musela myslet i když jsem měla v tu dobu jiný vztah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.1.13 22:32

To přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 22:34

Prožívám a to aktuálně, jen s tím rozdílem, že čím více ho poznávám, tím je to pro mě horší… klasická vzrůstající zamilovanost a mrcha osud, který nás stále navzájem staví do cesty… utěšuji se, že to chce čas a odolat a ono to přejde…
Už se mi to několikrát stalo, ale nikdy to z mé strany tolik nejiskřilo jako teď…

• Citovat
  • Upravit
9041
10.1.13 22:34

Radím zůstaň u snů a iluzí :mrgreen: Mě se jednou stalo, že takhe jeden koho jsem neznala osobně mě šíleně lákala já jeho, no pak jsem ho měla možnost poznat osobně a musím říct, že rozčarování bylo velký, jak otevřel pusu, tak jsem měla šok, jaký je to exportní vemeno. :mrgreen:
A to se mi vlastně stalo několikrát. :mrgreen: Zlatě toužit na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.1.13 22:35

Myslím si, že je to normální ve smyslu úniku ze sterotypu manželského života. Každý známe ty první momenty okouzlení zamilovaností, které se však po letech vztahu vytrácí resp. přechází v hlubší „pouto rodiny“. Tak proč si alespoň v představách nepředstavit coby kdyby ;) Ono je dost možné, že po nějaké době tohle oblouznění ochabne, každopádně úlohu příjemného fantazírování před spaním to splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.1.13 22:35

Taky se mi to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.1.13 22:46

No šak takhle je to nejlepší, ne :lol: Zůstane ti dokonalej a zamilovanej, co taky jinýho s ním, když máš smečku ;)
Pusť si na víkend do sluchátek hezké písničky, pomudruj, co by bylo kdyby, ono se pak ten stereotyp líp snáší :D

• Citovat
  • Upravit
8566
10.1.13 22:52

Na takové se myslí nejlépe :mrgreen:. Až ho poznáš velice rychle to přejde - páč to bude zase a jenom chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.1.13 22:57

Náhodou je to hezký, tyhle platonický lásky… O nic bych se ale nepokoušela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat