Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje maminka mi kdysi říkala, že během manželství s tátou se semtam i platonicky zaláskovala do někoho jiného (nějak jsem nepátrala, co to pode ní přesně znamená), ale to, co jí za to stálo byla její rodina.
A myslím, dle sebe, že Tě přitahuje spíš proto, že je to něco neznámého, myslím, kdybys ho oznala, tak Tě to přejde ![]()
Snad máš pravdu, protože se mi o něm už i zdá. Je to něco jiného, neznamého a hlavně mě zajímá, pokud já cítím toto, je možné, že on cítí to samé? Aniž by jsme se více znali? Nestojí mi za rozbití rodiny, ale to neznámo ![]()
Jak se řiká zakazane ovoce nejvic chutná. Prižívala sem neco podobneho a proživám doted ale bohužel ja mam doma naprosty problemy a týraní takže me totahne jinam vic a vic nic jsem s nim nemela ale stači ho videt a mam lepší naladu a to vše. Držím se ale dal
Stalo několikrát a vždy když sem pak onoho muže poznala tak sem byla ráda za toho mého. sen je většinou pak jinej než skutečnost
Nojo, za plotem je tráva zelenější ![]()
Hele, chlapi zas až takoví romantici nebývají. Tipuju, že maximálně cítí, že máš pěkný kozy nebo prdel, případně obojí.
Já sem se takhle doslova na první pohled zamilovala do svého manžela a asi půl roku jsme se po tom prvním setkání neviděli a stejně jsem na něj každý den musela myslet i když jsem měla v tu dobu jiný vztah ![]()
Prožívám a to aktuálně, jen s tím rozdílem, že čím více ho poznávám, tím je to pro mě horší… klasická vzrůstající zamilovanost a mrcha osud, který nás stále navzájem staví do cesty… utěšuji se, že to chce čas a odolat a ono to přejde…
Už se mi to několikrát stalo, ale nikdy to z mé strany tolik nejiskřilo jako teď…
Radím zůstaň u snů a iluzí
Mě se jednou stalo, že takhe jeden koho jsem neznala osobně mě šíleně lákala já jeho, no pak jsem ho měla možnost poznat osobně a musím říct, že rozčarování bylo velký, jak otevřel pusu, tak jsem měla šok, jaký je to exportní vemeno. ![]()
A to se mi vlastně stalo několikrát.
Zlatě toužit na dálku.
Myslím si, že je to normální ve smyslu úniku ze sterotypu manželského života. Každý známe ty první momenty okouzlení zamilovaností, které se však po letech vztahu vytrácí resp. přechází v hlubší „pouto rodiny“. Tak proč si alespoň v představách nepředstavit coby kdyby
Ono je dost možné, že po nějaké době tohle oblouznění ochabne, každopádně úlohu příjemného fantazírování před spaním to splní.
No šak takhle je to nejlepší, ne
Zůstane ti dokonalej a zamilovanej, co taky jinýho s ním, když máš smečku ![]()
Pusť si na víkend do sluchátek hezké písničky, pomudruj, co by bylo kdyby, ono se pak ten stereotyp líp snáší ![]()
Na takové se myslí nejlépe
. Až ho poznáš velice rychle to přejde - páč to bude zase a jenom chlap ![]()
Náhodou je to hezký, tyhle platonický lásky… O nic bych se ale nepokoušela
Poslední měsíce neustále myslím na muže, kterého jsem měla možnost potkat asi třikrát, ale mě to nedá spát. Šíleně mě přitahuje a nevím proč. Manželství mám takové klasické, žádné velké problémy na to, že jsme spolu skoro 10 let, muže mám ráda a rozhodně vztah nechci rozbíjet. Jenže, muž po kterém toužím mého manžela zná a kdysi se před manželem vyjádřil, že se mu líbím. On mě taky a cítím mezi námi něco nevyřčeného, silnou přitažlivost, aniž by to bylo od něj potvrzeno. Vůbec se nevídáme
a já to vůbec nechápu, proč mě tedy tak přitahuje a ještě k tomu mám pocit, že já jeho taky? Stalo se to některé z vás? Nebo jsem blázen co si něco namlouvá?