Jít do změny práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1810
17.8.23 08:53

Rozhodne jdi do toho, poznali sami, jak jsi sikovna a chteji ti dat moznost neztracet potencial. Urcite jsi na zmenu pripravena, protoze na potencialni problemy jsi napsala reseni sama - a jak pises, jde jen o to se rozhoupat. Jdi do toho, zvladnes to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.8.23 08:54

Nebála bych se toho. Máš už velkou výhodu v tom, že to prostředí a lidi okolo znáš, takže nejdeš do úplně nového a neznámého prostředí ;) změny se každý bojí, ale ono si to sedne, plus peníze navíc se vždy hodí. Řízení se ti bude určitě hodit i v osobním životě. Ono stejně, v nejhorším případě se k uklizení můžeš vrátit kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.8.23 09:33

Promiň, ale dělat uklízečku by pro mě byla poslední štace. Určitě do toho jdi i s výhledem na doplnění vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.8.23 12:33

Podle me ma ta nova pozice jen sama pozitiva, vcetne toho rizeni. Aspon te to donuti, ja tak taky zacinala kvuli praci po 10 letech nerizeni. Zvlast, kdyz to o tobe vi, znaji te a pomuzou s tim do zacatku, to uz si nedokazu predstavit lepsi situaci. Navic jako samozivitelce se ti hodi umet ridit a jeste k tomu, kdyz muzes sluzebni auto obcas vyuzit i na soukromo, to je sen. Vylez ze sve komfortni zony a urcite nebudes litovat! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
17.8.23 12:59

Upřímně, ten rozdíl tři tisíce mi přijde směšný za ten posun:-( Buď jsi velmi dobře placená uklízečka, nebo jsou pečovatelé hodně podhodnocení. Určitě bych tedy do změny šla, kvuli obsahu práce, ale ty finance jsou tedy smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 14:42

Dobrý den, prosím anonymně, chodí sem moje kolegyně.
Již skoro 3 roky pracuji v supermarketu. Nastupovala jsem s tím, že mám sjednaný úvazek na 20 hodin týdně a ve smlouvě uvedeny název mé pozice a popis práce. Práce to byla na ranní směny, u inzerátu i uvedeno, že práce vhodná pro matky s dětmi. V podstatě ty dva roky to tak fungovalo. Ale před 4 měsíci nám dáli podepsat novou smlouvu. Moc se mi do toho nechtělo ji podepsat, protože nám změnili pozice s tím, že budeme všichni pracovníci provozu. A to v podstatě zahrnuje veškerou práci na obchodě (kasy, pulty, samoobslužné kasy, slevy, obsluha benziny atd.). Řekli nám, že jsme nastoupili za určitých podmínek, že když jsme nastoupili na ranní směny, že nám ranní zůstane a že se nemusíme bát. Tak jsme víceméně všechny smlouvy podepsaly. No a najednou chtějí, abychom občas sloužili odpolední, ale ne ty 4 hodiny, ale 6-8 hodin. A že úvazek nám nechají stejný. A že hodiny, co budeme mít navíc, nám proplatí.
Mám k této práci brigádu a nechtějí to akceptovat, že tam déle zůstávat nemohu, když mám úvazek i jinde. Řekli mi, že se nás ptají po dobrém, že nám ty odpolední prostě mohou nakázat.
Celé to jednání se mi prostě nelíbí. Ta práce mi vyhovovala k dětem, ale teď to pro mě ztrácí smysl. Jen ještě podotknu, že smlouvu mám na dobu neurčitou
Zůstali byste nadále za takových podmínek? Jsem na vážkách. Děkuji za Vaše reakce

• Citovat
  • Upravit
526
23.9.23 15:10

Pokud by to nebyla otázka toho že za měsíc nebudu mít co jíst tak bych odešla.
Ono by to tomu vedení trochu ukázalo zrcadlo že si nemůžou vymyslet co chtějí, že ten podnik na tě zaměstnancích stojí, ne na vedení :nevim:

Já bych odešla a jasně se vyjádřila proč. A pak dala hodnocení na atmoskop ať to ví i ti co se pro tu práci teprve rozhodují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 15:18

@EvaEpic díky za reakci. Mě právě jde také o ten princip. Jíst bych měla co, mohu si navýšit hodiny na té brigádě, kam chodím. Mám i pracujícího manžela 😀.
Ono už to začalo tím, že snížili celkově počet zaměstnanců. Např. pozici, kterou dříve dělali 4 lidé, najednou mají dělat dva lidi.
Tam, kde jsem já, nás bylo nejdříve 7, teď to máme zvládat ve 4 lidech. Zvládáme, ale za jakou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat