Odchod z práce - rozlucka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, na konci měsíce odcházím po 6 letech z práce. Delali byste občerstvení i přesto, ze kolektiv je děsný horor a vycházeli jste jen se 2 lidmi? Vím, ze rozloučit se je slušnost. Ale otázka je, zda nějak kupovat občerstvení nebo stačí podání ruky. Vůbec nevím. Díky za případně rady.
Nedělala jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, na konci měsíce odcházím po 6 letech z práce. Delali byste občerstvení i přesto, ze kolektiv je děsný horor a vycházeli jste jen se 2 lidmi? Vím, ze rozloučit se je slušnost. Ale otázka je, zda nějak kupovat občerstvení nebo stačí podání ruky. Vůbec nevím. Díky za případně rady.
Kdybych odchazela kvuli hororovemu kolektivu, rozloucila bych se jen slovem, pripadne tim podanim ruky
- Citovat
- Upravit
Pokud ostatní nosí, vzala bych, vždyť o nic nejde a odejdeš s hlavou vztyčenou. Pokud ostatní nenosí, nenosila bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano již několik lidi odešlo a nikdo nic nenosil. To je tak šílené pracovní prostředí, ze každý rychle zdrhne😁 😁
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano již několik lidi odešlo a nikdo nic nenosil. To je tak šílené pracovní prostředí, ze každý rychle zdrhne😁 😁
V tom pripade bych se na to vykaslala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by ty lidi neměla ráda, tak bych nic nenosila, ani kdyby ostatní nosili. Nevidím totiž důvod proč hostit lidi, co pro mě byli horor. Jak vždycky říkal můj táta: „A když všichni ostatní půjdou skočit z okna, uděláš to taky?“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kdybych odchazela ja, tak bych rozlucku udelala, ale uz ted jsem v praci skoro 11 let. Ale ne kazdeho bych pozvala.
Ty 2 bych pozvala na dort nebo chlebicek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak se na to taky vykašli a udělej pohoštění doma jen tak pro ty, co ti za to stojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Muzes pozvat jen ty dva, se kterymi vychazis dobre.
Neni to povinnost, ma to byt radost. Pro hnusny kolektiv bych nechystala nic a byla rada, ze uz tam nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud kolektiv nestal za nic, nedelala bych si nasili a odesla bych jako jindy s pozdravem ahoj, nashle, mozna vystiznejsi by bylo sbohem.
Kamaradka bude odchazet na konci zari po vic jak 20 letech, dala vypoved, prace v kanclu a tam je tak9vy „supr“ kolektiv, ze si ji nikdo ani nezepta proc trebas odchazi nebo kam ma namireno nikdo se nebavi s nikym a ti mladsi se stardima uz pry vubec ne.
No a zezacatku uvazovala taky jestli kolegy pozvat na rozluckudo hospody, pak ze jen prinese nejake obcertveni a jak jde cas a vidi, jak je kazdymu sumak, tak se vyprdne asi i na tohle;
Stejne, odejdes a voda se za tebou zatahne a zivot jde dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani omylem. Tyhle neupřímný akce na pracovišti mi přijdou spíš jako pokrytectví, než slušnost. Samozřejmě něco jinýho je, pokud to člověk dělá rád a má fajn kolegy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit