Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Věř mi, že doktor viděl už horší věci…já spinila a krvácela poslední dobou při každém vysetreni-proste nebyl den, kdy bych měla,,čisto"…a zvladlo se to…spíš jde o to, že ti asi neudělá stery
Zavolala bych ráno sestře a zeptala se, jestli mě se špiněním vezme
Já bych normálně šla a doktorce řekla, že ještě trošku špiním až před vyšetřením, jinak se taky můžeš přeobjednávat půl roku
Já měla jít na preventivku a sestra mě raději kvůli sterum preobjednala. Taky mi zrovna končila ms.
Asi bych si cinkla na gyndu, jak to má přímo ta doktorka.
At tam nejdu se špiněním a ona pak nebude nadšená - já mám naštěstí doktorku v pohodě, tak si myslím, že by to prošlo ![]()
Loni jsem řešila stejnou situaci. Už sestra řekla, že to nevadí, že mě vezmou a potom s tím doktorka taky neměla problém. I stěry mi dělala. Navíc třeba to do zítra ustane.
Jak někdo psal, s nepravidelnou ms se můžeš přeobjednávat neustále dokola.
Holky děkuji za odpovědi, trosku jste mě uklidnili já jsem z toho docela špatná no.. 😄doufám ze zítra to bude ok
Taky jsem sla na kontrolu a spinila. Doktorka jen rekla, ze se koukne a pokud to nebude moc, ze to nevadi. Nakonec stery vzala, nebyl to problem.
Ahoj holky, předem se omlouvám za takovou hloupou otázku, chci se zeptat mám menstruaci od soboty a zítra mám jít na prohlídku na gyndu ale už mě to přijde jen jako spineni, jde mi o to ze jsem tam byla objednána minuly měsíc a dostala jsem to zrovna tak jsem se musela preobjednat, menstruaci mám strašně nepravidelnou a už bych chtěla mít prohlídku zasebou, rada bych tam už šla, jenže abych nevypadala jak nějaká spindira. Třeba mě dneska skončí a nebo taky ne a musela bych se zítra ráno preobjednat. Jak by jste to viděli vy? Já už jsem bezradna…