Ureaplasma

Anonymní
15.10.19 14:51

Ureaplasma

Zdravím!

Delší dobu mě trápili bolesti v podbříšku, bohužel můj gynekolog nikdy nic nenašel. Poté, co jsem od něj musela odejít a najít si novou doktorku, vše začalo. Cytologie ok, moč ok, krev ok, ultrazvuk ok. Nakonec doktorka udělala stěry a bylo to hned jasný. Našli mi dva typy bakterií ureaplasma. Dostala jsem antibiotika a přítel též. Mám cca 2 týdny po dobrání antibiotik a příjde mi to ještě horší. Přítel si stěžuje na bolest močáku atd. Byl si teda u obvodní doktorky udělat stěry a další vyšetření. Já mám čím dál tím větší bolesti + mě opět trápí výtoky. Na kontrolu mám jít až za měsíc. A tak můj dotaz zní: Jak dlouho jste se s těmihle bakteriemi potýkali vy? Něco co byste mi doporučili? Samozřejmě sexuálně abstinuji, ale řeknu vám, že mám 3 týdny bez sexu a další měsíc mě čeká. Je to k zbláznění :lol:. Děkuji za každou radu a připomínku. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27707
15.10.19 14:55

Rok dokud mi nedal jiný atb urolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.19 15:00

@ka2ka Tak to můžu rovnou žít v celibátu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3648
15.10.19 15:05

Taky mi to to zjistili, ale jelikož nemám žádné potíže atb mi nedali… Ale zašla jsem si aspoň pro homeopatika „na míru“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.10.19 15:55

U nás ureaplasmata způsobila dočasnou neplodnost, po přeléčení atb. (měli jsme na 14 dní) jsem do tří měsíců otěhotněla. Bolesti jsem neměla ani předtím ani potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
16.10.19 11:28
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.19 20:49

Hele doporučuji pro oba doktora Klubala v Praze. Měla jsem za celý život 4 přítele a 3 to měli. Nejdřív to šlo vyléčit jednim balením antibiotik a jednou jsem se s tím lecila skoro rok. Už jsem se chtěla zabit. Vyžádala bych si rovnou kombinaci doxybene, azytromicinu a entizolu. A oba pořádně prelecit. Ten doktor je sice dráhy, ale udělá ti pořádně testy. Mě protestoval asi na 10 a4 papíru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.19 20:52
Hele doporučuji pro oba doktora Klubala v Praze. Měla jsem za celý život 4 přítele a 3 to měli. Nejdřív to šlo vyléčit jednim balením antibiotik a jednou jsem se s tím lecila skoro rok. Už jsem se chtěla zabit. Vyžádala bych si rovnou kombinaci doxybene, azytromicinu a entizolu. A oba pořádně prelecit. Ten doktor je sice dráhy, ale udělá ti pořádně testy. Mě protestoval asi na 10 a4 papíru.
@mišička111 píše:
Taky mi to to zjistili, ale jelikož nemám žádné potíže atb mi nedali… Ale zašla jsem si aspoň pro homeopatika „na míru“ ;)

Výborne. Díky takovým mě nakazili 4 krát a jednou jsem se lecila rok a skoro se zabila, protoze to neslo vyléčit a já trpěla jako zvíře. Na zadánce na vyšetření je napsané pohlavně přenosne infekční onemocnění. S tím vážně chceš běhat po světě?
Z dlouhodobého hlediska ti to může způsobit neplodnost a potraty i kdzy zrovna žádné problémy nepocitujes.

• Citovat
  • Upravit
3648
22.11.19 07:24
@Anonymní píše:
Hele doporučuji pro oba doktora Klubala v Praze. Měla jsem za celý život 4 přítele a 3 to měli. Nejdřív to šlo vyléčit jednim balením antibiotik a jednou jsem se s tím lecila skoro rok. Už jsem se chtěla zabit. Vyžádala bych si rovnou kombinaci doxybene, azytromicinu a entizolu. A oba pořádně prelecit. Ten doktor je sice dráhy, ale udělá ti pořádně testy. Mě protestoval asi na 10 a4 papíru.Výborne. Díky takovým mě nakazili 4 krát a jednou jsem se lecila rok a skoro se zabila, protoze to neslo vyléčit a já trpěla jako zvíře. Na zadánce na vyšetření je napsané pohlavně přenosne infekční onemocnění. S tím vážně chceš běhat po světě?
Z dlouhodobého hlediska ti to může způsobit neplodnost a potraty i kdzy zrovna žádné problémy nepocitujes.

Záleží čemu věříš ;) Jako já ze sebe nebudu dělat pokusného králíka a brát atb a tím pádem si „huntovat“ tělo, což nadělá víc škody než užitku a nehledě na to, že na tohle atb. nezabírají - potvrzeno od 2 doktorů ;) A další věc je, ureoplasma jsou součastí pochvy, jen se nesmí přemnožit a způsobovat potíže. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 08:18

Já mám kontrolu až příští týden. Přítel už byl na výtěrech a atb na něj zabraly. Ale já nepociťuji žádný rozdíl. Takže si myslím, že na mě nezabraly. Byla jsem na imunologii a doktor mi doporučil, že by mi namíchali kapky plných těchto bakterií aby si tělo s němi umělo poradit. Hold mám na tohle smůlu :think:

• Citovat
  • Upravit
22.11.19 09:55
@mišička111 píše:
Záleží čemu věříš ;) Jako já ze sebe nebudu dělat pokusného králíka a brát atb a tím pádem si „huntovat“ tělo, což nadělá víc škody než užitku a nehledě na to, že na tohle atb. nezabírají - potvrzeno od 2 doktorů ;) A další věc je, ureoplasma jsou součastí pochvy, jen se nesmí přemnožit a způsobovat potíže. Takže asi tak.

Jestli chceš mít v pochvě pohlavně přenosne infekční onemocnění, tak prosím. Asi tak :wink:.

A doufám, že na to svoje sexuální partnery upozorňujes. Jinak můžeš někomu docela dobře zničit život.
Když to nedělá problémy tobě, neznamená to, že jiným nebude.

A ano, antibiotika na to zabírají, i když někdy hůře, protože ureaplasma je vnitrobunecna bakterie.
Je to stejné jako chlamydie. Jsou ve stejné skupine.
Potěš koště jestli takových jako ty běhá po světě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
22.11.19 10:31

@Aaannnnonymmmm takže tak ;)

Odpovídá lékař:
MUDr. Daniela Obrová
Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře IKEMEDICAL s. r.o., Vlašim
Dobrý den, paní Iveto, Ureaplasma urealyticum se vyskytuje v genitální flóře mužů i žen, a to u 80% lidí žijících sex. životem. U většiny nakažených lidí se nevyskytují žádné obtíže, pokud ano, tak je vhodná antibiotická léčba. Chápu, že jste již z atb vyčerpaná. Doporučila bych Vám lactobacilly, dále posílit imunitu například Beta Glukanem a D- manosu. Ano, tato bakterie se vyléčit dá, snad se ji již v brzké době zbavíte. Váš dotaz bude ještě zpracovávat naše konzultační ambulance. S pozdravem MUDr. Obrová.

MUDr. Jan Vašinka
Odpovídá lékař:
MUDr. Jan Vašinka
Specializace: Urologie
Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo
Dobrý den, vyšetření by mělo být provedeno ze stěrů z močové trubice nebo z moči. Není úplně vhodné vyšetření krve. Vyloučení infekce u partnera je zásadní, aby jste se nenakazila vždy od něj. Pokud by přece jen nález zůstal pozitivní, ale byla by jste bez zásadních potíží, tak bych v léčbě ATB nepokračoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí