Jít na KET?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.25 17:02

Jít na KET?

Ahoj holky,

Pokusím se rychle a jednoduše. Tento cyklus mám jít na KET, na snížení imunity beru Medrol 16mg plus intralipidy..Je to již pátý den co mě ale boli pravé ucho, dneska jsem byla na ORL, kde mi doktorka napsala:

• Pamycon 5× denně
  • Clarinase 1-0-0
  • Momox do nosu - 2× denně
  • Xados - 0-0-1

Abych ještě situaci upřesnila, loni v říjnu mi doktorka našla pneumokoka, ten byl přeléčen Klacidem, kontrolní výtěr nebyl dělán. MUDr má teď podezření, že se zase vrátil ale výsledek bude až v pátek..Nemám rýmu, v krku mě nebolí, pouze to ucho, bez teploty, horečky.. Absolvovala by některá z vás KET? jsem na vážkách..

Díky za odpovědi :) prosím o zachovaní anonymity, citlivé informace..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
20.1.25 17:10

Řešila bych to s klinikou. Dala na jejich rady, co si myslí a svůj pocit.
Osobně bych do toho chtěla jít, kdy budu fit a nemuset brát další medikaci a pak si například při neúspěchu vyčítat, že jsem nepočkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 17:12
@Paní.Norrisová píše: Více

Děkuji za reakci :) každý lekár říká něco jiného tak se v tom člověk lehce ztrácí no..

• Citovat
  • Upravit
188
20.1.25 18:27
@Anonymní píše: Více
Šla bych, tohle není důvod neotehotnet. Prostě i přirozeně otehotohnis na antibiotikach atd a je vše ok. Ale zavolej si do Caru kde ti to dělají. Někteří mají v pravidlech, že v případě nemoci let neprovádí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 18:56
@Newlife píše: Více

Dekuji za odpoved, uz jsem kontaktovala par lekaru, budou mit ze me fakt radost :D ale je to posledni embryo z 4IVF tak je to o to horsi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 19:00

Můj názor je, že bych do toho nešla… ale je dobře, že se radíš s lékaři. A taky bych nezapomínala na svůj vnitřní pocit :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 19:12

Mockrát děkuji za názor :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 21:04

Ahoj, pokud se jedna o posledni embryo ze 4 IVF, tak za me ani nahodou.. to radeji cyklus, dva pockam, nez se da telo do poradku.. prece jen na ty leky muzes reagovat v kombinaci s leky z car a muze to mit vliv na uchyceni embrya.. ja mela 8 zamrazenych embryi a stejne jsem 3 cykly cekala, nez se mne telo srovnalo.. A podarilo se hned na poprve.. opravdu to neuspechej :srdce: at se rozhodnes jakkoliv, drzim palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 10:08

Já bych spíše nešla, ale četla jsem i názory, že pokud máš problém s imunitou, tak je lepší jít na KET trochu nemocná, protože tělo se bude soustředit spíš na boj s nemocí než na embryo. A teď babo raď…

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
21.1.25 10:13

Pokud nemáte horečky ani vážné příznaky, KET by mohl proběhnout, ale určitě to konzultujte s lékařem, zvlášť kvůli podezření na infekci. Mnoho žen se rozhodne vyčkat, aby měly jistotu, že je tělo v nejlepší kondici. Záleží na tom, jak se cítíte a co doporučí váš lékař.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 11:01

Všem mockrát děkuji za reakce, moc si toho vážím, lékaři se vesměs shodují, že KET by proběhnout mohl, prý to není indikace k odložení, nicméně můj vnitřní pocit mi nějak říká, že je lepší počkat takže jsem nahlásila odklad :) navíc ovulace z pravé strany kde mám vejcovod (vlevo už není) takže kdyz tak zkusíme pro haluz takhle a pak když tak KET :) možná to tak má byť..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex