Jít na neschopenku nebo ne?

33
3.9.17 22:12

Jit na neschopenku nebo ne?

Ahoj holky,
prosim o radu. Pracuju v jednom obchode, kde ted mame trosku podstav. Je to cca 3 dny, co jsem chytla anginu, hrozne me boli v krku a mam horecky. Chvilema se citim trosku jak v jine dimenzi :lol:
Nejradsi bych to vylezela, ale bohuzel nemame nikoho, kdo by sel misto me. Tentp tyden nas jeste ceka hodne prace a kolegyne jede na 3 dny pryc. Takze kdybych jim oznamila, ze jdu na neschopenku, tak na me budou vsichni hrozne nastvani. Ale takhle zase hrozne trpim a to jsem se dnes dozvedela, ze si budu muset nahrazovat hodiny ze srpna. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
3.9.17 22:16

S angínou a horečkama do práce? Zalez do pelechu a nevystrč ani nos :D oni si nějak už poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.9.17 22:22

Každý jsme nahraditelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.9.17 22:31

Přesně, zalez pod peřinu, a nevylejzej, však oni si budou muset nějako poradit
Já, když mám horečky, tak jsem naprosto nepoužitelná, :lol: a protivná :), takže stejné to bude i u tebe, protože když člověku není dobře, tak je opravdu lepší být doma, a hlavně je dobré to nepodceňovat a nepřecházet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
3.9.17 22:33

@Luciya taky jsem pro neschopenku. Zdravi mas jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.9.17 22:41

Jednou jsem přecházela zánět průdušek celé předvánoční, vánoční i novoroční období. Dělala jsem v hypermarketu–nemohla jsem to kolegyním udělat :roll: První neděli po Novém roce byla inventura, celý týden se počítalo v ledovém skladu, hlavní inventura celou noc–nemohla jsem to kolegyním udělat :dance: Den poté pohotovost, zánět celé pohrudnice, náběh na zápal plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.9.17 22:46

Také hlasuji pro neschopenku. Když si ji vezmeš, za týden můžeš být sice slabá, ale zpátky v práci. Když si ji nevezmeš, může se snadno stát, že Tě za tři dny přepadne taková mizerie, že s ní ulehneš na mnohem delší dobu. A to Ti vůbec nepřeju. Opatruj se! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
3.9.17 22:55

Do postele a lecit. Angina neni legrace, prechozena angina muze sednout na klouby, organy, srdce… Za zhuntovane zdravi ti zadna prace a zadne dobre vztahy na pracovisti nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.9.17 23:03

Ani nevim kolikrat jsem prechodila ruzne nemoci az me to sedlo na ledviny a bylo vymalovano. Tu bolest pri curani bych nikomu neprala! Zavreli me do nemocnice a prali do me infuze a antibiotika. Konecne jsem neco vylezela a od ty doby se snazim lezet malem i s blbou rymou. Opravdu to neni sranda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.9.17 23:36

Ségra si přecházením angín uhnala revmatitidu…ještě jí tenkrát nebylo 30. Radši se šetři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.9.17 23:36

Kamarád ma v 31 srdce jako šedesátník, vyhlídku na budíka do 10 let do 25 let bude pravděpodobně adept na transplantaci a proč? Přechodil „blbou“ angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 23:50

@Luciya Já jsem fungovala v práci se zápalem plic na antibiotikách, se stejným argumentem, že je nemůžu v tom nechat (kašlala jsem v takových záchvatech hlavně večer, takže ne pořád). Nakonec jsem to přechodila, vyléčila se z toho a poté po 3 týdnech padla a byla jsem na neschopence 8 týdnů. Tak bacha na to. A mimochodem můžeš je tam všechny nakazit a to ti taky nepoděkují.

• Citovat
  • Upravit
377
3.9.17 23:53

Dřív jsem chodila s horečkama, angínama a nevím čím ještě do práce pořád. Nechtěla jsem, aby na mě byli ostatní naštvaní a já byla za tu špatnou. Jenže pak jsem si uvědomila, že mi za to nikdo děkovat nebude. Jsem s chřipkou týden v práci, přemýšlím, jestli umřít nebo se předávkovat práškama a oni si na tobě pak kolegové stejně najdou něco jiného. Tak jsem si řekla, že se začnu starat taky sama o sebe :D Jakmile jsem nemocná, jdu do hajan. A víš ty co, dřív jsem byla alespoň nachlazená jednou do měsíce, teď nejvíc dvakrát do roka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat