Špatné vlastnosti při pohovoru

Anonymní
3.9.17 21:31

Spatne vlastnosti pri pohovoru

Dobry vecer,
prosim poradte, jak odpovedet na otazku pri pohovoru - Jake mate spatne vlastnosti?
Moooooc dekuju ;-)

Prosim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
3.9.17 21:36
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
prosim poradte, jak odpovedet na otazku pri pohovoru - Jake mate spatne vlastnosti?
Moooooc dekuju ;-)Prosim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka :-)

Jaka to je pozice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
3.9.17 21:44

Neumim varit, rada rychle jezdim autem (proste neco neutralniho). Pripadne jsem desny workoholik. :mrgreen: A ne ze si to tu precte sefka a ty ji to reknes presne v tomhle poradi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.9.17 21:45
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
Moooooc dekuju ;-)Prosim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka :-)

Vždy je potřeba vycházet z toho, na jakou pozici se hlásíš. Neuváděj žádné slabé stránky, které by ti mohly uškodit ve tvém zaměstnání. Všeobecně nic nezkazíš, když uvedeš něco jako že jsi puntičkář, nebo že jsi tvrdohlavá, a chceš mít všechno hned.
Prostě věci, které ve finále zase až tak špatné vlastnosti nejsou, ale naopak, může to být k užitku ve tvém povolání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
3.9.17 21:46

Perfekcionismus, občas přehnaná cílevědomost, workoholismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.9.17 21:51

Jsem netrpělivá..
ve smyslu když někdo řekne že přijde v tolik a tolik a není tam, tak jsem pak hodně nas. aná, nebo když má být něco hotové do určitého času a není, je to špatné..
ale beru to tak i na sebe..když řeknu že to bude toho a toho, tak to tak je, když řeknu že přijdu v tolik, tak to tak je..
ale záleží na jakou pozici se hlásíš..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.17 21:55

Diky holky, je to do pojistovny na prepazku

• Citovat
  • Upravit
6945
3.9.17 22:27
@Anonymní píše:
Diky holky, je to do pojistovny na prepazku

asi jak radily holky, workoholismus :D, cílevědomost, dochvilnost (tzn. že nemám ráda, když někdo chodí na schůzky pozdě nebo nepříjde, a neohlasí se :) ), preciznost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118338
3.9.17 22:31
@tumpach píše:
asi jak radily holky, workoholismus :D, cílevědomost, dochvilnost (tzn. že nemám ráda, když někdo chodí na schůzky pozdě nebo nepříjde, a neohlasí se :) ), preciznost…

To přece nejsou špatné vlastnosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.9.17 22:33

@aiwwa no tak přece neřeknu, jsem protivná, když mě někdo vytočí, neustále mě něco nase. e :lol: :lol:, chodím ráda pozdě, to by jí asi nezaměstnal nikdo :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118338
3.9.17 22:39
@tumpach píše:
@aiwwa no tak přece neřeknu, jsem protivná, když mě někdo vytočí, neustále mě něco nase. e :lol: :lol:, chodím ráda pozdě, to by jí asi nezaměstnal nikdo :lol: :lol: :mrgreen:

Tak jasně ale takhle to vypadá blbě, chce to aspoň jednu fakt špatnou vlastnost. někdy se cení i upřímnost. Já bych řekla třeba upovidanost, to se může za přepážkou hodit a pa něco neutrálního, třeba neumím vařit nebo ujíždím na čokoládě. nebo velký sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118338
3.9.17 22:41

Nebo neuznávám autority, baví mě sekyrovat kolegyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.9.17 22:47

Když jsem odcházela na MD, tak jeden ze zájemců o můj flek napsal v životopise, že jeho silnou stránkou je dochvilnost - a na pohovor dorazil o půl hodiny později než měl - tak bacha na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16357
3.9.17 22:48

Proč kandidáti neustále papouškují rádoby skvělou radu „špatná vlastnost musí být ve skutečnosti něco, co je v práci žádoucí“? Můžu vám říct, že když jsem hledala např. asistentku ředitele a podesáté jsem slyšela „jsem až příliš pečlivá“ a „nedokážu odejít od rozdělané práce“, tak už to byla opravdu nuda a zoufala jsem čekala na někoho upřímného.
Samozřejmě jsou i personalisté, kteří na tahle klišé slyší, ale řekla bych, že většina to z duše nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118338
3.9.17 22:51
@zrcadlo píše:
Proč kandidáti neustále papouškují rádoby skvělou radu „špatná vlastnost musí být ve skutečnosti něco, co je v práci žádoucí“? Můžu vám říct, že když jsem hledala např. asistentku ředitele a podesáté jsem slyšela „jsem až příliš pečlivá“ a „nedokážu odejít od rozdělané práce“, tak už to byla opravdu nuda a zoufala jsem čekala na někoho upřímného.
Samozřejmě jsou i personalisté, kteří na tahle klišé slyší, ale řekla bych, že většina to z duše nesnáší.

Přesně :palec: řekla bych popravdě nějakou neškodnou vlastnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat