Špatné vlastnosti při pohovoru
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
prosim poradte, jak odpovedet na otazku pri pohovoru - Jake mate spatne vlastnosti?
Moooooc dekujuProsim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka
Jaka to je pozice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neumim varit, rada rychle jezdim autem (proste neco neutralniho). Pripadne jsem desny workoholik.
A ne ze si to tu precte sefka a ty ji to reknes presne v tomhle poradi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
prosim poradte, jak odpovedet na otazku pri pohovoru - Jake mate spatne vlastnosti?
Moooooc dekujuProsim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka
Vždy je potřeba vycházet z toho, na jakou pozici se hlásíš. Neuváděj žádné slabé stránky, které by ti mohly uškodit ve tvém zaměstnání. Všeobecně nic nezkazíš, když uvedeš něco jako že jsi puntičkář, nebo že jsi tvrdohlavá, a chceš mít všechno hned.
Prostě věci, které ve finále zase až tak špatné vlastnosti nejsou, ale naopak, může to být k užitku ve tvém povolání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem netrpělivá..
ve smyslu když někdo řekne že přijde v tolik a tolik a není tam, tak jsem pak hodně nas. aná, nebo když má být něco hotové do určitého času a není, je to špatné..
ale beru to tak i na sebe..když řeknu že to bude toho a toho, tak to tak je, když řeknu že přijdu v tolik, tak to tak je..
ale záleží na jakou pozici se hlásíš..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Diky holky, je to do pojistovny na prepazku
asi jak radily holky, workoholismus
, cílevědomost, dochvilnost (tzn. že nemám ráda, když někdo chodí na schůzky pozdě nebo nepříjde, a neohlasí se
), preciznost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
asi jak radily holky, workoholismus, cílevědomost, dochvilnost (tzn. že nemám ráda, když někdo chodí na schůzky pozdě nebo nepříjde, a neohlasí se
), preciznost…
To přece nejsou špatné vlastnosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa no tak přece neřeknu, jsem protivná, když mě někdo vytočí, neustále mě něco nase. e
, chodím ráda pozdě, to by jí asi nezaměstnal nikdo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
@aiwwa no tak přece neřeknu, jsem protivná, když mě někdo vytočí, neustále mě něco nase. e![]()
, chodím ráda pozdě, to by jí asi nezaměstnal nikdo
![]()
![]()
Tak jasně ale takhle to vypadá blbě, chce to aspoň jednu fakt špatnou vlastnost. někdy se cení i upřímnost. Já bych řekla třeba upovidanost, to se může za přepážkou hodit a pa něco neutrálního, třeba neumím vařit nebo ujíždím na čokoládě. nebo velký sebevědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem odcházela na MD, tak jeden ze zájemců o můj flek napsal v životopise, že jeho silnou stránkou je dochvilnost - a na pohovor dorazil o půl hodiny později než měl - tak bacha na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč kandidáti neustále papouškují rádoby skvělou radu „špatná vlastnost musí být ve skutečnosti něco, co je v práci žádoucí“? Můžu vám říct, že když jsem hledala např. asistentku ředitele a podesáté jsem slyšela „jsem až příliš pečlivá“ a „nedokážu odejít od rozdělané práce“, tak už to byla opravdu nuda a zoufala jsem čekala na někoho upřímného.
Samozřejmě jsou i personalisté, kteří na tahle klišé slyší, ale řekla bych, že většina to z duše nesnáší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
Proč kandidáti neustále papouškují rádoby skvělou radu „špatná vlastnost musí být ve skutečnosti něco, co je v práci žádoucí“? Můžu vám říct, že když jsem hledala např. asistentku ředitele a podesáté jsem slyšela „jsem až příliš pečlivá“ a „nedokážu odejít od rozdělané práce“, tak už to byla opravdu nuda a zoufala jsem čekala na někoho upřímného.
Samozřejmě jsou i personalisté, kteří na tahle klišé slyší, ale řekla bych, že většina to z duše nesnáší.
Přesně
řekla bych popravdě nějakou neškodnou vlastnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry vecer,
Moooooc dekuju
Prosim anonymne, je tu ma, mozna,, budouci sefka