Odejít z České spořitelny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výpověď z České spořitelny
Zdravím vás, ![]()
mám na vás pár otázek.
Už si nevím rady jsem zaměstnána v čs, ale poslední dobou jsem šikanována a proto ze neplním plány.
Jinak v čs jsem dva roky vrátila jsem se tam po mateřské.
Poslední dobou mám kvuli te šikaně psychické problémy beru antidepresiva.
Ma na vas par otazek, mám dat výpověď a az potom si najit práci, nebo si mám najít práci ještě před tím než dam výpověď, akorát nevím jestli si brát na po hovory dovolenou, nebo rozeslat životopisy a vzít si týdenní dovolenou na po hovory. Ale největší strach mám ze az dam výpověď tak nedostanou podporu.
Opravdu nevím co mám dělat když jsem samozivitelka?
Děkuji za rady, je to složite.???
![]()
Příspěvek upraven 03.09.17 v 14:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neumím si představit chodit do práce, kvůli které beru antidepresiva. Když dáš výpověď ty, podporu dostaneš, ale trochu nižší než kdybys jí dostala. Asi bych skončila hned, stejně máš dvouměsíční výpověď a během ní hledala jinou práci. Mám za to, že podle zákoníku práce máš nárok na nějaké volno při hledání práce. Tady sem to našla: http://www.prace.cz/…dat-vypoved/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jsi šikanována, zkus toho ombudsmana nebo se svěřit třeba na osobním oddělení. Nenechala bych to jen tak. Přeju mnoho sil!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nevíš kdo to je, tak mohu napsat jméno do SZ… Na personálním asi nic nevyřešíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scher zkus zajít, jak říkali holky za ombudsmanem
, myslím si, že je aspoň, aby věděl, co se vlastně děje, a pak bych asi odešla, protože už bych s těma lidmi být nemohla dál v kontaktu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na oddeleni, ktere jsem drive vedla jsem mela 6 devcat z ceske sporitelny. Vsechny odtmtud utekly, tlak na prodej, pri neplneni penize dolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr píše:
Na oddeleni, ktere jsem drive vedla jsem mela 6 devcat z ceske sporitelny. Vsechny odtmtud utekly, tlak na prodej, pri neplneni penize dolu.
Ano přesně tohle se tam děje, taky tam jedna paní potratila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vr1623@seznam.cz
Ja pracuji v KB a tam je to stejne. Z duvodu sikany jsem utekla z CSOB. V KB byl relativne klid a pohoda. Ale posledni rok hruza. Ze stresu me vypadaly vlasy. Mam tak pulku. Byla jsem rozhodla odejit, ale v kvetnu jsem nastesti podruhe otehotnela. Jinak uz bych tam nebyla. Ja bych dala vypoved a pak hledala praci. Kolegyne hleda a uz mela 5 nabidek, ale nikde nechteji cekat. Prace je dost. A pokud chces mit jistotu podpory tak od lekare potvrzeni, ze jsi vyhorela a beres antidepresiva a v poho ti ji priznaji.
- Citovat
- Upravit
Jak velká je vlastně podpora v nezaměstnanosti když dam výpověď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scher píše:
Jak velká je vlastně podpora v nezaměstnanosti když dam výpověď?
Máš net tak googluj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem to našla ale 45% není mnoho.
Ale asi mi nic jiného nezbývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scher Před lety jsem pracovala ve spořitelně a po asi šesti letech jsem dala výpověď a hledala si jinou práci. Už tehdy byl hrozný tlak na plnění produktů i když jsem byla na pokladně se směnárnou, tak jsem musela produkty nabízet a to se fakt nedalo. Chodila jsem do práce s odporem, takže jsem radši odešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit