Jít s bolestí v krku ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1760
16.12.10 15:29

Jít s bolestí v krku ven?

Ahoj holky,
chodíte s dětma ven když je bolí v krku? Dceru, bude mít 4 roky, od včerejšího večera škrábe v krku. Jinak jí nic není, kromě rýmy, ale tu máž už pár dní a ven jsme chodili. Dnes jsme ještě venku nebyli a asi ani chodit nemáme, co :think:?

A ještě jeden dotaz - všeobecně se říká že s teplotou se ven nemá chodit. Ale tak mě napadlo, protože mám děti hrozné neposedy, které nevydrží chvilku v klidu :roll: , jestli třeba pro tělo není lepší, když třeba dám dvouleté dítě s teplotou (do 38, ne s horečkou) do kočárku a hodinu si pobudeme venku, kdy dcera sedí a odpočívá, než když doma se starší sestřičkou v jednom kuse řádí, běhají, skáčou, atd. Doma ji udržím v klidu tak maximálně 20 minut u knížky či stavebnice. Déle však ne. Samozřejmě nemyslím teď v mrazech, ale od jara do podzimu, když je venku normálně :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.12.10 15:53

Ahoj.

S bolestí v krku bych ven nešla (určitě ne v těchto mrazech), pokud bych někam nutně nepotřebovala.

S teplotou s dětmi ven nechodím, ale kdyby ji dítě mělo delší dobu, nemělo k tomu jiné příznaky, pro které by pobyt venku nebyl vhodný, a dítě by bylo pořád v kočárku a v teple, tak bych asi na chvilku šla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.12.10 15:56

Ahoj, tak s tím krkem- no nevím- často mě škrábe v krku a když mi nic jiného není ven chodím. A tu teplotu- přesně jsi popsala slova naší dětské doktorky- když má dítě teplotu jen do 38´C a venku je přijatelné počasí, máme chodit na procházky- ideální kočárem. Zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.12.10 16:05

Ahoj, ven bych šla, ale tak nějak v klidu, žádný lítání a tak :wink: Pokud není nějaký vyloženě ošklivý kašel + teplota, chodíme… Většinou to mám i s tím kašlem posvěcené od MUDr., bo chodíme kvůli poslechnutí, jestli to nesedá na průdušky.

Přesně jak píšeš, pokud je venku pěkně - jaro - podzim, šoupla bych prcka do kočárku (fakt ne, pokud je horečka) a určitě člověk neublíží :wink: Mám z toho podobný pocit jako ty, doma lítají děti jak čamrdy, pokud posedí chvíli v kočáře venku, špatné svědomí z toho nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
16.12.10 16:18

Dítě mi spí jedině v kočáře (na balkoně, jezdit nemusí). Když měl na jaře teplotu, venku 15 stupňů, tak jsem tam dávala spát taky. Doma by to bylo s řevem. V těchto mrazech nevím, spíš ne. S bolestí krku to samé, v běžném počasí spíš ano, v těch mrazech ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.12.10 16:33

S teplůtkou bych taky klidně šla, dítka se pak i celkem uklidní, já malou dávám ven v kočáře spát a je pak i líp vyspinkaná… Ale s tou bolestí v krku bych zůstala doma, přeci jenom mají dítka slabší organismus než my dospělí, tak aby ze škrábání v krku nebyla angína jako prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
16.12.10 16:44

v tomhle počasí bych taky ven s bolením v krku nešla. jinak já s klárkou nechodila ven ani s zvýšenou teplotou. vím, že to je hodně náročné být s nemocným dítětem doma. já je mám teď doma taky oba dva, tu starší silně nastydlou. ale už se mi párkrát nevyplatilo uspěchat venkovní procházky. akorát se nám nemoc mnohonásobně protáhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.12.10 16:53

Já taky nechodím ani s teplotou a já osobně bych nešla ani s tím krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.12.10 17:31

Ahoj :mavam:
S teplotou nevím, my nechodíme.
S bolením v krku - my chodíme třeba tak, že jsem vedla starší do školky a zpátky, máme to 5 minut.
Akorát musím říct, že náš tříletý říká, už 14 dní, že ho bolí ucho - né, že by brečel, nebo byl nachlazený, měl teplotu, to vůbec.
Jen to občas řekne, když se mi to nejmíň hodí. Líbí se mu to vzrůšo, co nastane :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
16.12.10 19:37

S bolením v krku, byť bez teploty, bych ven určitě nešla. Musí to být hrozně nepříjemné, i mě by samotné by to bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
16.12.10 20:19

Ahoj ani s teplotou ani s bolestí v krku bych ven nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
16.12.10 20:42

Co se týče druhé části - teploty,ano, jak popisuje zakladatelka, tak jsem s i s mírnou teplotou u dětí chodila s nimi ven. Nebo jsem je dala do kočáru spát. Ne teď v těch mrazech, ale od jara do podzimu a když nebyly letní pařáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
16.12.10 20:50

Děkuju všem za příspěvky :kytka:. Myslela jsem si to, ale chtěla jsem se ujistit, či spíš vědět, jak to chodí jinde :wink: .
Venku jsme dnes nebyli a asi ještě chvíli nepůjdeme. Malá začala teď večer i trochu pokašlávat :-(, tak ať si ještě nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí