Jízda v zimě autem a vyhřívané sedačky

8
19.12.24 03:32

Jízda v zimě autem

Ahoj holky vy co máte v autě vyhřívané sedačky. Zapínáte dětem teplo pod zadek a záda když s vámi jedou? A necháváte ať si to regulují sami to teplo nebo jim to regulujete sami. Ptám se pro to že se věčně dohadujeme s dcerou v autě o tom. Ona by si topila pod zadek a záda na max celou cestu ale nechápe že když vyleze tak rychle prochladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3794
19.12.24 04:40

Chujovina! Hoď auto z útesu a choďte pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.12.24 05:16

@Anonymua děti mají sedačky, takže jim netopíme/si netopí, nemělo by to význam. Navíc dvě z dětí jsou kluci, takže i z obecných rozhovorů ví, že přílišné teplo jejich určitým partiím škodí. Já vyhřívání nepoužívám, je mi nepříjemné, mám pocit, jako bych pod sebou měla nach….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.12.24 05:18

Děcka sedi v sedačkách, takže smůla. Mmchdm, tohle nevyužívám ani já. Není mi to příjemné. A ano, pokud si topí celou dobu a vyleze treba do mrazu, je to stejné jako klimatizace na 18 st v parnem létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9029
19.12.24 05:38

Ano. My si zapínáme všichni vyhřívání sedaček v autě. Stačí jen trochu. Pro pocit. Máme kožené sedačky v autě. V zimě studí. U nás už sedačku pro děti nikdo nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
19.12.24 05:47

Na dlouhé vzdálenosti to později vypínám. Měli bychom opecenou pr***.ale děti nechávám, ať jsi tam nastaví, co chtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.12.24 06:09

Vůbec netuším jestli tu to v autě mám. Vzadu je dětská sedačka. A ty teda topit nebudu. Po chvíli se stejně auto vytopit celý. No a nejspíš bych to dítěti neukazovala dokud nebude dostatečně chápat co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.12.24 07:03

Dítě má sedět v sedačce, pokud je už tak velká, že v sedačce sedět nemusí, tak bych jí klidně nechala regulovat si teplo tak, jak chce. Mám hodně velké děti a jezdí bez sedačky od cca 9 let, v tomto věku už si snad dítě dokáže říct, zda mu je zima nebo teplo :nevim: Jinak my to nevyužíváme téměř vůbec, protože máme auto v garáži, takže není vymrzlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.12.24 07:04

Ale jinak mi pro holčičku přijde potencionálně nebezpečnějí sednout si do ledové sedačky, než jí vytopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
19.12.24 07:25

Když sedám do vymrzlýho auta, poustim si sedacku a topeni na max (nikdy neridim v bunde). Jakmile se to trochu ovlazi, stahnu topeni na 20 a ventilátor na minimum a sedačku vypnu úplně. Nemám ráda v autě celkově moc teplo, mám problémy když jedu s někým jiným. Všichni v autě hrozně topí. Nevydržela bych pořád sedět na horký sedačce… Bych asi furt kupovala krémy na opruzeniny 😧 😁 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
2922
19.12.24 07:32

Ano, máme výhřev i vzadu, už jsou velký a jezdí bez sedaček. Sama to mám pusteny hned jak vlezu do auta a regulaci nechávám na dětech. Auto bez toho mi nesmí už do baráku. Nikdy z toho deti nemocný nebyly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
19.12.24 08:36

Já si tím topím furt, holky mám v autosedačkách vzadu, tam jim netopím…na delší cesty to pak ztlumím nebo vypínám, kamarádka to nesnáší a netopí si vůbec…ale jestli už je slečna bez autosedačky, tak ať si klidně zatopí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silviiii
19.12.24 09:18

Používame to skoro stále v zime, sadnúť si na studenú kožu nie je moc príjemné :D. Pri naštartovaní zapnem výhrev naplno, samé sa to postupne vypína a cca po 30minútach jazdy sa výhrev sám vypne.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
19.12.24 09:50

Nedava smysl, přestat tím pádem topit i doma, když se potom vyleze do zimy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6626
19.12.24 09:53

Já si topím pod zadkem na maximum, protože nesnáším foukání teplýho suchýho vzduchu v autě a tohle je varianta, jak se ohřát a nemít vysušený sliznice. Nikdy jsem neprochladla. Nech ji žít, prosím tě. Takhle ji diriguješ pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí