Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
irinku tobě dali tělísko po sekci? ![]()
Já pokaždý žasnu, jak ti doktoři říkaj něco jinýho. Já chtěla tělísko a doktor mi řekl, že po císaři nepřipadá v úvahu.
Já už jsem jednou normálně porodila a teď podruhé tobylo sekcí. A říkal, že by v tom neměl být problém. Jen právě nevím co stím lasrem a tělískem. Já si prostě ani nevzpoměla že ho mám. To je to. Úplně mi vypadlo z hlavy.
irinku, tak jestli pujdeš zítra znovu, tak mu to řekni
Ideálně napsat na ruku, aby sis vzpomněla a nebo na tu jizvu ![]()
Jo, jo, mám to vplánu, napíšu si určitě na ruku, jinak si zase nevzpomenu ![]()
Ale zajímalo by mě jestli má právě i někdo podobnou zkušenost s jizvou po operaci. Nemusí to být jen po císaři, ale všeobecně. Jestli někdo chodil podobně na laser jako já.
Lentilko tobě děkuji. ![]()
Měla jsem po císaři tělísko,za rok mi ho vyndavali i s jedním vaječníkem.....Nevím,jestli ta cysta byla důsledkem toho tělíska,ale obavy pro příště teda mám…
a nemůže tě bolet hlava kvůli tomu tělísku? Máš hormonální nebo bez?
Kryjí se začátek těch boletí se zavedením tělíska?
Já také přemýšlela jestli to není z tělíska, ale to nevím. Myslím si, že né. Bolesti mám tak 2-3m zpátky a tělísko mám půl roku. Nevím.
to může přijít až po nějaké době… já brala kdysi jedny prášky asi půl roku a dobrý a pak mě začaly bolet prsa taky to nebylo hned… to tělo jakoby začne už ty hormony odmítat, ale až po určité době
Ahoj holky,prosím vás o radu. Mám půl roku po císaři. Stále mě bolela hlava a záda, chodila jsem po vyšetřeních a skončila na rehabilitacích, kde mě dr. vyšetřil a dal mi okamžitou diagnozu, že mám aktivní jizvu nebo co, moc tomu nerozumím, zda se špatně hojí, nebo to nějak špatně srostlo- nevím a nechci říkat hlouposti. Zkrátka přejel mi přes ní takovým perem( vypadalo to jako tužka)a hrozně to bolelo. Říkal, že stím souvisí i bolesti hlavy a zad. A mám chodit každý den na laser.Dnes jsem byla poprvé a 2h potom jsem cítila jako kdyby mě někdo znovu rozřízl, ale to je celkem jedno. To hlavní je, že jsem zapoměla říct, že mám zavedenou mirenu od šestinedělí a říkám si, jestli jí ten laser nemůže nějak ovlivnit nebo tak něco.
Díky . Máte někdo podobnou zkušenost?