Lindynette a MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4780
29.12.10 08:37

Lindynette a MS

Ahoj holky. Potřebuju poradit. Mám 5 měsíců po porodu a nekojím, tak jsem si nechala napsat Lindynette. Čekala jsem na 1.den MS, abych to mohla začít brát. Když konečně MS dorazila, vzala jsem 1. tabletku a druhý den krvácení úplně přestalo. Vždycky mám 1. den takový slabší a pak se to „rozjede“. Tentokrát nic. Prostě konec. Už jsem vzala dneska 5.tabletku a nic. Už se vám někomu stalo, že by se MS úplně ztratila? Dělala jsem si i 2× mamatest a negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
29.12.10 09:08

Ahoj, ja mam Lyndynette taky a prvni tabletku jsem ale vzala az 3.den menstruace, az jakoby prvni den, kdy jsem hodne krvacela. MUDra mi to rekla takto :nevim: Ale cely prvni cyklus jsem spinila, uz jsem byla nastvana, ze mi antiko nesedla, ale od te doby pohodicka. Beru ji ted 4.mesic a menstruace slabsi, nebolestiva a presna jako hodinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.12.10 12:18

Mám taky L. 1. tabletu jsem vzala hned poslední den MS ,dostala jsem ji 5 týdnů po porodu a končila mi se šestinedělím, kdy jsem šla na kontrolu k Dr. a ten mi řekl, že ji můžu vzít hned. Nechám si ale napsat novou, protože s touhle spokojená nejsem. Měla jsem těhu příznaky a bylo mi po ní špatně, už ji beru skoro rok a tyhle problémy začaly před 4měsíci. Sestra mi Logest nechtěla napsat (brala jsem ho před těhu), že by to byl krok zpět a že L. je šetrnější a míň hormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.1.11 09:32

Tak za mě musím říct že první dva cykly s touto antikoncepcí proběhly v pohodě (tuto antikoncepcí mám až nyní po porodu, před těhu jsem měla něco jiného)- první den MS jsem si vzala tabletku, MS se rozjela, všechno OK, po dobrání tabletek se MS dostavila druhý den, a opět všechno OK. Ale teďkom - třetí cyklus - tabletky jsem dobrala ve středu 29.12 a dodnes MS nemám. Těhu být jaksi nemůžu, protože sex od porodu jaksi vaginálně neprovozujeme - tak nevím kdy MS dorazí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
whitemilka01
11.2.11 19:10
Anabellka píše:
Ahoj holky. Potřebuju poradit. Mám 5 měsíců po porodu a nekojím, tak jsem si nechala napsat Lindynette. Čekala jsem na 1.den MS, abych to mohla začít brát. Když konečně MS dorazila, vzala jsem 1. tabletku a druhý den krvácení úplně přestalo. Vždycky mám 1. den takový slabší a pak se to „rozjede“. Tentokrát nic. Prostě konec. Už jsem vzala dneska 5.tabletku a nic. Už se vám někomu stalo, že by se MS úplně ztratila? Dělala jsem si i 2× mamatest a negativní.

Ahoj, tak přesně takový problém mám teď taky :-? Před těhotenstvím jsem Lindynette brala a bylo to v pohodě…Můžu se zeptat, jak se to pak vyřešilo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1