Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,beru antikoncepci Jeanine už asi 3 roky,nikdy jsem neměla žádný problém,až do včera.Mám ještě 9 pilulek v platíčku a přesto jsem začala najednou krvácet.Vůbec nevím jak je to možné a k mé doktorce se nemohu dovolat.Můžete mi prosím někdo napsat,jestli jste měli někdy stejný problém a co to způsbilo?Jsem z toho docela vyplašená,bojím se abych nebyla třeba těhotná,druhý mimčo teď neplánujeme ![]()
Andrea
ahoj, mě se to taky stalo a způsobilo to, když jsem si vzala pilulku místo ráno večer. Nemyslim, že by to byla známka těhotenství nebo jsem o tom teda ještě neslyšela ![]()
Mně se to tenkrát stalo po 5 ti letech mi tohle udělal Regulkon…musela jsem ho vysadit(asi 9 měsíců před tím jsem i přes něj neplánovaně otěhotněla) a paks jem zas měla problém ten že jsem neměla ms…
ahoj beru taky Jeanine..taky se mi to jednou stalo .nepila jsi alkohol?neprostydla si?to může být důvod proč se ti menstruace posunula ![]()
Ahoj, může to způsobit opožděně užitá pilulka, nastydnutí, některé léky - ATB, zvracení, průjem… Každopádně pozor teď chvíli na ochranu, když se ti to takhle rozházelo. Možná bude na čase vyměnit antikoncepci.
Alkohol nepiju,prostydnutá nejsem a prášky beru ve stejnou dobu,zdravotně jsem uplně v pohodě,tak nevím ![]()
Crystal87-těhotenství a miminko jsi měla v pořádku,když se to povedlo i přez prášky?
Antikoncepci určitě změním.
Spousta žen otěhotní přes antikoncepci, nemusíš se bát, že by mimčo pak nebylo v pořádku.
Ale věřím, že těhu nejseš, zvlášť, když jsi ani nevynechala pilulku a pod. Taky se mi kolikrát stalo, že jsem špinila přes prášky a pod. ![]()
Ahoj a vynechavas tyden mezi platy?Pokud ne,muze to byt i tim;)
Annýsek píše:
Alkohol nepiju,prostydnutá nejsem a prášky beru ve stejnou dobu,zdravotně jsem uplně v pohodě,tak nevím
Crystal87-těhotenství a miminko jsi měla v pořádku,když se to povedlo i přez prášky?
Antikoncepci určitě změním.
aný tenkrát miminko nevyšlo:(byl to hrozný den ráno se dozvědět že jsem těhotná a odpoledne že miminko nežije…dva šoky na jeden den nic příjemného:(
Tak to je opravdu hrozný,na tohle nevím co mám napsat.Je hrozný,že se dějou takový věci…
Ale dítě určitě máš a jseš určitě moc šťastná mamča,viď?
Annýsek píše:
Tak to je opravdu hrozný,na tohle nevím co mám napsat.Je hrozný,že se dějou takový věci…
Ale dítě určitě máš a jseš určitě moc šťastná mamča,viď?
Aný mám už dva chlapečky
tenkrýt to prostě tak mělo být a za okolností co byly to bylo asi opravdu to nejlepší…nebyla vhodná doba a na potrat bych nešla
Já se chci také zeptat. 3 roky jsem brala antikoncepci Chloe. Po třech letech mi gynekolog dal jinou a já už ji beru třetím měsícem a stále i přes pilulky krvácím. U Chloe jsem si brala prášek někdy dopo a někdy odpo. A tak to dělám i teď. tři dny mám klid a pak krvácím a tak je to pořád a i u pohlvního styku.
Poraďte jestli je to normální, třeba kvůli novým lékům.
Děkuji
VERZ: Ahoj, já jsem Chloe brala několik let (předtím Diane 35) a tento týden jsem sama požádala o změnu. Doktorka mi napsala Loette (nízkohormonální) a řekla, že ji mám brát aspon tři měsíce, že se problémy jako krvácení mimo 7-denní pauzu, špinění atd., které se mohou objevit, ustálí až tak za ty tři měsíce. Pokud je to už fakt víc jak ty tři měsíce co ji bereš a pořád krvácíš raději za gynekologem běž, pokud máš nízkohormonální antinu tak to může být tím - gynekolog ti musí změnit na nějakou, co má víc hormonů…Jinak se říká, že by se antina měla brát přibližně ve stejnou dobu, ale to si myslim nemá vliv
Tak hodně štěstí a dej pak vědět
Třeba do mého založeného tématu „Antikoncepce Loette“ Zdraví Mirka ![]()