Krvácím s antikoncepcí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.12.10 12:05

Krvácím

Dobrý den,beru antikoncepci Jeanine už asi 3 roky,nikdy jsem neměla žádný problém,až do včera.Mám ještě 9 pilulek v platíčku a přesto jsem začala najednou krvácet.Vůbec nevím jak je to možné a k mé doktorce se nemohu dovolat.Můžete mi prosím někdo napsat,jestli jste měli někdy stejný problém a co to způsbilo?Jsem z toho docela vyplašená,bojím se abych nebyla třeba těhotná,druhý mimčo teď neplánujeme :roll:
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2374
27.12.10 12:12

ahoj, mě se to taky stalo a způsobilo to, když jsem si vzala pilulku místo ráno večer. Nemyslim, že by to byla známka těhotenství nebo jsem o tom teda ještě neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
27.12.10 12:15

Mně se to tenkrát stalo po 5 ti letech mi tohle udělal Regulkon…musela jsem ho vysadit(asi 9 měsíců před tím jsem i přes něj neplánovaně otěhotněla) a paks jem zas měla problém ten že jsem neměla ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
27.12.10 12:29

ahoj beru taky Jeanine..taky se mi to jednou stalo .nepila jsi alkohol?neprostydla si?to může být důvod proč se ti menstruace posunula :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.12.10 12:33

Ahoj, může to způsobit opožděně užitá pilulka, nastydnutí, některé léky - ATB, zvracení, průjem… Každopádně pozor teď chvíli na ochranu, když se ti to takhle rozházelo. Možná bude na čase vyměnit antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.10 12:45

Alkohol nepiju,prostydnutá nejsem a prášky beru ve stejnou dobu,zdravotně jsem uplně v pohodě,tak nevím :zed:
Crystal87-těhotenství a miminko jsi měla v pořádku,když se to povedlo i přez prášky?
Antikoncepci určitě změním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.12.10 12:51

Spousta žen otěhotní přes antikoncepci, nemusíš se bát, že by mimčo pak nebylo v pořádku.
Ale věřím, že těhu nejseš, zvlášť, když jsi ani nevynechala pilulku a pod. Taky se mi kolikrát stalo, že jsem špinila přes prášky a pod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.10 13:01

Strašně moc děkuju za pomoc,jsem teď trochu klidnější! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.12.10 13:31

Ahoj a vynechavas tyden mezi platy?Pokud ne,muze to byt i tim;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.10 13:55

Jo,jo vynechávám.Naposledy jsem nevynechala v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
27.12.10 15:50
Annýsek píše:
Alkohol nepiju,prostydnutá nejsem a prášky beru ve stejnou dobu,zdravotně jsem uplně v pohodě,tak nevím :zed:
Crystal87-těhotenství a miminko jsi měla v pořádku,když se to povedlo i přez prášky?
Antikoncepci určitě změním.

aný tenkrát miminko nevyšlo:(byl to hrozný den ráno se dozvědět že jsem těhotná a odpoledne že miminko nežije…dva šoky na jeden den nic příjemného:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.12.10 16:37

Tak to je opravdu hrozný,na tohle nevím co mám napsat.Je hrozný,že se dějou takový věci…
Ale dítě určitě máš a jseš určitě moc šťastná mamča,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
28.12.10 07:25
Annýsek píše:
Tak to je opravdu hrozný,na tohle nevím co mám napsat.Je hrozný,že se dějou takový věci…
Ale dítě určitě máš a jseš určitě moc šťastná mamča,viď?

Aný mám už dva chlapečky :wink: tenkrýt to prostě tak mělo být a za okolností co byly to bylo asi opravdu to nejlepší…nebyla vhodná doba a na potrat bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.13 17:14

Krvácím s antikoncepcí - poraďte.

Já se chci také zeptat. 3 roky jsem brala antikoncepci Chloe. Po třech letech mi gynekolog dal jinou a já už ji beru třetím měsícem a stále i přes pilulky krvácím. U Chloe jsem si brala prášek někdy dopo a někdy odpo. A tak to dělám i teď. tři dny mám klid a pak krvácím a tak je to pořád a i u pohlvního styku.
Poraďte jestli je to normální, třeba kvůli novým lékům.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.2.13 18:34

VERZ: Ahoj, já jsem Chloe brala několik let (předtím Diane 35) a tento týden jsem sama požádala o změnu. Doktorka mi napsala Loette (nízkohormonální) a řekla, že ji mám brát aspon tři měsíce, že se problémy jako krvácení mimo 7-denní pauzu, špinění atd., které se mohou objevit, ustálí až tak za ty tři měsíce. Pokud je to už fakt víc jak ty tři měsíce co ji bereš a pořád krvácíš raději za gynekologem běž, pokud máš nízkohormonální antinu tak to může být tím - gynekolog ti musí změnit na nějakou, co má víc hormonů…Jinak se říká, že by se antina měla brát přibližně ve stejnou dobu, ale to si myslim nemá vliv ;-)Tak hodně štěstí a dej pak vědět ;-) Třeba do mého založeného tématu „Antikoncepce Loette“ Zdraví Mirka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí