Krvácím s antikoncepcí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
adadndj
18.7.13 11:01

Ahoj :mavam: beru antikoncepci Lyndynete 20 a mám do konce platíčka poslední 3 prášky, ale už krvácím? :cert: nevíte co by to mohlo být? děkuji :nevim: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
357
18.7.13 12:08

Ahojky holky, já beru ted první platíčko Harmonet, do toho jsem brala i ATB, trhali mi zuby, takže se mě asi snižíla učinnost a začala jsem špinit, jen jeden den, ale až tři dny po dobrání ATB, volala jsem dr. a prý je to normální, že ATB v dnešní době už účinek nesnižují…tak nevím, nikdy jsem nešpinila, když jsem brala ATK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
18.7.13 12:09

Adadndj no a nevzala jsi jednu pilulku později nebo nezvracela jsi, neměla jsi průjem bo tak, nebo nejsi nemocná, tohle vše může způsobit krvácení mimo cyklus. koukám, že je to docela dost častý při užívání ATK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adadndj
18.7.13 14:38

Vzala jsem si jeden prášek až druhý den, ale už se mi to stalo tolikrát a v pohodě a najednou tohle…:-/ mám dobrat zbytek prášků i když mám MS? :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
357
18.7.13 15:03

Určo dober celý platíčko, at si to zbytečně nerozhážeš…a další cyklus už by měl být v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MOGGY
21.7.13 15:41

Ahoj holky. Tak přesně takovéhle jsem měla problémy i já.. 7let jsem brala dianu, pak jsem začala v průměru 13tý den braní antikoncepce krvácet..Na slipku to bxlo dost, na vložku zase málo.. A to jsem měla vždy až do menstruace.. Takže pořád něco mezi nohama…fakt hrůza. Gyndař si mě prohlédl, nic nenašel, tak mi připsal hormonální tabletky k antině.. Že prý doposud nebyl nikdy žádný problém, tak nenbylo třeby měnit prášky.. To mi docela pomohlo, ale pak se mi to objevilo zase znovu, tak už jsem vyhledala nového lékaře, je to přímo i porodnice z podolí. Ta mi změnila prášky na JEANINE, ale to mi také nepomohlo.. Spíše jsem k tomu všemu u ní začala přibírat (7kg) nahoře.. A vůbec to nešlo dolu…ani dietou, ani sportem.. A pleť mnohem horší.. Tak mi pak dala SYLVIANE a po ní jsem začala postupně hubnout, ale i tak mám pořád 3kg nahoře, ale problém s krvácením byl pořád.. Tak mě poslala na vyšetření důkladnější a doporučení na hysteroskopii, že na svém ulrazvuku vidí něco, myslele si, že to může být polyp a nebo jen po menstruaci nějaké zduření.. V nemocnici mi nic nenašli, tak že i přes to udělají to vyšetření hysteroskopicky.. Nějaká kamerka a má to bbýt důkladnější.. Tam mi také nic nenašli, prý mi jen očistili čípek.. Na tom jsem byla letos v dubnu a od té doby opravdu nemám žádné potíže.. Prostě menstruace jak má být, ani dříve, ani později.. A tohle všechno jsem měla 2 roky a teď mám klid.. V srpnu budu vysazovat a chceme se pokoušet o miminko. Tak holky hodně štěstí, tohle je má zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
uwisek1
31.8.13 22:36

Ahoj mam poprve antikoncepci Jeanine a do toho beru antibiotika penbene 1500000 a porad od prvni pilulky krvacim uz 12dni :( cim to muze byt?

• Citovat
  • Upravit
uwisek1
31.8.13 22:57

Jo a ke vsemu mam strasne bolava prsa

• Citovat
  • Upravit
357
1.9.13 19:45

Uwisek1 při začátku užívání se to může klidně stát, navíc ATB prý mohou snížit učinek, takže byste se měli ještě 7 dní po dobrání pro jistotu chránit, aspon přerušovat :) jinak já beru Harmonet, prsa mě bolí pořad, jsou větší, ted čekám MS, tak doufám, že přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.22 04:01

Zdravím mám ten skoro podobný problém ginekolok mi dal mirelle že myto zmírní krvácení a nic stejnák jak velmu tak začnu stejnák krvácet a mám hrozný boleni pod bříškem jemi už přes 40 let budu ráda za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí