Mirena - vyndání v narkóze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
20.12.10 22:15

Mirena - vyndání v narkóze?

Ahoj, prosím o zkušenosti s vyndáním tělíska Mirena. Chci si nechat tělísko po 4 letech vyndat. Dnes mi bylo u mého dr. řečeno, že když nemám menstruaci ( MS nemám od zavedení Mireny), bude mi muset tělísko vyndat v narkóze, vzhledem k tomu, že se zavádí a odstraňuje jenom během MS.
Narkózu nechci, případná bolest při vyndání mi nevadí. Je to tedy nutné?
Moc děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
20.12.10 22:38

Já taky během Mireny vůbec nemenstruovala a dr. mi ji vyndal úplně normálně, absolutně nic jsem necítila…Ale měla jsem ji jen rok a půl - jestli to má vliv… :nevim: To slyším prvně - v narkóze… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
20.12.10 23:22

Proč v narkóze? 8-o Já měla před první dcerou Mirenu 4 roky, absolutně bez menstruace, Mirenu mi vyndala Mudr. normálně na křesle - zakašlala jsem, zatáhla a byla venku, nebolelo to, jen jsem se lekla a pak mě trošku bolelo břicho jako před MS, ale v pohodě, do měsíce jsme čekali Sárinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
21.12.10 07:09

Taky mi to přijde jako blbost. Doktor mi ji vytáhl úplně bez problémů a MS jsem neměla. A vytažení byla opravdu chvilička a vůbec jsem to nepostřehla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
21.12.10 07:22

¨Narkozu bych odmítla. Vůbec nic to není . Chvilku mě pak pobolívalo břicho a myslím , že jsem ani nešpinila. A rozhodně mi ji dr. nevyndaval při MS. Údajně je to lepší , ale není to podmínkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňda
21.12.10 08:30

ahoj,

je to blbost, ja jsem si Mirenu nechala vyndat minuly tyden, byla to chvilka a do 10 min jsem sedela v aute a jela domu.

trochu OT, ale kdyz byste mi poradily nebo vedely, nechala jsem si ji vyndat po 9 mesicich, co jsem spinila, posledni mesic jsem slabe krvacela, proste u me byla Mirela jeden velky omyl.. :( no chtela jsem se zeptat, jak dlouho asi tak trva, nez se telo vrati do normalu, kdy se vzpamatuje z teliska? diky L.

• Citovat
  • Upravit
58832
21.12.10 08:46

Mě se tělo vrátilo do normálu hned, ale tělísko mi sedlo bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňda
21.12.10 08:53
tezi píše:
Mě se tělo vrátilo do normálu hned, ale tělísko mi sedlo bez problémů

takze jsi ani po vyndani nespinila/slabe nemenstruovala?

• Citovat
  • Upravit
58832
21.12.10 08:59

MS jsem dostala snad během pár dní po vytažení, ale už je to přes 1,5 roku co mi ji vyndali, tak si to moc přesně nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
21.12.10 09:27

Já měla Mirenu 5 let a vyndala mi jí doktorka běhen pěti minut bez narkozy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.12.10 23:58

Měla jsem Mirenu přes dva roky, byla jsem na vyndání bez narkózy, akorát to nějak nešlo a doktor nahlas přemýšlel, že pokud se mu to nepodaří, tak budu muset na vyndání v narkóze, ale nakonec to šlo ven bez narkózy.
Taky jsem byla s Mirenou úplně bez MS.
A nijak extra to nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petula0017
3.6.11 23:14

Ahoj!Muzu se prosim te zeptat k ty diskusy o mirene?Proc ti ji chteli vyndat v narkoze?A nebolelo to,kdyz ji vyndavali?Me ji dr zavedl a ty provazky ustrihl moc kratky.Po case se mirena stahla hloubs do pochvy,takze asi ted nema za co tahat..... Rikal,ze na to bude muset vzit hacek :cry: Nedelali ti to nahodou taky tim???Doktori by nemeli myslet nahlas,ze?Diky,Petra

• Citovat
  • Upravit
jandule 321
15.4.12 13:29

mirena

Měla jsem 5 let Mirenu,během doby jen špinění místo MS,vyndaval mi ji doktor háčkem ,vlasce byly hluboko,nebolelo,ale druhý den jsem začala dost krvácet,možná MS.Tak uvidim ,co bude dál,mám to vyndané 4dny.

• Citovat
  • Upravit
jandule 321
15.4.12 13:30

mirana v narkoze

a ještě dodávám,že se mi doktor zmínil o vyndání v narkoze,pokud by nešla ven háčkem.ahojky

• Citovat
  • Upravit
Gisselle
25.5.13 22:20

Mirena

Dobry vecer, mam Mirenu uz skoro pet let, nemela jsem nejake zavazne problemy, ale partner, nesnesitelne paleni po sexu. Zkouseli jsme vsechno, vsechna vysetreni apod., jedine co me napada je ze to muze byt Mirenou. Mate s tim nekdo zkusenost? Ja jsem v podstate zadny problem nemela, trochu tlak v podbrisku, ale vytok nebo cokoliv nic takoveho… Moc dekuji za reakce at uz jakekoliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1