Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gisselle píše:
Hmm uz ho asi uskrtim, to zkracoval snad petkrat
A není naopak moc krátký? Já mám ten vlasec celkem dlouhý (2 cm určitě). Vždycky je přilepený ke stěně pochvy, ale po sexu je vždy otočený na druhou stranu až za čípek - manžel ho prostě při akci vždy otočí
Nijak mu nevadí a asi ho ani necítí
Ale pokud by byl krátký, nepřizpůsobil by se tolik ![]()
Taky me to napadlo, uz predtim si stezoval ze ho to picha
, takze se porad zkracovalo, ted to treba tolik neciti, ale mozna ze to nejak drazdi kde nema a z toho ma ty problemy… No, uz jsem z toho trochu zoufala, se pak citim dost provinile, tak si ji necham vyndat
Tak pokud už ji máš skoro pět let, pomalu už končí její životnost
- stejně půjde ven. Já ji mám 4 roky a jsem spokojená, v zimě ji už budu muset vyndat, tak přemýšlím, jestli dát novou. Zatím jsem pro…
je pohodlné ji mít ![]()
Ahoj, doktor se snažil odstranit mi Mirenu, byly to snad větší muka, než při zavádění, možná protože jsem ještě těhotná nikdy nebyla (je mi 23). Snažil se pinzetou, háčkem i sondou, ale nepodařilo se. Poslal mě tedy do nemocnice. Jsem objednaná na zákrok v narkóze, ale absolutně netuším, do čeho jdu. Dostala jsem v rychlosti papíry na vyplnění a žádanku k obvodní lékařce na nějaká vyšetření. Nikdo mi nevysvětlil, ani jak to pořádně proběhne a milá paní doktorka už zvala další nešťastnici do ordinace. Víte prosím někdo, co se bude dít? Prošel si tím někdo z vás?
Dobry den,
vcera se mi lekar snazil 3× vyndat telisko, ale marne, pry se vlakno nejspis vtahlo dovnitr, takze ho nema za co chytit. Na patek jsem objednana na vytazeni pod narkozou, zajimalo by me, jak se to provadi, a jestli je narkoza opravdu nutna? Proc se to delava takto, kvuli bolesti nebo krvaceni? Dekuji, za odpovedi.
Kdysi jsem též měla Mirenu a taky se schovala vlákna, až se dr. díval ultrazvukem, jestli nevypadla. Příští kontrolu už tam vlákna zase byla…Takže to děl. hrdlo pracuje, možná bych chvíli počkala…Jinak vyndávání Mireny, když netrčí vlákna ven, asi není zrovna příjemné. Musí hrdlo trochu roztáhnout, proto ta narkoza.
Ano, take kontroloval, jestli nevypadla, ale take rikal, ze mohl vlakno ustrihnout kratke, takze by ji stejne tak ci tak asi nevytahl. A nejde to udelat treba jen pod umrtvenim? Uprimne, uz bych to mela nejradsi za sebou, co mam telisko, tak mam hrozne problemy, ale prave bych nerada narkozu, protoze by to byla uz moje pata, tak me jen zajima, jestli to jde i jinak. Budu pak moct normalne fungovat? Mame dve male deti(2 a 4roky), tak jen pro jistotu, ale samozrejme mi bude manzel po ruce.
@Milli.19 Ahoj, mě vyndavali Mirenu pod narkózou, protože zapadla do dělohy a vlákna nešlo chytit ani háčkem (bolelo to jako blázen a paní doktorka se fakt snažila, dokonce jsem pak šla ještě k jedné, aby to zkusila taky, jestli to nedá). Narkóza trvala pár minut, po probuzení jsem počkala cca 1 hod a pak si mě manžel mohl odvézt. Největší „opruz“ jsou ty předoperační vyšetření.
@Marisen bylo to po vytazeni bolestive? Krvaci se pak po zakroku?
Kamarádka to měla a byli s tím jen samé problémy. Proto jsem zvolila raději jiný způsob ![]()
@Milli.19 Blestivé to nebylo a myslím, že jsem ani nekrvácela - to už nevím přesně, je to dva roky.
Gisselle:s největší pravděpodobnosti mas dlouhý vlasec od toho tělíska a ten partnera pri sexu muže skrabat, popros svého lékaře at ti je zkrátí