Jizvy - odřeniny, škrábnutí

15540
1.2.23 20:43

Jizvy - odřeniny, škrábnutí

Co používáte dětem na jizvy? Moje děti se občas někde škrábnou, odřou a špatně se jim to hojí. Jak dlouho se to vašim dětem hoji a co je podle vás nejlepší? Momentálně má dítě po měsíci maličkého škrábnutí velky červený flek a velkou červenou čáru - je to horší než těsně po škrábnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
1.2.23 20:47
@Sára 1 píše:
Co používáte dětem na jizvy? Moje děti se občas někde škrábnou, odřou a špatně se jim to hojí. Jak dlouho se to vašim dětem hoji a co je podle vás nejlepší? Momentálně má dítě po měsíci maličkého škrábnutí velky červený flek a velkou červenou čáru - je to horší než těsně po škrábnutí.

višněvského suspenze je na hojení fajn věc. A hlavně to chce mít dobře kryté a třeba plastický obvaz Novikov vyřešil hodně problémů kdyz jsem potřeboval aby se rána nezas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
1.2.23 21:04

Používám sádlo :oops: a dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.2.23 21:07
@Serpentini píše:
Používám sádlo :oops: a dobrý :lol:

Plus chleba cibule a trošku soli :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
1.2.23 21:39
@JiříkMazlík píše:
Plus chleba cibule a trošku soli :* :dance:

Na vnitřní promazání jedině bůčkovou pomazánku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
1.2.23 21:44

Nic, jizvy vždycky vypadají nejhůř pár týdnů po zhojení a pak začnou světlat a ztrácet se. Navíc, jak děti rostou, tak ty malé jizvičky mizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15540
1.2.23 21:52
@Aduš8 píše:
Nic, jizvy vždycky vypadají nejhůř pár týdnů po zhojení a pak začnou světlat a ztrácet se. Navíc, jak děti rostou, tak ty malé jizvičky mizí.

Mym dětem nemizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.2.23 21:57

Měsíček, sádlo by mi chlap sežral 😃

• Citovat
  • Upravit
3006
1.2.23 21:59

Ja pouzivam tento gel a opravdu zesvetli.
New Gel+ E je hypoalergenní silikonový gel, který dokáže zarovnat, vyhladit a zesvětlit jizvy.

Dcera se nabodla celem na klic a mela jizvu na cele, ted je uz neviditelna. Jeste je dobre sadlo, ale nesolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
1.2.23 22:05

Hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.2.23 11:44

Na děti i sebe používám CICAPLAST Balzám B5+ od La Roche-Posay. Zahojí jizvyčky, popáleniny i ty rozsáhlejší. A dokonce ho používám na jizvy po bodnutí hmyzem v létě.

Příspěvek upraven 02.02.23 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.2.23 11:58

Jak už píšou holky výše. Nejlepší na ranky jako první Hemagel a pak na dohojení mazat Cicaplast - doporučila nám kamarádka, která používala na popáleniny a nemá díky tomu žádné jizvy. Používáme ho na větší odřeniny, protože Hemagel je díky jeho velikosti na tři odřeniny a konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15540
2.2.23 15:25
@KokiLokii píše:
Jak už píšou holky výše. Nejlepší na ranky jako první Hemagel a pak na dohojení mazat Cicaplast - doporučila nám kamarádka, která používala na popáleniny a nemá díky tomu žádné jizvy. Používáme ho na větší odřeniny, protože Hemagel je díky jeho velikosti na tři odřeniny a konec :lol:

Hemagel u nás nefunguje dobře. :nevim: Cicaplast jsem zkoušela, ale zkusím ho ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.2.23 12:41

Pak už mě napadají jen náplasti s podporou hojení :think: Ale jsi asi první, kterému hemagel nepomáhá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová