Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lily Evans píše:
@Russet Šípkovic nejsme, tak že bychom tu Růženku nakonec daliinu uvidíme, vždycky to může přehodit na světovější Rosie
Vomáčková. Jistě. Každé dítě netouží procestovat půl světa a třeba v Bangladéši nebo v Ulánbátaru stejně Rosie nebude o nic lepší než Růža.
A líbilo se mi když už, Jaromír je otec tak syn Jeroným
u holky fakt netuším ![]()
@Anonymní píše:
A líbilo se mi když už, Jaromír je otec tak syn Jeroným![]()
u holky fakt netuším
Jo tak..
Tak to bude kazdopadne malej Jarda ![]()
@Anonymní píše:
@Russet Třeba Jero, Jéňa, Nýmí, to se mi fakt líbí, je to takové neoposlouchané
promin to Nymí mě rozsekalo, představila jsem si padesátiletýho chlapa jak na něj kolegové volají Nymí pojď na pivo no spíš mu budou říka Mimí
@ka2ka píše:
promin to Nymí mě rozsekalo, představila jsem si padesátiletýho chlapa jak na něj kolegové volají Nymí pojď na pivo no spíš mu budou říka Mimí
To už bude vznešeně nazýván Jeroným. Ale do té doby Jeroušek či Džeroušek ![]()
@Russet píše:
To už bude vznešeně nazýván Jeroným. Ale do té doby Jeroušek či Džeroušek
ale houby to by musel být milionář aby ho nazývali vznešeně, pokud to bude obyčejnej chlap bude to Mimí
jak se jednou přezdívka chytna tak zůstane ![]()
@a12 píše:
Budou a je to hrozny
Nebo mozny ten „dzery“ coz mi u dospelyho chlapa prijde taky hrozny
Tak Dzery je taky hruza
Ono je to takove jmeno, ktere nema moc peknych zdrobnelin, a zakladni tvar je moc dlouhy, to se nikomu nebude chtit volat ho Jeronyme, muze to byt i tezke vyslovit pro male dite/jeho kamarady treba ve skolce. Takze bych cekala ze mu fakt budou rikat Jardo.
@Russet píše:
Vomáčková. Jistě. Každé dítě netouží procestovat půl světa a třeba v Bangladéši nebo v Ulánbátaru stejně Rosie nebude o nic lepší než Růža.
To byl humor ![]()
Jeronýma máme v rodině a Jerdo ani Jardo mu nikdo neříká ![]()
Normálně mu všichni, i děti, říkají Jeronýme.. Případně pak Jero, Jery, Jeryšo…
Jednou tu kdysi kdosi chtěl dát Perchtu
Jeroným a Perchta, to by v porodnici koukali ![]()
@Russet píše:
U Jeronýma si představuju intelektuála, co si rýpe klacíkem v rohu pískoviště a neoddává se přízemním hrám ostatních vřískálkůTakže žádné volání není třeba.
@Anonymní píše:
Ahojky, začínám jen tak přemýšlet nad jmény. Pro chlapce se mi jednoznačně líbí jméno Jeroným - co myslítea pro holčičku netuším, nejdříve se mi líbila Sofie, ale jak to opakuji dlouho, tak už moc ne
Neholduji moc staročeským jmenům, pro chlapce je to hezké, ale u holky Evženie, to fakt ne![]()
Piště holky jména, netradiční i hezká česká, juknu se, díííky
Jeroným je nádherný jméno! Já na něj „odvahu“ nemam, ale tobě moc fandim!
Pro holku mě český, neobvyklý, ale zas ne moc Božka/Růža napadá Dorota třeba
nebo Vilemína mi přijde dost zajímavý, stejně jako Leopolda (Poldinka
)
Z „obyčejnějších“ Žofie, Antonie (Tonička), Anastázie (Stázička), Lydie, Viola a taková Klodilda už je asi velkej extrém… ![]()
@Polykarpa7 Mě se pro holky celkově naše jména nelíbí. Např. Evžen je pěkné jméno, ale Evženie - Evža, to je šílený ![]()