Diskuse o jménech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
30.4.19 10:40
@Lily Evans píše:
@Russet Šípkovic nejsme, tak že bychom tu Růženku nakonec dali :think: inu uvidíme, vždycky to může přehodit na světovější Rosie :lol:

Vomáčková. Jistě. Každé dítě netouží procestovat půl světa a třeba v Bangladéši nebo v Ulánbátaru stejně Rosie nebude o nic lepší než Růža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 10:41

A líbilo se mi když už, Jaromír je otec tak syn Jeroným :lol: :lol: u holky fakt netuším :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
60999
30.4.19 10:44
@Anonymní píše:
A líbilo se mi když už, Jaromír je otec tak syn Jeroným :lol: :lol: u holky fakt netuším :lol:

Jo tak..
Tak to bude kazdopadne malej Jarda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
30.4.19 10:45
@Anonymní píše:
@Russet Třeba Jero, Jéňa, Nýmí, to se mi fakt líbí, je to takové neoposlouchané :kytka:

promin to Nymí mě rozsekalo, představila jsem si padesátiletýho chlapa jak na něj kolegové volají Nymí pojď na pivo no spíš mu budou říka Mimí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.4.19 10:47
@ka2ka píše:
promin to Nymí mě rozsekalo, představila jsem si padesátiletýho chlapa jak na něj kolegové volají Nymí pojď na pivo no spíš mu budou říka Mimí

To už bude vznešeně nazýván Jeroným. Ale do té doby Jeroušek či Džeroušek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
30.4.19 10:49
@Russet píše:
To už bude vznešeně nazýván Jeroným. Ale do té doby Jeroušek či Džeroušek :P

ale houby to by musel být milionář aby ho nazývali vznešeně, pokud to bude obyčejnej chlap bude to Mimí :nevim: jak se jednou přezdívka chytna tak zůstane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
30.4.19 10:50
@a12 píše:
Budou a je to hrozny :oops:
Nebo mozny ten „dzery“ coz mi u dospelyho chlapa prijde taky hrozny :oops:

Tak Dzery je taky hruza :? Ono je to takove jmeno, ktere nema moc peknych zdrobnelin, a zakladni tvar je moc dlouhy, to se nikomu nebude chtit volat ho Jeronyme, muze to byt i tezke vyslovit pro male dite/jeho kamarady treba ve skolce. Takze bych cekala ze mu fakt budou rikat Jardo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.4.19 11:21
@Russet píše:
Vomáčková. Jistě. Každé dítě netouží procestovat půl světa a třeba v Bangladéši nebo v Ulánbátaru stejně Rosie nebude o nic lepší než Růža.

To byl humor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
30.4.19 11:47

Jeronýma máme v rodině a Jerdo ani Jardo mu nikdo neříká :D
Normálně mu všichni, i děti, říkají Jeronýme.. Případně pak Jero, Jery, Jeryšo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
30.4.19 12:41

Jednou tu kdysi kdosi chtěl dát Perchtu 8o Jeroným a Perchta, to by v porodnici koukali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.4.19 12:48
@Russet píše:
U Jeronýma si představuju intelektuála, co si rýpe klacíkem v rohu pískoviště a neoddává se přízemním hrám ostatních vřískálků :lol: Takže žádné volání není třeba.
:mrgreen: A na nosíku má posazené brejličky :P Jinak já jsme též příznivce klasických jmen, Jeronýma bych nepobrala ani náhodou :think: Navíc bych netušila nějaké použitelné zkratky :think: Nýma je jako nýmand, Jero jako popletený Jaroslav a ještě se mi to nelíbí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.4.19 13:50
@Anonymní píše:
Ahojky, začínám jen tak přemýšlet nad jmény. Pro chlapce se mi jednoznačně líbí jméno Jeroným - co myslíte :mavam: a pro holčičku netuším, nejdříve se mi líbila Sofie, ale jak to opakuji dlouho, tak už moc ne :D
Neholduji moc staročeským jmenům, pro chlapce je to hezké, ale u holky Evženie, to fakt ne :nevim: :lol:
Piště holky jména, netradiční i hezká česká, juknu se, díííky :srdce:

Jeroným je nádherný jméno! Já na něj „odvahu“ nemam, ale tobě moc fandim!
Pro holku mě český, neobvyklý, ale zas ne moc Božka/Růža napadá Dorota třeba ;) nebo Vilemína mi přijde dost zajímavý, stejně jako Leopolda (Poldinka :) )
Z „obyčejnějších“ Žofie, Antonie (Tonička), Anastázie (Stázička), Lydie, Viola a taková Klodilda už je asi velkej extrém… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 14:12

@Polykarpa7 Mě se pro holky celkově naše jména nelíbí. Např. Evžen je pěkné jméno, ale Evženie - Evža, to je šílený :)

• Citovat
  • Upravit
120
30.4.19 15:43

Mně se zase líbí ta Evženie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.4.19 15:50
@Markéta80 píše:
tak to je strašný :mrgreen: Nýmí to je teda TOP :mrgreen: