Jména Denisa/Tomáš - líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
28.10.13 19:52

@Mikejla_a Zdeněk je i manžel, tchán, můj otec..ja byla tak dlouho proti.No co uz. Manžel by to nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.10.13 19:54

Tomáš se mi líbí, Denisa ne. Ke jménu Zapletal se hodí obě. :nevim: Jsou to běžná jména i příjmení, když nechceš exotiku, tak je klidně použijte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.10.13 19:54

Eliška je hezké jméno(na malou holčičku)navíc je teďka všude kam se podíváš, ale ve stáří se mi to jméno nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.10.13 19:58
@LennaZS píše:
@tadama Super,mame stejny vkus. I Daniela je krasne jmeno :palec:

Díky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.10.13 20:01

Tak to pozor, ja mam Denise a nemyslim, ze jako 50 lety to bude mit tezky. Jako dite je Denisek nebo Deni. Divci verzi Denisa jsem take mela spojenou s jednou osobou, ne zlou ci spatnou, jen mi nejak nesedela. Ale nedavno jsem poznala jinou Denisu a super holka :palec: a nemyslim si, ze by v kombinaci s prijmenim nebylo vhodne. Denisa Zapletalova neni takovy problem. Denis Zapletal by bylo horsi.
Tomas je take moc hezke jmeno, ale tady bych uz v kombinaci Tomas Zapletal premyslela, jestli jo. Neni to tak zle, jako treba ten Denis, ale premyslela bych nad jinymi variantami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
28.10.13 20:06

@LennaZS fiiha, preZdenkovano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
28.10.13 20:07

K Vašemu příjmení se hodí obě jména. Tomáš se mi moc nelíbí, je obyčejnej a znám jich spoustu. Denisa je ale krásný jméno :palec: Myslim, že neznám ani jednu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.10.13 20:07

Moc dekuji vsem za názory, za kladné, i ty méně kladné :) uvádíte i hezké důvody a nazor na to proc ano/ne. Vážím si i toho, ze to jde bez urážek, jde vidět, že píšou jen same inteligentní dámy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.10.13 20:09

@Mikejla_a To mi povídejte:-)ale manžel je super chlap, tak budiz mu to umožněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16947
28.10.13 20:19

Já jsem Denisa a je fakt, že na základní škole si z toho jména pár blbečků utahovalo… Ale dnes mi každý říká jak mám krásné jméno a dokonce jedna paní kde jsem chvíli měla praxi při škole začala nad tím jménem uvažovat pro svou dceru (jak to dopadlo nevím).

A Tomášky máme v rodině hned 3 a kupodivu na to, jak je to hezoučké jméno jich krom mé a přítelovy rodiny moc neznám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
28.10.13 20:26

Mne se libi obe jmena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
28.10.13 20:27

@LennaZS jinak jsem se nekde docetla, ze bydlite ve Spytihnevi, my jsme z Topolne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16947
28.10.13 20:37
@LennaZS píše:
@Clementine Dekuji,toto je fakt k zamyšlení. Stejně, jako mi rika dcera, ze kdyz budu volat Deny na malou, tak ze doběhne i Zdenda, volám na nej Zdeny.Tak ji říkám, že v jejich pripade spis nedojde beztak nikdo :mrgreen:

Na mě volají Dendo, Denčo, Deňoure, Denís,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
28.10.13 20:41

Obě jména jsou krásná a taky jsem o nich uvažovala :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
28.10.13 20:47

@LennaZS :D u nás žádná Eliška není..:D ale hemží se to tu Vaneskama a Nelama.. a my chtěli Vanessku a předtím Nelu..:D tak na to prdíme, teď si to nedokážu představit jim tak říkat.. takže zatím Eliška.. ještě jsme přemýšleli nad Viktorkou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze