Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Terulisekk Paráda! To je vážně originální nápad:-)ale stejně věřím, že dojde váš prcek v pubertě a bude ti tvrdit, že teda má pěkně pitomé jméno(i když si ho vlastně vybere sama/sám)
jako ta naše hvězda Sabinka, už to s ní začíná mlátit a teď mi tvrdí, že by se chtěla jmenovat radši Sára, že Sabina je fakt pěkně nanic ![]()
@LennaZS
jojo, na to se taky připravuji že se mu to nebude zamlouvat
.. no má smůlu…:D nás se taky někdo neptal a jestli chce, nechám mu přidělat druhé jméno a může si ho klidně všude psát
je mi to šumák:D
@Kelsey díky. jsme ještě v porodce, ale dneska mi donesli komp tak jsme hned aktualizovala metříky ![]()
@paola white píše:
@Kelsey díky. jsme ještě v porodce, ale dneska mi donesli komp tak jsme hned aktualizovala metříky
chválím výběr jména Stellinka je krásné, taky se mi líbí ![]()
@Kelsey diky. Dopredu jsme nikomu jmena nerikali a po porodu kdyz jsme volali manzelove babicce tak takovym hnusnym tonem prohlasila kam na ty jmena chodime ![]()
@LennaZS píše:
Hezký večer, co říkáte na jména Denisa/Tomáš? Doma už máme Zdenečka a Sabinku a příjmení Zapletalovi. Takže u nás se žádná velká exotika konat nemůže
jsem taky Denisa a mě se to jméno moc líbí
Tomáš se mě sice nelíbí, ale ke Zdeněčkovi by se to hodilo ![]()
@denisa 76 Moc děkuji za názor:)a jak ti tak lidi nejvíc říkají?
@LennaZS Tak někdo mě říká Denisko..Denčo..Denule. Tohle jméno chci dát jednou i své dceři a budu jí říkat Denísku ![]()