Jména Denisa/Tomáš - líbí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
29.10.13 12:57

@Terulisekk Paráda! To je vážně originální nápad:-)ale stejně věřím, že dojde váš prcek v pubertě a bude ti tvrdit, že teda má pěkně pitomé jméno(i když si ho vlastně vybere sama/sám) :mrgreen: jako ta naše hvězda Sabinka, už to s ní začíná mlátit a teď mi tvrdí, že by se chtěla jmenovat radši Sára, že Sabina je fakt pěkně nanic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
29.10.13 19:41

@LennaZS :D jojo, na to se taky připravuji že se mu to nebude zamlouvat :lol: :lol:.. no má smůlu…:D nás se taky někdo neptal a jestli chce, nechám mu přidělat druhé jméno a může si ho klidně všude psát :D je mi to šumák:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.10.13 20:38

@Kelsey díky. jsme ještě v porodce, ale dneska mi donesli komp tak jsme hned aktualizovala metříky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.10.13 21:00
@paola white píše:
@Kelsey díky. jsme ještě v porodce, ale dneska mi donesli komp tak jsme hned aktualizovala metříky ;)

chválím výběr jména Stellinka je krásné, taky se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.10.13 21:27

@Kelsey diky. Dopredu jsme nikomu jmena nerikali a po porodu kdyz jsme volali manzelove babicce tak takovym hnusnym tonem prohlasila kam na ty jmena chodime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.10.13 21:29
@LennaZS píše:
Hezký večer, co říkáte na jména Denisa/Tomáš? Doma už máme Zdenečka a Sabinku a příjmení Zapletalovi. Takže u nás se žádná velká exotika konat nemůže :lol:

jsem taky Denisa a mě se to jméno moc líbí :palec: Tomáš se mě sice nelíbí, ale ke Zdeněčkovi by se to hodilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
30.10.13 08:38

@denisa 76 Moc děkuji za názor:)a jak ti tak lidi nejvíc říkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.10.13 15:47

@LennaZS Tak někdo mě říká Denisko..Denčo..Denule. Tohle jméno chci dát jednou i své dceři a budu jí říkat Denísku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze