Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezký večer, co říkáte na jména Denisa/Tomáš? Doma už máme Zdenečka a Sabinku a příjmení Zapletalovi. Takže u nás se žádná velká exotika konat nemůže ![]()
Mikejla-Spíš mě zajímá jak ladí k přijmeni. Jsou normální, to ano, ale k nasemu příjmení dávat cizí je blbost, ne?
Nelíbí se mi ani jedno..Tomáš je moc obyčejné a Denisa je,,penisa,, ![]()
Deniska je moc hezký
a v mém okolí ani žádná široko daleko není
Tomášek je klasika, ale s Vaším příjmením zní dobře
@ErikaRIKY Děkuju.Já mam právě bráchy Zdendu a Toma, tak mi prislo hezky mit tak i syny ![]()
K příjmení se samozřejmě hodí..české příjmení, české jméno.. navíc už by bylo pozdě dávat nějaká cizí jména když už doma máte Zdeněčka a Sabinku, bylo by to divný mít dvě děti český a pak jedno s cizím jménem:)
ale obě jména jsou krásná!:) Já chtěla exotičtější a cizejší jména a nakonec si to nedokážu představit od tý doby co jsem těhotná, takže budeme mít Tobiáše a nebo Elišku:)
Většina Denis, které znám, jsou k***y, takže mám osobní problém
Ale když od toho odhlédnu, je to hezké jméno.
Tomášek je fajn, taková klasika, ale já mám radši jména, kterých není tolik.
Mně by byly bližší jména Tomáška a Denis ![]()
Jinak k vašemu příjmení by se mi třeba líbil Vašík. A holčička třeba Ludmila.
@peggy.sl Moc obyčejné? aha. I tak děkuji za názor, jen nejsem zastánce extra šílených jmen za každou cenu.Ale i tyto názory vítám ![]()
@LennaZS píše:
@peggy.sl Moc obyčejné? aha. I tak děkuji za názor, jen nejsem zastánce extra šílených jmen za každou cenu.Ale i tyto názory vítám
Já jsem prostě proti tomu, aby ve třídě bylo X Tomášků a ten můj byl jeden z mnoha..takže - obyčejné, tuctové, málo používané… ![]()
@Terulisekk Za me Tobiášek nádhera. Elišek mam kolem sebe pět čerstvě narozených ![]()