Jména dětiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
28.3.07 12:01

ahoj ,tak u nás to budě debata na dýl..první sme dali Standa po tatínkovi,ale už tenkrát byl boj,protože manža chtěl vermomocí Alois,po svým taťkovi,což sem okamžitě zamítla!! 8O :evil: ale jaksi se nedá odbýt,takže doufám že to druhý bude holčička-sem na začátku těhotenství-a bude se jmenovat Pavlinka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.3.07 19:54

Alois, to je dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
30.3.07 12:00

my mame mensi problem, od pondelka vime, ze to bude chlapecek, do te doby jsme mimi rikali Yasemin, Yasminka, takze ted vybirame a vybirame a ne a ne se shodnout, manzel je turek, takze to bude nejspis turecke vybrano mame zatim Mahirek, Ertanek, Kubilay, Yakup, Deniz, chci aby to znelo aspon trochu cesky, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
30.3.07 12:08

chi Kubilay je dobry-proste Kuba–vlastne i Yakup ale to Y na zacatku… :roll: i kdyz teda u Yasminky bych to odpiustila-to je kraaaaaaasny
mam Madlenku-Magdaléna-chtela jsem variabilni jmeno-Majda,Magda,Madlenka,Magdalenka,Majdalenka,–nejvic ji ooravdu rikam Madlenko-chudak ma teda dost dlouhe prijmeni ale co uz-ja jsem to taky prezila.nechtela jsem nic co ted ma kazde druhe dite-jako za me byly ve tride dve Jany ,Dany Katky…ale ani zadne moc exoticke-toz tak… a kluk mel byt Ondřej.
teda taky se mi libila Rachel ale to fakt snad nejde zdrobnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.3.07 17:59

Tak mi budeme mit nakonec holcicku a zatim vede jmeno Léa Nicole…

Jen me trosku mrzi, ze jmeno Lea nejde zdrobnit…

Jinak co se tyce rodiny, teda spise tchana…nedokaze pochopit, ze se nam libi jmeno Lea! Nevim co je na tom k nepochopeni! Vzdyt je to hezky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
30.3.07 20:07

Mě se Lea líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.3.07 20:09

Mě se taky líbí, fakt :wink: Taky bych teď vybírala spíše neobvyklé, nebo méně používané jméno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
31.3.07 19:18

Ahoj,kamarádka má Leu a říká jí Leuška, což mi přijde super, mě se Lea líbí a kdybychom neměli ryze čeksé příjmení, tak bych jí brala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
31.3.07 20:00

ahoj!
my jsme se s manžou nemohli shodnout na klučičím jménu ale vyhrál to artuš - můj nápad :lol:
holčička byla jasná - juliana, ale líbí se mi berenika, johanka…ale to my asi neprojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
31.3.07 20:04

Ahoj,
tak já mám doma-Esterku,Davídka a Emu a kdybychom se ještě rozhodli mít další mimčo-tak holčička by byla Johanka a kluk asi Eliáš-to se líbí hlavně mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
1.4.07 17:31

Stanusko: máte nádherné děti! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.10.13 20:37

Ahojky,

holky prosím vás poraďte mi líbí se mi moc jméno Mikoláš nevíte kdy se slaví jeho svátek? Asi na Mikuláše že?
Díky moc za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.10.13 20:48

@Lucie 85 Ahoj, ano, Mikoláš je varianta jména Mikuláš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.10.13 21:25

Vjerunqa moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
2.10.13 10:02

Ahoj, my vybrali Klarku a Honzika :-)
Nakonec cekame holcicku
Jeste se mi libila Verunka, Anicka, Alenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí