Jména Iveta, Viktor, Robin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
4.11.13 21:11

Jména Iveta, Viktor, Robin

Ahoj, co říkáte na tyhle jména? Líbí se Vám? Dali byste je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
4.11.13 21:12

Místo Ivetky Ivanku, a Viktora jo :palec:, ale Robina nikoli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472

Viktora mám doma, Robin byl v plánu na druhorozeně, Iveta byla teta - zemřela na rakovinu ve třiceti, tu jedinou bych nedala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@IvetLeJa no, svým dětem bych je nedala, mám jiné favority ale Iveta je celkem hezké jméno, Robin se mi moc nelíbí a Viktor už vůbec ne, přijde mi to strašně „tvrdé“…ale to je věc názoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.13 21:15
@Clarkia píše:
Místo Ivetky Ivanku, a Viktora jo :palec:, ale Robina nikoli. ;)

Mě se zase nelíbí Ivanka :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

100 lidí, sto názorů. Dej, co se ti líbí. Jinak já bych nedala ani jedno. Většinou to spojuju s lidma, které pod tím jménem znám, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162

Robin se mi straně líbí na holku, kamarádka je Robin, ale je v Česku, že. Viktora mám doma :D Iveta vlastně taky ale zase se mi to líbí víc v tom francouzským tvaru Yvette, ale i v českým je to fajn jen si vždycky vzpomenu na Ivetu Bartošovou a děsím se, že na mě zas vykoukne i z takzvaně seriózních novin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.11.13 21:16

A Robin na holku ne v Česku tam mělo být, na kluka v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.11.13 21:18

Máme Viktora, takže za me :palec: Robina bych nedala a k Ivetě mam neutrální postoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
4.11.13 21:18

Mě se teda líbí všechny tři, i když nevím, Viktor bych asi nedala.Ale je to věc názoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.11.13 21:20

Doma mám syna Viktora. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.13 21:21
@lidacek píše:
Robin se mi straně líbí na holku, kamarádka je Robin, ale je v Česku, že. Viktora mám doma :D Iveta vlastně taky ale zase se mi to líbí víc v tom francouzským tvaru Yvette, ale i v českým je to fajn jen si vždycky vzpomenu na Ivetu Bartošovou a děsím se, že na mě zas vykoukne i z takzvaně seriózních novin :mrgreen:

No je pravda, že Iveta Bartošová tomu jménu možná zkazila pověst. Mě se ale moc líbí, Např. Ivet, Ivetka, ale taky Iveta nebo se dá oslovovat i Ivi, Ivuška, prostě se mi líbí asi ve všech tvarech:)Jen je pravda, že se dnes moc nedává a aby si jednou neřekla, že dostala staromódní jméno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baraaad
4.11.13 21:22

Iveta se mi nelíbí teda vůůůbec :| Kdyby byla Sofi chlapeček, byla by Viktorek nebo Robinek, pokud bude někdy druhý a bude to kluk, jedno z nich vyberu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7899
4.11.13 21:25

Z tvého výběru se mi líbí jen Viktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.11.13 21:27
@baraaad píše:
Iveta se mi nelíbí teda vůůůbec :| Kdyby byla Sofi chlapeček, byla by Viktorek nebo Robinek, pokud bude někdy druhý a bude to kluk, jedno z nich vyberu :srdce:

ovšem na oslovení Viktorek jsem alergická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko