Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, co říkáte na tyhle jména? Líbí se Vám? Dali byste je dětem?
Viktora mám doma, Robin byl v plánu na druhorozeně, Iveta byla teta - zemřela na rakovinu ve třiceti, tu jedinou bych nedala ![]()
@IvetLeJa no, svým dětem bych je nedala, mám jiné favority ale Iveta je celkem hezké jméno, Robin se mi moc nelíbí a Viktor už vůbec ne, přijde mi to strašně „tvrdé“…ale to je věc názoru ![]()
@Clarkia píše:
Místo Ivetky Ivanku, a Viktora jo, ale Robina nikoli.
Mě se zase nelíbí Ivanka
![]()
100 lidí, sto názorů. Dej, co se ti líbí. Jinak já bych nedala ani jedno. Většinou to spojuju s lidma, které pod tím jménem znám, tak proto.
Robin se mi straně líbí na holku, kamarádka je Robin, ale je v Česku, že. Viktora mám doma
Iveta vlastně taky ale zase se mi to líbí víc v tom francouzským tvaru Yvette, ale i v českým je to fajn jen si vždycky vzpomenu na Ivetu Bartošovou a děsím se, že na mě zas vykoukne i z takzvaně seriózních novin ![]()
A Robin na holku ne v Česku tam mělo být, na kluka v pohodě.
Máme Viktora, takže za me
Robina bych nedala a k Ivetě mam neutrální postoj.
Mě se teda líbí všechny tři, i když nevím, Viktor bych asi nedala.Ale je to věc názoru ![]()
@lidacek píše:
Robin se mi straně líbí na holku, kamarádka je Robin, ale je v Česku, že. Viktora mám domaIveta vlastně taky ale zase se mi to líbí víc v tom francouzským tvaru Yvette, ale i v českým je to fajn jen si vždycky vzpomenu na Ivetu Bartošovou a děsím se, že na mě zas vykoukne i z takzvaně seriózních novin
No je pravda, že Iveta Bartošová tomu jménu možná zkazila pověst. Mě se ale moc líbí, Např. Ivet, Ivetka, ale taky Iveta nebo se dá oslovovat i Ivi, Ivuška, prostě se mi líbí asi ve všech tvarech:)Jen je pravda, že se dnes moc nedává a aby si jednou neřekla, že dostala staromódní jméno ![]()
Iveta se mi nelíbí teda vůůůbec
Kdyby byla Sofi chlapeček, byla by Viktorek nebo Robinek, pokud bude někdy druhý a bude to kluk, jedno z nich vyberu ![]()
@baraaad píše:
Iveta se mi nelíbí teda vůůůbecKdyby byla Sofi chlapeček, byla by Viktorek nebo Robinek, pokud bude někdy druhý a bude to kluk, jedno z nich vyberu
ovšem na oslovení Viktorek jsem alergická ![]()