Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, máme velký problém s nalezením hezkého jména k tvrdému příjmení Urnerová. Nechceme žádnou divočinu, ale taky ne jména, které se teď hodně dávají jako Eliška, Adéla, Natálie, Tereza. Ne že by nebyla pěkná, ale je už jich strašně moc. Prosím poraďte. Docela zajímavé mi přijde jméno Beáta, Agata, Nela, Nikol, Aneta, Veronika. Ráda si poslechnu vaše názory, případně i jiné nápady. Už jsem z toho vybírání úplně zoufalá. Díky moc.
Ahoj, no já si nemůžu pomoct, ale mě k Tvému přijímení sedí Ivet¨ka.. Nevím proč, ale přijde mi krásné Iveta Urnerová. Jinak držím pěstičky při výběru ![]()
Hildegarda. Chceš aby se tvoje dítě jmenovalo podle názoru někoho z emimina? Já to prostě nechápu ![]()
Z toho tveho vyberu bych dala cokoliv krome Veroniky. Veronika Urnerova mi rpijde moc tvrde.
Ahoj, já osobně bych vyřadila Veroniku, jednak už je tam moc „r“ a taky je to dlouhý, ke čtyřslabičnýmu příjmení by se mi hodilo dvou, maximálně tříslabičný jméno. Z těch co píšeš se mi nejvíc líbí Nela. ![]()
Neco kratsiho a bez R. Takovych jmen jsou spousty, urcite neco vyberete. Z tech tvych asi Nela nebo Beata.
Taky mě jako první napadla Marie… My máme Miu a příjmení nám začíná také na U a taky zní tvrdě i bez r. Svátek ale slaví na Marii, podle Maria.
Me prijde, ze se k tomu hodi cokoliv, cos napsala
jinak v prijmeni mame taky R a obe holky maji i ve jmene, mame Viktorii a Rozalii
me to zni prave pekne ![]()
Až se vdá, tak to bude taky kdovíjak
Ja mám taky ted jméno s prijmenim na 15 písmen a mám dvě CH ![]()
Z tveho vyberu bych jen podotkla, ze Nela je jedno z nejcastejsich jmen, staci sledovat uvodni stranu tady mimina a temer kazdy den tam nekdo ma Nelu. Taky jsme ji chteli, ale z tohoto duvodu jsme nakonec volili jine ![]()
K tvemu prijmeni mne prvni jmeno napadlo Nina Urnerova ![]()