Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Robert, Richard, Martin, Radek, Rafael, Gabriel, Eduard, Albert, Norbert, Marek, Darek, Alexandr, Jaroslav, Adrian, Andrej, Marian, Erik
@Cristina786 Teodor je nádherné jméno! Hned bych ho dala, ale naše příjmení začíná na R ![]()
Ještě se mi líbí třeba Artur nebo již zmíněný Adrian
A znám kluka jménem Ariel.
Kluk Teodor nebo Kristian se mi velici libil, ale nemohla jsem ho dat, ze segra si prala Kristynu a ja ji uz sebrala Patrik, ze toho chtel strasne muj muz, ale kluk nebyl skladem, tak ma Patricii. A mi se libi Raul (zboznuji Raoula Schranila, ale Raul doma neprosel, zprtne byvj to dala jako druhe jmeno).
@pujda je to krásné jméno, taky se nám moc líbilo
byla to jasná volba. Doma máme ještě Timeu, Timona, Terezii, Tobiase a Tomase. Tak teď hledáme další jména na T, kdyby se náhodou zase zadařilo ![]()
Mame Richarda a vzhledem k jeho vyvojove dysfazii a dyslalii nas za to jmeno jednou zabije ![]()
@Cristina786 Ty jo, všechna jména máte krásná! Při jméně Timon si hned vybavím Lvího krále
A taková kupa dětí, to je krása! Mně se líbí, když jsou všichni sourozenci na stejné písmeno, ale náš prvorozený syn nejspíš bude na S, a tam už moc pěkných jmen pak nezbývá ![]()
Ahoj holky, nějaké tipy na pěkná jména pro chlapce obsahující písmeno R? Zatím se nám dost líbí Oliver a Viktor. Děkuji za tipy