Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jakékoliv. Mě by se líbilo Adam a Adélka nebo Amálka třeba. Známa teď porodila Honzíka a Terezku (po rodičích) ![]()
@Mexie píše:
Jakékoliv. Mě by se líbilo Adam a Adélka nebo Amálka třeba. Známa teď porodila Honzíka a Terezku (po rodičích)
To je pěkná kombinace…Nebo se mi k Terezce líbí Tomáš. Je hezké, když mají stejná poč. písmena (Vojtěch a Veronika/Viktorie), David a Daniela, Lukáš a Lucie/Linda/Lada…
Me se vždycky pro dvojčátka líbilo Sára a Samuel nebo Laura a Oliver
K Vasemi prijmeni by se mi libilo Adam a Anetka, David a Lucie, Dominik a Nikolka. ![]()
Mrkni do podobných diskuzí - např. nedávná je tato: https://www.emimino.cz/…meny-254003/
Ahojky co třeba Alice - Radim nebo Nela - Jiří nebo Zuzana - Marek
Ještě me napadl Kryštof a Kristýna
Take bych volila stejna začáteční písmena ![]()
Tak třeba mě se líbí Ivošek + Ilonka (Ivo Pelešek, Ilona Pelešková). Takové myslím si hodně originální, ale na druhou stranu ne nějak cizí nebo tak něco… Ale určitě toho je spousta… Možná, kdybys napsala, jaká máte vybraná pro stejné pohlaví, tak bychom dovedli líp poradit - uměli bychom si představit, jaký styl jmen si představujete ![]()
Taky záleží, zda chcete stejné pořáteční písmeno nebo je to jedno… Jde toho vymyslet spousta!
Antonín a Amálie, Barbora a Boris, Žaneta a Adam, Klára a Radim, Jáchym a Julie, Hana a Jan, Anna a Jaroslav, Gabriela a Marcel… Anebo prostě vyberte z těch co máte vybraná takové dvě, co jdou k sobě ![]()
@Sova Klára pro holcicky mame Nina a Lada a pro kluky jmena po dedeccich Vladimir a Martin. Nejdou k sobe nijak, ale jsou vybrana z ucty k dedeckum ![]()
@Anonymní píše:
@Sova Klára pro holcicky mame Nina a Lada a pro kluky jmena po dedeccich Vladimir a Martin. Nejdou k sobe nijak, ale jsou vybrana z ucty k dedeckum
Tak když máte dvě jména pro holky a dvě pro kluky, tak v čem je problém? Pokryjete všechny varianty. Kdybych já měla z vašich vybrat jména pro páreček, tak dám Ladu a Martina.
Ahoj, jsem uz v 29.tt cekame dvojcatka a ac nezname pohlavi deti, mame vybrana jmena pouze pro stejna pohlavi. Nemuzeme se domluvit na verzi pro holcicku a klucika, tak prosim o Vase typy. Navic ve jmene nemuze byt Š, jsme Peleškovi… A cizokrajnym jmenum moc neholdujeme
Diky predem, treba nam to ulehci rozhodovani.