Barnabáš - jak mu doma říkáte?

29
19.4.16 09:55

Barnabáš- jak mu doma říkáte?

Ahoj :) s přítelem jsme konečně vybrali jmeno pro našeho chlapečka a chci se zeptat jen pro inspiraci, kdo Barnabáška máte, jak mu doma říkáte? Napadá nás Barny, Barnabášek a Barneby… Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
984
19.4.16 10:00

Mě taky napadl jako první Barny a hned jsem si vybavila - Jak jsem poznal Vaši matku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
19.4.16 10:03

Taky mě napadl Barny a první na co jsem si vzpomněla já, je Barny ze Simpsonových :-D Ale jinak je to takové hodně zajímavé jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.16 10:03

@LenaNell :lol: taky tak. Jen máme pejska Arnyho a říkat malému Barny, to by za mnou běhali oba, co po nich chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.16 10:07

@Kattulka to už radši Barney z Jak jsem poznal vaši matku :lol: je neobvykle, ale k malému se mi prostě Karlik ani Josifek nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.4.16 10:10

Nevim, kolegyne ma Barnabase cernyho psa, poulicni smes a vola na nej Barnabasi.

Bart mi prijde mimo a spis ke jmenu Bartolomej a to uz je ta lepsi varianta jmena na Bar..

• Citovat
  • Upravit
814
19.4.16 10:11

@Misshha to je mi jasné v Simpsonových je to takový opilec :-D a jaké máte přijmení, jestli se můžu zeptat. A měli jste ještě nějaké jiné vybrané? já mám pro chlapečky, teda až budeme mít, zatím máme dvě holky - dvojčata, vybrané Vojtěch a Matyáš. Sice se mi strašně líbí Ondřej, ale to je manžel a já jsem zásadně proti, aby se jmenoval stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.16 10:19

@Kattulka příjmení ještě nevim, jaké bude mit, jestli po mne, nebo otci… Mám pro to své duvody, tak me prosím nikdo nesudte ;-) přítel chtěl jmeno po sobe, ale to jsem taky zavrhla :lol: já vybrala Zachariáš, Eliáš, Kryštof a Kašpar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.4.16 10:22

Já jsem si vzpomněla a Síly Temna, na Barnabáše Collinse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.16 10:29

@Mexie na to musím podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.4.16 10:32

@Misshha ty jsi to neviděla 8o :lol: to musíš. Johny Depp hraje toho vampíra Barnabáše :palec: Já jsem se u toho pobavila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.4.16 10:33
@Misshha píše:
@Kattulka příjmení ještě nevim, jaké bude mit, jestli po mne, nebo otci… Mám pro to své duvody, tak me prosím nikdo nesudte ;-) přítel chtěl jmeno po sobe, ale to jsem taky zavrhla :lol: já vybrala Zachariáš, Eliáš, Kryštof a Kašpar.

jestli ti muzu doporucit, tak dej prijmeni po sobe, uz jen z praktickeho hlediska :think:. Prijmeni muzete oba s malym zmenit vzdycky a dokud dite se nepodepisuje, tak je fuk, jestli se mu pak prijmeni zmeni nebo ne. Ja bych se rozhodne nechtela jmenovat jinak nez moje deti… :palec:

• Citovat
  • Upravit
1540
19.4.16 10:35

Kdybych měla Barnabáše, tak nějak přirozeně by to byl Barny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.16 10:42

Hraje ho Johny Depp? 8o. A jaktoze jsem to neviděla?!?!? 8o. Už to zapinam! :lol:
Z praktických důvodů -skrz doktory a skolku bych taky chtela, aby měl příjmení po mně… A to nemluvím o těch jiných důvodech. Na jednu stranu je to me dítě a jake bude mít prijmeni, nebo jmeno je ma vec, ale vyslechnu si z pritelova strany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.4.16 10:49
@Misshha píše:
Z praktických důvodů -skrz doktory a skolku bych taky chtela, aby měl příjmení po mně… A to nemluvím o těch jiných důvodech. Na jednu stranu je to me dítě a jake bude mít prijmeni, nebo jmeno je ma vec, ale vyslechnu si z pritelova strany :roll:

a co by sis jako vyslechla, kdyz nema pritel koule se ozenit, tak at si nejake kecy strci nekam. Pritom ja to nechapu proc se chlapi tak boji svatby, pritom dite, ktere je oproti svatbe zavazek, minimalne financni na nasledujicich 26 let, tak do toho se hrnou hlava nehlava…

Kamaradka dala prijmeni po otci a zaclo ji to srat hned po porodu a v porodnici, kdy ji rikali prijmenim ditete. O litani pak po doktorech nemluvim a ve skolce ji taky titulovali prijmenim ditka, kdyz uz spolu s otcem pres dva roky nebyli. Uz nejsou spolu a holka se jmenuje po nem, prijmeni je to cizi, nesklonne a jeste blbe. On uz jen ze sprajcu samozrejme zmenu prijmeni neschvali a to sli od sebe do roka od narozeni male…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence