Výběr chlapeckého jména

3515
14.4.16 00:51

vyber chlapeckeho jmena

Ahojky rada bych chtela popostrcit..u vyberu jmen s manzelem jsme se shodli na 3 a dal nevime… Je to k prijmeni Noris. Jmena Michael, Alex, David..ktere spojeni je podle vas nejhezčí?(jinak sestricka se jmenuje Sofie) pripadne nejaky opravdu super tip. Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
14.4.16 01:00

Z tohoto Michael nebo zmenit Alex na Alexandr. Ta dvojslabicna jmena zni divne s dvojslabicnym prijmenim.

• Citovat
  • Upravit
1259
14.4.16 01:28

Alex. jednoduché, úderné, jasné :) ovšem počítat s tím že mu každý bude říkat sašenko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.4.16 01:33

Z numerologického hlediska je podle mého soudu z uvedených jmen nejvhodnější Alex. Ještě lepší by ale bylo jméno Alexander. Toto jméno podle své číselné hodnoty nabízí řadu možností a je příslibem dosažení životního úspěchu. S příjmením Noris by mohlo navíc vytvářet harmonickou povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.4.16 01:37

Alexandr. Alex je jak pro pejska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.4.16 01:51

No, mě hned napadl Chuck :lol: :lol: To by nikdo nezapomněl :D :D Jinak z těch tří asi Alexandr, ale Saša noris zní už o něco hůř :) Michal je pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
14.4.16 02:02

Michael nebo jan by se mi libil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
14.4.16 02:16
@Crumb píše:
Z numerologického hlediska je podle mého soudu z uvedených jmen nejvhodnější Alex. Ještě lepší by ale bylo jméno Alexander. Toto jméno podle své číselné hodnoty nabízí řadu možností a je příslibem dosažení životního úspěchu. S příjmením Noris by mohlo navíc vytvářet harmonickou povahu.

moc dekuji ja si prave delala num. rozbor jen na toho michaela a to vychazrlo take moc dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
14.4.16 02:17

@Khalesi no na to saso jsem alergicka to je opravdu fuj i u zensky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.4.16 02:33
@Kytkaa píše:
@Khalesi no na to saso jsem alergicka to je opravdu fuj i u zensky

O jménech by se vážně nemělo říkat, že jsou fuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.4.16 05:03

Alex bych asi taky vynechala, syn teď má oblíbený Madagascar a opravdu je to jméno (i když hezké) ideální pro lva. Nebo jiné hezké zvířátko. Já bych tak pojmenovala třeba dogu. Ale je to jen můj pohled. :)
Ale příjmení super, určitě vyberete dobře znějící kombinaci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.4.16 06:39

Z vašeho výběru určitě Michael ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
14.4.16 07:59

Nooo, Alex se mi moc líbí, Alexandr je nádherné a vznešené ale pak se najdou pitomci co mu budou říkat Sušenko a bude to v loji. Jenže děti si najdou zkomoleninu na každé jméno. A holt tomu sašovi se nevyhnete. Tahle forma je prostě ošklivá…i kdyby se to stokrát nesmělo říkat :D Koukám že ještě máte dost času hledat ta správná jména tak s manželem ještě proveďte debatu-u nás se řešilo až do 8 měsíce a rozhodnutí padlo asi 4 dny před porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
14.4.16 08:02

Michael, Alex opravdu ne… Saša ve mě evokuje nějakého ukrajince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
14.4.16 09:19

@Fjodorka to jmeno je hezke jen to Saša hezke není :) jakoby jak je to slengove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie