Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všem, hledám tip na jméno pro syna. K příjmení Noris a tedy má sestřičku Sofii(tak aby to nebylo uplne něco protichůdného k ní).
Poradíte, přihodte mi nejaky ten tip. Moc díky M
Chuck? Ne, to mě jen hloupě napadlo jako první
Matěj, Adam, Petr-ten mi sedí hezky.
Krásné příjmení, napadl mě Gabriel, ale nevím, jak se na ně jako malé volá zdrobněle. Jinak máte toho hodně na výběr…
@cucik14 @Halamka ja teda nevim ale nemyslim ze zas je to tak vtipne prijmeni myslim ze je docela normlaní.
@Voltiček děkujeme… Jinak Grabriel je moc hezky jmeno ale nezda se mi Gabriel a Sofie?
Ja teda nevíím ![]()
Ahoj vsem jake klucici jmeno je vhodne pro prijmeni Benes? dekuji za odpoved. J
@Voltiček Jo tak petr me taky napadl, ale toho nemůžeme a take nemůžeme Jakuba, Tobiáše a Lukáška. První tri ma blizká rodina a Lukášek byl muj bratr co našim umřel po narození(takže to jim nechci oživovat)
@Kytkaa To si museli prožít peklo, ach jo
Ondřej není špatné.
@Voltiček no Ondřej je manžel.
a nejsme zastanci jmen po rodičích no.
@Voltiček To ano umrel 3tydny po narození ![]()
Jak jsem psala vyše Petr nejde.
@Kytkaa Reagovala jsem na Janulik28. Matyášů je až moc, ale napadl mě ještě Vít/Vítězslav. Ale to je o vkusu, opravdu moc individuální, přeji hezký výběr. Dejte pak vědět, jak jste se rozhodli ![]()
No rikala jsem si Michael, Alex, Kristián, Max, ale nevím zda li se nám to hodí k tomu příjmení ![]()
Není to až tak originální, ale znám Romana Norise, dnes už starší člověk, a ta kombinace se mi strašně líbí (Ono i manžel je Roman, takže jsem na to jméno asi trošku zatížená
) O Chuckovi mlčím, ale bylo by to originální, jinak nevím proč, ale nějak mi i zahrálo v hlavě Benedikt/Benjamin
Hodně štěstí při výběru ![]()