Jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1237
29.1.19 12:02

Liana a Eliana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
29.1.19 20:21

@Jajka15 Ja bych klidne dala jenom Lilly nebo Lily, kdyz ji tak stejne chces rikat. Lilly/Lily se v Cechach taky dava. Me se to libi. Emily je take hezky, ale Je mozne ze ji budou lidi rikat jinak nez Lilly, treba Emilka, tak aby se ti to taky libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.1.19 00:12

@Danus1 s tím bych problém vůbec neměla to mi je jasný že se jí bude říkat třeba i Emo nebo tak.. Právě že Lily jako taková je hezká ale pro dítě pro opravdu dospělou ženu je to takové zvláštní :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 11:03

Mam sestrenici Lianu a odmala byla i Lily. Jde dat i zkracene Lia.
Jinak bych asi vybirala ze jmen, ktere zacinaji na Li…, tam se to nabizi. Linda, Libuse, Livie, Libena,..Lydie,… A pak teda trochu osli mustek treba Olivie - Oli - Lili nebo Olivie - Liv(ie) - Lily.

• Citovat
  • Upravit
190
31.1.19 18:30

Já se můžu přidat s vlastní zkušeností, v dubnu čekáme holčičku, a tatínek chtěl prostě Lily :-) ale nevím jako moc by na matrice prskali, takže budeme mít Lilianu :-) a pro všechny to je Lilinka nebo Lily ( Lili) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 22:26

Jaké jméno pro holčičku?

Děvčata prosím neporadíte? Jaké jméno pro holčičku aby ladilo s jménem chlapečka? Máme cizí příjmení na L. Chlapeček je Max Edward. A u dívky fakt nevím. Chci pro ni také dvě jména, bude narozená teď v půlce dubna. Mám nějaké tipy, ale stále to není ono. Muž už na to nemá nervy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2813
9.4.19 22:48

No a jaká jména se ti líbí a máš je v užším výběru? A jaká jména se líbí partnerovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16123
9.4.19 23:43

A manžel je cizinec, případně z jaké země? Mně by se líbilo dát holčičce jména na stejná písmena obráceně, takže první jméno na E a druhé na M, třeba Eve Maria, Evelyn Mia, Erin Maya apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.4.19 09:47

Victoria Emma.

• Citovat
  • Upravit
defu
10.4.19 11:30

Ema, Ava, Lea

• Citovat
  • Upravit
10.4.19 12:47
@Anonymní píše:
Děvčata prosím neporadíte? Jaké jméno pro holčičku aby ladilo s jménem chlapečka? Máme cizí příjmení na L. Chlapeček je Max Edward. A u dívky fakt nevím. Chci pro ni také dvě jména, bude narozená teď v půlce dubna. Mám nějaké tipy, ale stále to není ono. Muž už na to nemá nervy :nevim:

Chápu, že nepíšeš příjmení, ale o to spíš by to chtělo tvé tipy, abychom tušily, kde lovit. :(

Vyjdu tedy z předpokladu v Česku známé, ne nutně psané „česky“.

Ada Isabella, Mia Isabella, Anna Isabella, Edita Anna, Inesa Anna, Thea Marie, Edita Ines, Agnes Mia, Beata Mia, Anna Valerie, Eva Lotta,
Ema Lotta, Ema Luisa, Hana Luisa, Anna Luisa, Inna Amalie, Thea Amalie, Mia Ellen… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
10.4.19 12:51
@Anonymní píše:
Děvčata prosím neporadíte? Jaké jméno pro holčičku aby ladilo s jménem chlapečka? Máme cizí příjmení na L. Chlapeček je Max Edward. A u dívky fakt nevím. Chci pro ni také dvě jména, bude narozená teď v půlce dubna. Mám nějaké tipy, ale stále to není ono. Muž už na to nemá nervy :nevim:

A jake mas tipy? A co navrhuje manzel? A zijete v Cechach nebo v zahranici? Napis nam nejake jmena co se ti libi, treba ti k tomu pomuzeme vymyslet prvni a nebo druhe jmeno.
Co treba: Lilly May, Ava Grace, Evie Rose, Scarlett Rose, Harriet Rose, Leona Faith, Jasmine Holly, Molly Grace, Ariana Jade.
Moje jedenactileta dcera si ted bude pridavat druhe jmeno a vybrala si jmeno Faith (zijeme v zahranici a mame cizi prijmeni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 06:44

Ahoj. Jaké dáváte jména pro holčičku, dr říkají, ze čekáme holku, tak snad ano. S přítelem jsme vybrali 2 jména buď Leontynka nebo Kristynka 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.9.19 07:52
@Mispulinka28 píše:
Ahoj. Jaké dáváte jména pro holčičku, dr říkají, ze čekáme holku, tak snad ano. S přítelem jsme vybrali 2 jména buď Leontynka nebo Kristynka 🙂

Leontynka je krasne. Ja mam ciste jenom Lea pro dceru, ale Leontynku jsem zvazovala. Je to slusive, elegantni a neotrele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
30.9.19 08:09

@Mispulinka28 My jsme měli vybranou Kristýnku kdyby to byla 3 holčička, ale nakonec máme Vlastíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze