Jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4496
1.10.19 18:21
@warita píše:
Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.

Ve svym okoli neznam Filipa ani jednoho, je to moc pekny jmeno :palec: a hodi se k sobe a Leou.. spis by me zajimala ta jmen pep holcicku, co se vam libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.10.19 19:13

@warita filip i Oliver jsou krásná jmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.10.19 19:17
@g.sandova píše:
@warita filip i Oliver jsou krásná jmena

dekuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.10.19 19:26
@darekp píše:
Ve svym okoli neznam Filipa ani jednoho, je to moc pekny jmeno :palec: a hodi se k sobe a Leou.. spis by me zajimala ta jmen pep holcicku, co se vam libi :)

Zvazovala jsem: Olivie, Maya, Nadia, Adriana, Apolena, Sara. Jmena nejsou nijak serazena podle preference, ono to ani moc nejde, protoze se to meni podle nalady. Ja mam rada spis neobvyklejsi jmena. Manzel je cizinec (mimo jine), takze deti maji cizi prijmeni, ale mne by to nezastavilo ani kdybych se jmenovala Novakova, hehehe. Vetsinu meho zivota jsem zila v zahranici, takze jsem asi ovlivnena tim. Tam se to zase az tak neproziva. Kdyz se rodicum jmeno libi, tak at ho diteti daji, Nikdy jsme nevidela na nemeckych ci anglickych forech, ze by maminky nekomu zdrbavaly vyber. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.19 19:28
@warita píše:
Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.

Jáchym je pěkné a nikdy nebude patřit do top ten.

• Citovat
  • Upravit
4496
1.10.19 20:00

@warita Adrianu mame :srdce: a prave uvazuju, co vybereme priste, kdybychom meli druhou holcicku :) me se libi Nina, ale manzelovi ne :lol: na Adriane jsme se shodli x let predem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 10:52

Linda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
14.10.19 11:14
@MartinaCele
@MartinaCele píše:
Linda ;)

Pěkné… málo se dává. Mě teď napadla Daniela nebo Michaela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 11:30

@kvetanak Daniela taky pěkné jméno:) Michaela už se mi tak nelíbí. Přijde mi takové tvrdé škaredé. Hlavně, když někdo řekne Michalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.10.19 12:19

Lilly, Ema, Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 17:27

Líbí se mi Ema nebo Vanesa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 18:33
@warita píše:
Muj deda se jmenoval Gabriel.

Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.

Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia

Tak v tom případě bych syna pojmenovala Gabriel :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 18:36
@warita píše:
Zvazovala jsem: Olivie, Maya, Nadia, Adriana, Apolena, Sara. Jmena nejsou nijak serazena podle preference, ono to ani moc nejde, protoze se to meni podle nalady. Ja mam rada spis neobvyklejsi jmena. Manzel je cizinec (mimo jine), takze deti maji cizi prijmeni, ale mne by to nezastavilo ani kdybych se jmenovala Novakova, hehehe. Vetsinu meho zivota jsem zila v zahranici, takze jsem asi ovlivnena tim. Tam se to zase az tak neproziva. Kdyz se rodicum jmeno libi, tak at ho diteti daji, Nikdy jsme nevidela na nemeckych ci anglickych forech, ze by maminky nekomu zdrbavaly vyber. :mrgreen:

A co taková bretaňská Jenovefa nebo Livia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
6.11.19 18:41

@Morrígan Ní_Boii čti lépe, warita píše, že jména s G nesnáší a nikdy by klukovi nedala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.11.19 19:40
@stinga píše:
@Morrígan Ní_Boii čti lépe, warita píše, že jména s G nesnáší a nikdy by klukovi nedala :mavam:

hihihihi, mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko