Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@warita píše:
Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.
Ve svym okoli neznam Filipa ani jednoho, je to moc pekny jmeno
a hodi se k sobe a Leou.. spis by me zajimala ta jmen pep holcicku, co se vam libi ![]()
@g.sandova píše:
@warita filip i Oliver jsou krásná jmena
dekuju! ![]()
@darekp píše:
Ve svym okoli neznam Filipa ani jednoho, je to moc pekny jmenoa hodi se k sobe a Leou.. spis by me zajimala ta jmen pep holcicku, co se vam libi
Zvazovala jsem: Olivie, Maya, Nadia, Adriana, Apolena, Sara. Jmena nejsou nijak serazena podle preference, ono to ani moc nejde, protoze se to meni podle nalady. Ja mam rada spis neobvyklejsi jmena. Manzel je cizinec (mimo jine), takze deti maji cizi prijmeni, ale mne by to nezastavilo ani kdybych se jmenovala Novakova, hehehe. Vetsinu meho zivota jsem zila v zahranici, takze jsem asi ovlivnena tim. Tam se to zase az tak neproziva. Kdyz se rodicum jmeno libi, tak at ho diteti daji, Nikdy jsme nevidela na nemeckych ci anglickych forech, ze by maminky nekomu zdrbavaly vyber. ![]()
@warita píše:
Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.
Jáchym je pěkné a nikdy nebude patřit do top ten.
@warita Adrianu mame
a prave uvazuju, co vybereme priste, kdybychom meli druhou holcicku
me se libi Nina, ale manzelovi ne
na Adriane jsme se shodli x let predem ![]()
@kvetanak Daniela taky pěkné jméno:) Michaela už se mi tak nelíbí. Přijde mi takové tvrdé škaredé. Hlavně, když někdo řekne Michalo.
@warita píše:
Muj deda se jmenoval Gabriel.Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.
Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia
Tak v tom případě bych syna pojmenovala Gabriel
![]()
@warita píše:
Zvazovala jsem: Olivie, Maya, Nadia, Adriana, Apolena, Sara. Jmena nejsou nijak serazena podle preference, ono to ani moc nejde, protoze se to meni podle nalady. Ja mam rada spis neobvyklejsi jmena. Manzel je cizinec (mimo jine), takze deti maji cizi prijmeni, ale mne by to nezastavilo ani kdybych se jmenovala Novakova, hehehe. Vetsinu meho zivota jsem zila v zahranici, takze jsem asi ovlivnena tim. Tam se to zase az tak neproziva. Kdyz se rodicum jmeno libi, tak at ho diteti daji, Nikdy jsme nevidela na nemeckych ci anglickych forech, ze by maminky nekomu zdrbavaly vyber.
A co taková bretaňská Jenovefa nebo Livia?
@Morrígan Ní_Boii čti lépe, warita píše, že jména s G nesnáší a nikdy by klukovi nedala ![]()
@stinga píše:
@Morrígan Ní_Boii čti lépe, warita píše, že jména s G nesnáší a nikdy by klukovi nedala
hihihihi, mas pravdu.