Jména pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1730
30.9.19 08:09

@Mispulinka28 My jsme měli vybranou Kristýnku kdyby to byla 3 holčička, ale nakonec máme Vlastíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.9.19 08:39

Lea je nádherné :srdce: jmenuje se tak moje fenka tak to už dat nemůžu :D Leontýnka je skoro to samé a někdy ji tak říkám :srdce: moc se mi to líbí :srdce: pokud budu mít holku tak Viktorie a pokud kluk tak Alexandr (Alex)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.9.19 08:47

@Mispulinka28 Dorotka,Darina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.9.19 08:54

My mame Adrianu, Leontyna se mi nelibi vubec.. v tom zakladnim tvaru to moc hezky nezni a kdyz se to zdrobni, tak mi to prijde uplne *** proste se mi to vubec nelibi, ale tak to je jasny, ze mame kazdy jiny vkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
30.9.19 09:21

Kristýnka se mi moc nelíbí, Leuška je hezké. My máme Izabellu a zatím se jméno moc líbí. Při druhém chtěl přítel Elišku, ale já uvažovala nad Elenkou, Elizabetkou, Elinorou, Elisou, aby to byla zkratka Eli, ale nebyla to profláknutá Eliška. Naštěstí máme kluka Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.9.19 09:23

@PapeJ Gabin je zvlastni jméno pro kluka jak mu říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
30.9.19 09:29

My mame Valentynu a dobry, zvykli jsme si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
30.9.19 09:29
@Annabela11 píše:
@PapeJ Gabin je zvlastni jméno pro kluka jak mu říkáte?

Gabísku, Gabínku, Gabčo, Gábine, Gábo, Gabrisi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.9.19 10:24

Muj deda se jmenoval Gabriel.

Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.

Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
30.9.19 17:08

Kristýnka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.19 10:11

Pritelovi se strašně libi buď Leontynka což je tedy Leona a nebo Štěpánka a tu jsem zavrhla na 100% to se mi nelíbí. Tak ještě se libi ta Kristýna. Tak pořad nevím.. pokud bych se měla rozhodnout mezi Leontynou a Kristynou tak vyhraje Kristýna. Jinak se mi libi i jiná jména a malá se má narodit v únoru. A Leona má hned v březnu svátek.. no uvidíme na čem se shodneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.10.19 10:14

@Mispulinka28 ale Leontyna je samostatně Leontyna, nemusí být Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
1.10.19 14:47

@Mispulinka28 mne se ze začátku taky nelíbila. Manžel ji navrhl, myslím, že z čistého zoufalství, nemohli jsme se na nicem shodnout. Dnes je ji 7 a jsme obě za to jména šťastné. Ma spoustu krásných možností, jak říkat, je pravda, že některé nesnáší a jiné dost neobvyklé zbožňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.19 16:23
@warita píše:
Muj deda se jmenoval Gabriel.

Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.

Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia

Ne, vždyť jméno Filip je tak profláknuté, dej třeba jméno Igor.

• Citovat
  • Upravit
21593
1.10.19 18:02
@Klopotkova píše:
Ne, vždyť jméno Filip je tak profláknuté, dej třeba jméno Igor.

Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.

Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze