Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mispulinka28 My jsme měli vybranou Kristýnku kdyby to byla 3 holčička, ale nakonec máme Vlastíka.
Lea je nádherné
jmenuje se tak moje fenka tak to už dat nemůžu
Leontýnka je skoro to samé a někdy ji tak říkám
moc se mi to líbí
pokud budu mít holku tak Viktorie a pokud kluk tak Alexandr (Alex)
My mame Adrianu, Leontyna se mi nelibi vubec.. v tom zakladnim tvaru to moc hezky nezni a kdyz se to zdrobni, tak mi to prijde uplne *** proste se mi to vubec nelibi, ale tak to je jasny, ze mame kazdy jiny vkus ![]()
Kristýnka se mi moc nelíbí, Leuška je hezké. My máme Izabellu a zatím se jméno moc líbí. Při druhém chtěl přítel Elišku, ale já uvažovala nad Elenkou, Elizabetkou, Elinorou, Elisou, aby to byla zkratka Eli, ale nebyla to profláknutá Eliška. Naštěstí máme kluka Gabriela.
@Annabela11 píše:
@PapeJ Gabin je zvlastni jméno pro kluka jak mu říkáte?
Gabísku, Gabínku, Gabčo, Gábine, Gábo, Gabrisi ![]()
Muj deda se jmenoval Gabriel.
Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.
Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia
Pritelovi se strašně libi buď Leontynka což je tedy Leona a nebo Štěpánka a tu jsem zavrhla na 100% to se mi nelíbí. Tak ještě se libi ta Kristýna. Tak pořad nevím.. pokud bych se měla rozhodnout mezi Leontynou a Kristynou tak vyhraje Kristýna. Jinak se mi libi i jiná jména a malá se má narodit v únoru. A Leona má hned v březnu svátek.. no uvidíme na čem se shodneme
@Mispulinka28 ale Leontyna je samostatně Leontyna, nemusí být Leona
@Mispulinka28 mne se ze začátku taky nelíbila. Manžel ji navrhl, myslím, že z čistého zoufalství, nemohli jsme se na nicem shodnout. Dnes je ji 7 a jsme obě za to jména šťastné. Ma spoustu krásných možností, jak říkat, je pravda, že některé nesnáší a jiné dost neobvyklé zbožňuje.
@warita píše:
Muj deda se jmenoval Gabriel.Jinak Leu zdrobnujeme jako Leonku. Ted cekame nespis kluka, takze zvazujeme Filipa. Kombinace Lea & Filip nam prijde slusiva.
Kdyby to byla dalsi holcicka, tak nevim. Libi se mi Olivie, Maya, Nadia
Ne, vždyť jméno Filip je tak profláknuté, dej třeba jméno Igor.
@Klopotkova píše:
Ne, vždyť jméno Filip je tak profláknuté, dej třeba jméno Igor.
Je proflaknute, jsem si toho vedoma. Chtela jsem Olivera, toho mi zamitl manzel. Nejak nedokazu vymyslet chlapecke jmeno, ktere by bylo neotrele a zaroven se mi libilo. Coz je zvlastni, protoze u holcicich jmen ten problem nemam, prave naopak. Kdybych mela 10 holcicek, nevycerpala bych moji inspiraci.
Co se tyka jmen s pismenem G, vyslovene je nesnasim. Zni tak tvrde, az mi beha mraz po zadech. Cili Igor, Ignac, Gabriel a pod neprichazi v uvahu.