Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Klemetýna píše:
@galantni jelenice Nemám.
tak se mrkni v knihovně nebo na uložto. Výběr je nekonečný, třeba najdete něco k té Mie a tak. Mě se líbí se stejnou koncovkou třeba Natálie, Valerie, Viktorie a tak.
A nebylo by hezký jim, když už budou navždy 3 a budou si neskutečně podobný, dopřát trochu individuality aspoň tím jménem? ![]()
Edit: Abych jen nepolemizovala, Tea, Mia a Zoe jsou zrovna různý i stejný zároveň, to zní moc hezky. Jinak moc gratuluju! ![]()
Příspěvek upraven 03.03.16 v 17:57
Tyyy jo gratuluju to je krasa ( ackoliv nezavidim
) jmena me napadla Adriana, Gloria, Diana.
Adriana, Apolena, Anastázie
Karina, Kristina, Klára
Martina, Markéta, Mariana(Marie)
Lucie, Julie, Marie
Darina, Denisa, Diana
Leona, Laura, Linda
Ty jo, jednovaječný trojky holčičky, držím palce, ať je vše v pořádku a dej vědět, co jste nakonec vybrali ![]()
@hanucha píše:
Ja jsem vzdycky chtela Ferdinanda, Frantiska a Filiberta
nebo Marianu, Lilianu a Julianu
Jé, někdo má stejný nápad. Máme Lilianu, Marianu a tvrdím, že kdyby náhodou byla někdy třetí holka, bude to Juliana ![]()
Nedávejte stejně znějící, nebo se z toho zblázníte. mám dvojky, pletu se i když jejich jména jsou dost jiná. tip-eva, irena, jana
@Katyty píše:
Jé, někdo má stejný nápad. Máme Lilianu, Marianu a tvrdím, že kdyby náhodou byla někdy třetí holka, bude to Juliana
nebo jeste Adrianu
Ja mam jen Marianu druhy je kluk a dalsi uz nebude ![]()
U trojčak by bylo boží volat na ně: „Hynku, Viléme, Jarmilo!“
![]()
Sofie, Julie, Klaudie. Ale ta jména vybrana manželem jsou hezká
A teda gratuluju, a preju hladký průběh těhotenství ![]()
Gratuluji k trojcatkum, preji Vam vsem hodne zdravi a pevne nervy. holcickam bych dala jmena-ANNA, NELA A ELISKA. Marie.
@Klemetýna To je krásné! Moc gratuluju!!! ![]()
Co třeba Ela, Ema, Lea…